2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

MERHABA HANIMLAR.Ben bir Azeri doktor buldum kendime.Ultrason doktoru.Cinsiyet heaaplamada yapiyor.100 de yuz dogru cikti.Ultrasonda tesoit edilen cinsiyetleri bile bilerek sordum Ne dediyse o.Hamielelik ve bebege dair tum sorularida cevapliyor.instagram hesabı bu.
....

Son düzenleyen: Moderatör:
bende şuan için birşey yok... yarın kontrolüm var .. tedirginim biraz.. 3.ayı bitirdin sen inş. en kısa zamanda lekelerde bitecek... pıhtılaşma testi nasıl çıkmıştı sende?
Normal çıkmıştı canım.Sorun yokmuş yani.Allah büyük bakalım 9.ayı da Görelim hep beraber ve saplıcakla gelsinler

aminnn inş... büyüdükçe korkularımda büyüyor... ne zaman kontrolün haber ver banada sonucu?
Allah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım hamileliğin güzel gidiyor öyle değil mi korkma
Benim kontrol eğer sabredebilirsem bu ayın sonunda..senin Yarınmış güzel ve hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım

merhabalar herkese...
dün gittim doktora normalde 7+3 tüm usgde 8+2 çıktım bundan sonra hesap buna göre mi yapılıyor? yani ben 9 haftanın içinde miyim şimdi ?

merhabalar herkese...
dün gittim doktora normalde 7+3 tüm usgde 8+2 çıktım bundan sonra hesap buna göre mi yapılıyor? yani ben 9 haftanın içinde miyim şimdi ?
Sat ı esas alacaksın canım her zaman.o Ölçü doktordan doktora değişir

aminnn inş... büyüdükçe korkularımda büyüyor... ne zaman kontrolün haber ver banada sonucu?
Canım bugün kontrole gittim çok şükür sıkıntı yokmuş kanama alanı da küçülmüş biraz sen naptın

Canım bugün kontrole gittim çok şükür sıkıntı yokmuş kanama alanı da küçülmüş biraz sen naptın
gözün aydın canım bende bugünlerde çok kötüyüm tansiyon yerlerde baş dönmesinden ölüyorum önceden vertigo oluştum omu tekrarladı acaba çalışıyorum masa durmadan sallanıyor sanki ayağa kalkınca yer kayıyor ne olur dua edin banada

Canım öncelikle geçmiş olsun normal bir hamilelik belirtisi olsun inşallah ya da en kötü ihtimalle Vertigo tekrarı.Mutlaka doktoruna görün kbb ye de..ihmal etme hiçbirşeyi ama içini de ferah tut canım

çok sevindim gözün aydın bende gittim hopladı bebeğim allahım insan olma yolunda ilerliyor hopluyor zıplıyor acayip eğlenceliydi. 2 hafta sonra 2li tarama var... 2li taramada sorun olmazsa 3lü tarama yapılmıyor dimi. senin 2li tarama nasıl çıkmıştı

Evet canım maşallah Rabbim hepimizinkileri bizlere bağışlasın güzel duygular bunlar :) ikili tarama yapıldı.Yaşım 37 olunca yüksek risk grubuna dahil oldum ama canımı sıkmıyorum Rabbim büyük zihinsel ve fiziksel olarak sağlıklı bir bebek olarak Dünya'ya gelmek nasip etsin
Ikili iyiyse üçlü yapılır yapılmaz o konuyu hiç bilmiyorum

amin inş. burada herkesin doğum hikayelerinide okuruz. cinsiyet için bir tahmin varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…