Canım devlette mi doktorun? İstersen başka bi doktora daha görün. Elinde sonuçların varda göster belki orda verirler. Hangi ildesin?
Aayy demek o yüzden bana dedi tatlı ye gel diye.. limonata içtim biraz da cheescake yedim ama tık Yok sırtını dönmüştü sonra da sırtüstü yattı. Bi dahaki sefere gömcem çikolatayı vişne suyunu:)))Canım gitmeden önce bitter çikolata ve vişne suyu içince cok hareketleniyo ve sürekli hareket değiştiriyormuş . Tecrübeli bi arkadasımdan öğrendim , öyle yaparsan işla görünür dedi
Aayy demek o yüzden bana dedi tatlı ye gel diye.. limonata içtim biraz da cheescake yedim ama tık Yok sırtını dönmüştü sonra da sırtüstü yattı. Bi dahaki sefere gömcem çikolatayı vişne suyunu:)))
Benim de özel hastanede doktorum. Bir ay sonra gidicem tekrar. Devlete gideyim bi arada diyorum cinsiyeti belki o arada öğrenirim:)Yok özel bir doktora gidiyorum ama o zamana kadar beklemek yerine devlete de gitmeyi düşündüm şimdi , hem orda da kaydım olsun . Sakaryadayım
Bilmiyorum ki canım hamilelerin yüzde 25 inde bulantı olmazmış bence cinsiyetlerini ilgili yoktur gönlüne gre versin Rabbim.Bu sene erkek senesi ama :)Canım çok sevindim belli olmuş. Ben de bugün gittim hiç göstermedi tahmin bile yürüyemiyorum dedi doktor. Ama senin de hiç miden bulanmıyordu benim de acaba benim de mi erkek?? Çok merak ediyorumm
Kız erkek hiç farketmez özellikle bi beklentim yok. Sağlıkla gelsin de hiç farketmez. Ay benimki merak canım:) Belirtileri az olan o dilimdeyim ben de hiç bi tahmin yürütemiyorum. Bi de daha tek bi zıbın bile almadım bişey aldın mı hiç?Bilmiyorum ki canım hamilelerin yüzde 25 inde bulantı olmazmış bence cinsiyetlerini ilgili yoktur gönlüne gre versin Rabbim.Bu sene erkek senesi ama :)
Şu an için erken gibi geliyor bana sma eşimin ısrarıyla bebek çantası,biberon,suluk,emzik ve ayakkabı aldık.Bebek kıyafetlerine bakınca içim gidiyor ama sabrediyorum Allah kısmet ederse 7.ayda düşünüyorumKız erkek hiç farketmez özellikle bi beklentim yok. Sağlıkla gelsin de hiç farketmez. Ay benimki merak canım:) Belirtileri az olan o dilimdeyim ben de hiç bi tahmin yürütemiyorum. Bi de daha tek bi zıbın bile almadım bişey aldın mı hiç?
Ben o kadar sabırsızım ki bana kalsa 7. Aya kadar hepsini alırım. heralde en zevkli kısmı eşyalarını almak:) ama dediğin gibi korkuyorum bi yandan da erken diye.. cinsiyeti belli olunca başlarım diye kural koydum kendime bekliyorum:)Şu an için erken gibi geliyor bana sma eşimin ısrarıyla bebek çantası,biberon,suluk,emzik ve ayakkabı aldık.Bebek kıyafetlerine bakınca içim gidiyor ama sabrediyorum Allah kısmet ederse 7.ayda düşünüyorum
Benim de özel hastanede doktorum. Bir ay sonra gidicem tekrar. Devlete gideyim bi arada diyorum cinsiyeti belki o arada öğrenirim:)
Haklısın canım orda da kaydım olsun. İnşallah güzel haberler veririz burda. Benim başı sol taraftaydı şimdi sağda yön değiştirmiş bebişEvet ben de o arada cinsiyeti öğrenme umudundayım.. hem devlet hastanesinde de bence kayıt açtır ve en az 3 kez flan git , orda nasıl bilmiyorum ama burda gebelik takip kartı açıyorlar ve takip ediyorlar , özelde diyelim ki problem yasayıp son haftalarda ya da dogumda devlete gitmek zorunda kalırsan ve kaydın yoksa gerekli ilgiyi gösteremiyorlar, yani hasta hakkında hiçbir şey bilmeyince kayıt flan bulamayınca özele gidiyosunuzz dogururken buraya bize damdan düşer gibi geliyosunuz diye eleştiriyorlar .
Zaten küçük bir göbeğim vardı, zayıf olduğum için çok belli olan. Sabah küçük ama akşam 5-6 aylık hamile gibiyim. Onun dışında göbek deliğimin 4-5 parmak altı sertleşmeye ve hafif büyümeye başladı ama dışardan farkedilmesi imkansız şimdilik ben de sadece dokununca hissediyorum.
Bende hamilelikten önce hiç göbeği olmayanla grubundayım.. Göbeğim hemen belirdi şuan 14+6 dayım sabah kalktığımda top gibi bir göbeğim var sabah kahvaltısından biranda kocaman oluveriyor.. Bende anlam veremiyordum demek ki olabiliyormuş
Ben de dün yaptırdım ikili taramayı bugün akşam 5 te çıkıcakmış sonuç,Selam kızlar! Ya mail gelmez oldu ben de kimse yazmıyor diye girmiyorum. Sayfalar olmuş hepsini okudum:) Bebişler büyüyor günden güne. Ben de bugün ikili testi yaptırdım sonunda. Bir hafta sonra açıklanacakmış ense 0.9mm gayet iyi dedi doktor 3cm sonrası riskmiş inşallah kan sonuçlarıyla birlikte iyi olur
bana da folik asit yeter dedi vitamin ve demir verdiCanım benide de demir ve d vitamini eksikliği var , 11+3 hamileyim , doktor 5 hafta sonra cagırdı , kan testlerini o zaman yapcaz tekrarlıcaz dedi ve vitaminleri o zaman vercem dedi.. sana şimdiden vermiş ya benim de kafam karıstı . Bana verdiğinde 4 ay dolmuş olcak resmen .
Benim bi hafta sonra çıkcak dediler salı günü Alcam çok merak ediyorumBen de dün yaptırdım ikili taramayı bugün akşam 5 te çıkıcakmış sonuç,
bana da folik asit yeter dedi vitamin ve demir verdi
Ben de dün yaptırdım ikili taramayı bugün akşam 5 te çıkıcakmış sonuç,
Canım ne çıktı sonuç bende cuma yaptiricam
Günaydın, normal olduğunu düşünüyorum ben. Evet gaz sancıları oluyor. Karnım bazen çok şiş gözüküyor bu yüzden. Kabızlık da zaten hiç geçmiyor sanki bağırsaklarım hiç çalışmıyor. Karın ağrısı gibi değil de daha çok kaşıklarımda ağrılar oluyor benim. Doktor rahim büyüdüğü için demişti. Ama dayanılmaz uyutmayan türden bi ağrıysa ya da dediğin gibi kanama falan olursa hiç durmaGünaydın herkese bugün karnım çok ağrıyor.büyüdüğü içinmi bilmiyorum karnımın altinda sertlikte yok dümdüz duruyor... of çok tedirginim yA cuma kontrolüm var. Halsizlik cabasi ... eşimde doktora gidelim diyip duruyor... gitmek istemiyorum cumayı beklemek istiyorum daha öncede olmuştu doktora gittik bir sorun yoktu... leke yada kan gibi birşey gelirse giderim... kabizlikmi, gaz mi ne ağrısı ayırt edemiyorum artık... eve ultrason cihazı alasim var... sizde de böyle oluyormu?
Bende ilk haftalarda oluyordu doktor normaldir demişti.Gaz Sancısı da olabilir rahim büyüdüğü için de.. Ara ara olması normal bence ama sürekli bir ağrıysa randevuyu bekleme canımGünaydın herkese bugün karnım çok ağrıyor.büyüdüğü içinmi bilmiyorum karnımın altinda sertlikte yok dümdüz duruyor... of çok tedirginim yA cuma kontrolüm var. Halsizlik cabasi ... eşimde doktora gidelim diyip duruyor... gitmek istemiyorum cumayı beklemek istiyorum daha öncede olmuştu doktora gittik bir sorun yoktu... leke yada kan gibi birşey gelirse giderim... kabizlikmi, gaz mi ne ağrısı ayırt edemiyorum artık... eve ultrason cihazı alasim var... sizde de böyle oluyormu?
Canım inşallah mutlu haberler alırsın :) ben 37 yaşındayım ikili testte yüksek risk çıktı yaştan dolayı..amniyosentez yapalım dediler istemedim çünkü bebeğimden vazgeçemem dua ediyorum sürekli.inşallsh her yönden sağlıklı olur hepimizinkilerSelam kızlar kimseden ses çıkmıyor nasıl gidiyor durumlar. Ben geçen hafta NIFTY Testi yaptırdım yaş ileri olduğu için yapılması gereken bir testmiş bebeğin anormal bir durumu var mı diye bakılıyor sonuçlar 10 gün içinde çıkarmış ben heyecandan yerimde duramıyorum umarım herşey olumlu çıkar. Bu test ile birlikte bebeğimizin cinsiyetini de öğrenecekmişiz. Ayyy çok heyecanlıyım sizlerle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?