Evet 2 aydır kullanıyorumTeşekkür ederim canım inşallah
Hocam sen protestan kullanıyor musun
Bana da yazdı ama bir önceki gençliğimde beni çok kötü etkiliyordu. Baş dönmesi bulantı ateş bayılacak gibi olyordum. Kullanmaktan korkuyorum. Siz de bmyle etkileniyor musunuz? Hiç jel kullandınız mı? rapor aldınız mı hocam? Ben heyet raporu aldım. Sonraki gün kanama başladı. Çok şükür eşim okulda değildi hemen gittik.Evet 2 aydır kullanıyorum
Ben 100 mg lık en düşük dozunu kullandığım için yan etki olmuyor bende.Heyet raporluyum ben de bu ayın sonunda bitiyor.jel hiç kullanmadımBana da yazdı ama bir önceki gençliğimde beni çok kötü etkiliyordu. Baş dönmesi bulantı ateş bayılacak gibi olyordum. Kullanmaktan korkuyorum. Siz de bmyle etkileniyor musunuz? Hiç jel kullandınız mı? rapor aldınız mı hocam? Ben heyet raporu aldım. Sonraki gün kanama başladı. Çok şükür eşim okulda değildi hemen gittik.
Tamam hocam teşekkür ederimBen 100 mg lık en düşük dozunu kullandığım için yan etki olmuyor bende.Heyet raporluyum ben de bu ayın sonunda bitiyor.jel hiç kullanmadım
Usg de kaç haftalık göründüğünü söylemedi miBugün ikili teste gittim. Bebeğimin boyu 42.9mm ancak doktor yeterli olmadığını söyledi. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı. 48mm falan istiyoruz dedi. Moralim bozuldu boyu düşük mü acaba olması gerekene göre? Cumartesi gitmiştim 36mm di. Hesaplayamadı mı yoksa yeteri kadar uzamadı mı? Çok üzüldüm zaten merak ediyorum bi hafta daha nasıl bekliycem
Foto gibi çıktı veriyor canım orda 11hafta +1gün yazıyorUsg de kaç haftalık göründüğünü söylemedi mi
Son adet tarihinle Kıyaslayınca hangisi daha ilerdeFoto gibi çıktı veriyor canım orda 11hafta +1gün yazıyor
Son adet tarihime göre ben 10+6 yum bugün. Ultrason 2 gün ilerde çıktı. Hayır bide hastane 2saatlik yol okula gitmedik eşim de ben deSon adet tarihinle Kıyaslayınca hangisi daha ilerde
Kalp atışını duysam içim rahatlayacak bir nebze inş bir terslik olmazZaten küçük bir göbeğim vardı, zayıf olduğum için çok belli olan. Sabah küçük ama akşam 5-6 aylık hamile gibiyim. Onun dışında göbek deliğimin 4-5 parmak altı sertleşmeye ve hafif büyümeye başladı ama dışardan farkedilmesi imkansız şimdilik ben de sadece dokununca hissediyorum.
Tıp fakültesi hastanesine gittiğim için 2li testi ücretsiz yaptırdım ama bulunduğunuz şehre ve hastaneye göre çok geniş bir fiyat aralığı var sanırım.
O sancılar bende 7.haftaya kadar devam etti neredeyse. Şimdi de ara ara batmalar ve oturup kalkarken hafif ağrılar giriyor. Doktorum çok önemli olmadığını söyledi.
13.haftadayım ve bu hafta bikaç kere kokulardan dolayı midem bulandı, gayet normal bence. Herkesin vücudu farklı ve her hamilelik de farklı. Bir sonraki gebeliğinizde belki sürekli bulantı olacak. Bebeğiniz sağlıklıysa sıkıntı yapmayın =)
Biz de 7+5 falandık yani 8. Haftanın içinde gidip duydum endişelenme duyarsın inşallah çok yakındaKalp atışını duysam içim rahatlayacak bir nebze inş bir terslik olmaz
3gün kaldı randevuya ama asıl son günler son saatler geçmiyor çok sabırsızımBiz de 7+5 falandık yani 8. Haftanın içinde gidip duydum endişelenme duyarsın inşallah çok yakında
Ay bende görürmüyüm acaba 10 11 12leri14.haftanın sonuna geldimAllah tamamına erdirsin hepimizinkini
Topiği açalı Bayağı zaman oldu
İnşallah sağ Salim kucagımıza da alırız n’aptın duydun mu kalp atışınıMerhabalar benim de sat 19 şubat bugün gideceğim bende kalp atışını duymaya en son 5+5 te gitmiştim belirtiler bende de öyle bir çok yoğun oluyor bir normal oluyor dün gece uyuyamadım heyecandan inşallah herşey yolundadır aslında eğer alacak nefesleri yaşayacak ömürleri warsa bizimle olacaklar yoksa ne yapsak nafile bunu çok güzel söylüyorum da kabullenmeye gelince orda kalıyorum işte herşeyin hayırlısı olsın hepimiz için inşallah Biz içimizi ferah tutalım bolca dua edelim hareketlerimize yediğimize içtiğimize dikkat edelim gerisi gelir
Usg de önde gidiyorsa Gelişimi iyi demektirSon adet tarihime göre ben 10+6 yum bugün. Ultrason 2 gün ilerde çıktı. Hayır bide hastane 2saatlik yol okula gitmedik eşim de ben de
Amin canım göreceksin Allah'ın izniyleAy bende görürmüyüm acaba 10 11 12leriAllahım kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla
lekelenmelerin geçti mi? şuan sorun yok dimi?Usg de önde gidiyorsa Gelişimi iyi demektir
İnşallah cnmmAmin canım göreceksin Allah'ın izniyle
Canım lekelenmeler devam ediyor malesef.Kanama alanım vardı şu an ne durumda bilmiyorum hala temizlenmedi ama küçülmüş olabilir mi merak ediyorumlekelenmelerin geçti mi? şuan sorun yok dimi?
Sende durumlar nedirlekelenmelerin geçti mi? şuan sorun yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?