2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Evet 2 aydır kullanıyorum
Bana da yazdı ama bir önceki gençliğimde beni çok kötü etkiliyordu. Baş dönmesi bulantı ateş bayılacak gibi olyordum. Kullanmaktan korkuyorum. Siz de bmyle etkileniyor musunuz? Hiç jel kullandınız mı? rapor aldınız mı hocam? Ben heyet raporu aldım. Sonraki gün kanama başladı. Çok şükür eşim okulda değildi hemen gittik.

Ben 100 mg lık en düşük dozunu kullandığım için yan etki olmuyor bende.Heyet raporluyum ben de bu ayın sonunda bitiyor.jel hiç kullanmadım

Bugün ikili teste gittim. Bebeğimin boyu 42.9mm ancak doktor yeterli olmadığını söyledi. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı. 48mm falan istiyoruz dedi. Moralim bozuldu boyu düşük mü acaba olması gerekene göre? Cumartesi gitmiştim 36mm di. Hesaplayamadı mı yoksa yeteri kadar uzamadı mı? Çok üzüldüm zaten merak ediyorum bi hafta daha nasıl bekliycem

Usg de kaç haftalık göründüğünü söylemedi mi

Kalp atışını duysam içim rahatlayacak bir nebze inş bir terslik olmaz

İnşallah sağ Salim kucagımıza da alırız n’aptın duydun mu kalp atışını

lekelenmelerin geçti mi? şuan sorun yok dimi?
Canım lekelenmeler devam ediyor malesef.Kanama alanım vardı şu an ne durumda bilmiyorum hala temizlenmedi ama küçülmüş olabilir mi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…