güzel haberlerini bekliyorum :)Bende pazartesi gideceğim dinlemeye. Şimdilik sabah bulantısı arttı onun dışında iyiyim cnm
günaydın canım ... üşütmüşüm ben burnum akıyor(hatta burnum kanadı) öksürüyorum olacak iş değildi şimdi bu ama karabiber bal yedim ama ne iyi gelir bilemiyorum... sen ne durumdasın nasıl gidiyorSlm kızlar günaydın
Nasıl gidiyo hamilelikler
Çok şükür duyduk cnm Allahım isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel sesigüzel haberlerini bekliyorum :)
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah.C vitamini al bence.günaydın canım ... üşütmüşüm ben burnum akıyor(hatta burnum kanadı) öksürüyorum olacak iş değildi şimdi bu ama karabiber bal yedim ama ne iyi gelir bilemiyorum... sen ne durumdasın nasıl gidiyor
Rabbim tamamına da erdirsin SağlıcaklaÇok şükür duyduk cnm Allahım isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel sesi
Canım kaçıncı haftadasın ? 12 haftadan sonra biter herhalde bu şikayetler.yatmadan önce yoğurt yesen işe yarar belki Benim son Günler'de durduk yere uykum geliyo geceleri uyku sorunum yok.Selam kızlar... herşey yolunda gidiyor çok şükür, gündüz mide bulanması ve yanması ve gece uykusuzluk dışında. Gündüz yorgunluk hissediyorum uyumak istiyorum ama gece olup yatağa girince uyku falan kalmıyor kollarıma ve bacaklarıma ağrılar giriyor, rahat bir uyku için tavsiyeleriniz var mı...
11+4 deyim bu durumlar yeni başladı bende dün doktor kontrolü vardı ultrasona girdim 2. defa aynısı oldu ultrason sonrası uyku yok bana ya heyecan yapıyorum yada bebiş ultrasonu sevmiyorCanım kaçıncı haftadasın ? 12 haftadan sonra biter herhalde bu şikayetler.yatmadan önce yoğurt yesen işe yarar belki Benim son Günler'de durduk yere uykum geliyo geceleri uyku sorunum yok.
Bence heyecan :))) ilk öğrendiğim zamanlar bende de oluyordu11+4 deyim bu durumlar yeni başladı bende dün doktor kontrolü vardı ultrasona girdim 2. defa aynısı oldu ultrason sonrası uyku yok bana ya heyecan yapıyorum yada bebiş ultrasonu sevmiyor
Sanırım benim heyecana doğuma kadar bitmeyecek ama ben halimden memnunum allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsınBence heyecan :))) ilk öğrendiğim zamanlar bende de oluyordu
Bu arada ilaçlar ekledi. Nomesis plus kullanıyordum folik asit olarak. onu bitirince bırak dedi. Oligoferfol verdi Demir ve folik asit. Devit verdi bir de balık yağı hapıymış algae oil. Yeni ilaçlarım bunlar. Siz neler kullanıyorsunuz?
Canım tahlil yapmadı bana. 3 ayrı ilaç da değil ama takviye verdi. İkili test için kan verdim o da haftaya sonuçlar. Biraz araştırdık bu haftadan sonra ikinci trimester başlıyor demire ihtiyaç artıyor falan yazıyordu nette. Ben de başladım hemen. Doğru mu inan ben de bilmiyorumCanım benide de demir ve d vitamini eksikliği var , 11+3 hamileyim , doktor 5 hafta sonra cagırdı , kan testlerini o zaman yapcaz tekrarlıcaz dedi ve vitaminleri o zaman vercem dedi.. sana şimdiden vermiş ya benim de kafam karıstı . Bana verdiğinde 4 ay dolmuş olcak resmen .
Canım çok sevindim belli olmuş. Ben de bugün gittim hiç göstermedi tahmin bile yürüyemiyorum dedi doktor. Ama senin de hiç miden bulanmıyordu benim de acaba benim de mi erkek?? Çok merak ediyorummYüzde 99 erkek dedi doktor
Canım tahlil yapmadı bana. 3 ayrı ilaç da değil ama takviye verdi. İkili test için kan verdim o da haftaya sonuçlar. Biraz araştırdık bu haftadan sonra ikinci trimester başlıyor demire ihtiyaç artıyor falan yazıyordu nette. Ben de başladım hemen. Doğru mu inan ben de bilmiyorum
Canım çok sevindim belli olmuş. Ben de bugün gittim hiç göstermedi tahmin bile yürüyemiyorum dedi doktor. Ama senin de hiç miden bulanmıyordu benim de acaba benim de mi erkek?? Çok merak ediyorumm
Canım devlette mi doktorun? İstersen başka bi doktora daha görün. Elinde sonuçların varda göster belki orda verirler. Hangi ildesin?3 ay dolunca genelde takviye vitaminler veriliyor diye biliyorum özellikle d vitamini için , ama benim çoook düşüktü değer bir an önce almak istiyorum nerdeyse eczaneye gidip alcam o derece .. mayısın sonunda nerdeyse randevum nasıl beklicem bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?