2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah.C vitamini al bence.
Kahverengiler devam ediyo onun dışında bir sıkıntı gözükmüyor şükür.Ama her gün ultrasona girsem ancak rahat ederim herhalde :)

Selam kızlar... herşey yolunda gidiyor çok şükür, gündüz mide bulanması ve yanması ve gece uykusuzluk dışında. Gündüz yorgunluk hissediyorum uyumak istiyorum ama gece olup yatağa girince uyku falan kalmıyor kollarıma ve bacaklarıma ağrılar giriyor, rahat bir uyku için tavsiyeleriniz var mı...

Canım kaçıncı haftadasın ? 12 haftadan sonra biter herhalde bu şikayetler.yatmadan önce yoğurt yesen işe yarar belki Benim son Günler'de durduk yere uykum geliyo geceleri uyku sorunum yok.

Canım kaçıncı haftadasın ? 12 haftadan sonra biter herhalde bu şikayetler.yatmadan önce yoğurt yesen işe yarar belki Benim son Günler'de durduk yere uykum geliyo geceleri uyku sorunum yok.
11+4 deyim bu durumlar yeni başladı bende dün doktor kontrolü vardı ultrasona girdim 2. defa aynısı oldu ultrason sonrası uyku yok bana ya heyecan yapıyorum yada bebiş ultrasonu sevmiyor

11+4 deyim bu durumlar yeni başladı bende dün doktor kontrolü vardı ultrasona girdim 2. defa aynısı oldu ultrason sonrası uyku yok bana ya heyecan yapıyorum yada bebiş ultrasonu sevmiyor
Bence heyecan :))) ilk öğrendiğim zamanlar bende de oluyordu

Bu aralar lekelenme ve yaşadığım kanamadan dolayı en geç 10 günde bir ultrasona giriyorum, ve gerçekten çok büyük stres ve heyecan oluyo, sanırım hiç çıkamıcam bu kafadan

Selam kızlar! Ya mail gelmez oldu ben de kimse yazmıyor diye girmiyorum. Sayfalar olmuş hepsini okudum:) Bebişler büyüyor günden güne. Ben de bugün ikili testi yaptırdım sonunda. Bir hafta sonra açıklanacakmış ense 0.9mm gayet iyi dedi doktor 3cm sonrası riskmiş inşallah kan sonuçlarıyla birlikte iyi olur

Bu arada ilaçlar ekledi. Nomesis plus kullanıyordum folik asit olarak. onu bitirince bırak dedi. Oligoferfol verdi Demir ve folik asit. Devit verdi bir de balık yağı hapıymış algae oil. Yeni ilaçlarım bunlar. Siz neler kullanıyorsunuz?

Canım benide de demir ve d vitamini eksikliği var , 11+3 hamileyim , doktor 5 hafta sonra cagırdı , kan testlerini o zaman yapcaz tekrarlıcaz dedi ve vitaminleri o zaman vercem dedi.. sana şimdiden vermiş ya benim de kafam karıstı . Bana verdiğinde 4 ay dolmuş olcak resmen .

Canım tahlil yapmadı bana. 3 ayrı ilaç da değil ama takviye verdi. İkili test için kan verdim o da haftaya sonuçlar. Biraz araştırdık bu haftadan sonra ikinci trimester başlıyor demire ihtiyaç artıyor falan yazıyordu nette. Ben de başladım hemen. Doğru mu inan ben de bilmiyorum

3 ay dolunca genelde takviye vitaminler veriliyor diye biliyorum özellikle d vitamini için , ama benim çoook düşüktü değer bir an önce almak istiyorum nerdeyse eczaneye gidip alcam o derece .. mayısın sonunda nerdeyse randevum nasıl beklicem bilemiyorum

Canım çok sevindim belli olmuş. Ben de bugün gittim hiç göstermedi tahmin bile yürüyemiyorum dedi doktor. Ama senin de hiç miden bulanmıyordu benim de acaba benim de mi erkek?? Çok merak ediyorumm

Canım gitmeden önce bitter çikolata ve vişne suyu içince cok hareketleniyo ve sürekli hareket değiştiriyormuş . Tecrübeli bi arkadasımdan öğrendim , öyle yaparsan işla görünür dedi

Canım devlette mi doktorun? İstersen başka bi doktora daha görün. Elinde sonuçların varda göster belki orda verirler. Hangi ildesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…