2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Ekim Kasım anneleri gruplarına kaydı sanırım arkadaşlar :)

Selam canım evet bu test ile kan alıp yurt dışına yolladılar böylece amniyosentes gerekli olmayacak bende yaş 36 daha öncede bir kayıp yaşadım o yüzden doktorum mutlaka istedi bir sorun çıkmayacak ama içimiz rahat etsin dedi bakalım sabırla bekliyorum. İnşallah sağlıkla gelsin kuzularımız

Bende 11haftadayim cinsiyeti ogrenebilmek icin sabirsizlaniyorum.ikii test icin devlet has.randevu alicam.hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin

Benim bu cumartesi ikili test günüm. Kan değerlerim çokdüşyüğü için kortizon tedavisi almak zorunda kaldım. 2 haftadır kullanıyorum. Bu beni çok üzüyor. Bebeğe bir zarar verecek diye çok korkuyorum. Rabbim hayır nasip etsin çok zormuş annelik

Selam kızlar. İkili test sonucumuz çıktı çok şükür her şey yolunda dedi dr. İnşallah darısı başınıza
Şimdi tabii cinsiyeti merak ediyoruz. 3-4 hafta sonraya randevu al dedi dr. Sizce ne zamana almalıyım kesin cinsiyet belirleme için?

@poga canım pazardan beri girmemişsin nolur iyi haberlerle gel karnın ağrıyordu kötü bişey yoktur Inşallah Allah'ım korusun sizi

Doktorun hamile olduğunu biliyor canım bir zararı olscak olsa seni uyarmaz miydi Rabbim korusun alacak nefesi varsa bişey olmaz böyle düşün
maşallah çok sevindim canım.Şu an kaç haftalıksın ben 12+5 te Ayrıntılı usg de öğrendim hiç beklemiyordum o kadar erken..erkekmiş nasipse

Yaaa çok erken öğrenmişsin maşallah erkekler hep erken gösteriyormuş. Allahım hayrlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Benim de bugün 12+5 ama dr 3-4 hafta sonra gel dedi sabredebilirsem tabii :)

İnşallah canım Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı

bende ikili testimi yaptırdım cuma gecesi çıkıcak inşallah hayırlı haberler alırız ense ölçümlerimiz gayet iyiydi ben yaştan dolayı riskli bekliyorum ama inşallah yanılırım

Amin canım inşallah hepimizinkini Sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin.ovvvv Bayağı zaman varmış ama kesin olarak öğrenirsin inş

bende ikili testimi yaptırdım cuma gecesi çıkıcak inşallah hayırlı haberler alırız ense ölçümlerimiz gayet iyiydi ben yaştan dolayı riskli bekliyorum ama inşallah yanılırım
Benim yaştan dolayı Yüksek risk çıktı ama takılmıyorum buna Allah büyük

@poga canım nasıl gidiyo nerelerdesin :)
@poga canım pazardan beri girmemişsin nolur iyi haberlerle gel karnın ağrıyordu kötü bişey yoktur Inşallah Allah'ım korusun sizi
Canım benim güzel duaların için teşekkür ederim ALlah hepimizin bebeklerini korusun inş,Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Doktora henüz gidemedim hatta cmts ertelemek zorunda kaldım randevuyu ama düzenli yaptirdığım tsh kontrollerim vardi ve bugün yaptirdim karaciğer enzimlerim yükselmişti düzelmiş diğer değerlerde çok iyi Dedi.gitmişken kadın doğumda gidiyim dedim ama doktorum full dolu olunca gidemedim.ağrım sızım herhangi bir sorunum yok cmts 2li tarama yapilacak inş yolunda gider.sen nasılsın nasıl gidiyor?

Ohhh çok şükür merakta kalmıştım.Benim kanama alanı küçülmüş Demişti doktor 10 gün önceki randevuda.Cuma yine kontrol var kahverengi lekeler azaldı çok şükür bikaç günde bir geliyo Allah bağışlasın kuzularımızı

Benim de kanama alanı azalmış en son gittiğimde öyle demişti ama dün tam 2. Adet dönemimdi ve karnım-belim ağrıdı çok fazla hem muayenede hem de dün aradığımda lekeleri söyledim olabilir normaldir kanamaya dönerse gel mutlaka dedi bu sabah baktığımda yine vardı leke her akıntıyla birlikte geliyo malesef artık dua ediyorum sadece

Canım geçmiş olsun benim de durmadan kahverengi geliyordu ama çok önemsemedim çünkü iki doktor da bana kanama alanının temizlenmekte olduğu için kahverengi geldiğini söylediler son Günler'de yok denecek kadar azaldı çok şükür bitiyo sanırım içini ferah tut sen de.Kırmızı gelmesin de
Rabbim korusun gözetsin inşallah

Canım çok sevindim belli olmuş. Ben de bugün gittim hiç göstermedi tahmin bile yürüyemiyorum dedi doktor. Ama senin de hiç miden bulanmıyordu benim de acaba benim de mi erkek?? Çok merak ediyorumm
Canom Napıyosun cinsiyet öğrenebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…