2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Kızlar heyecanımı ve mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim yaş ileri olduğu için doktorum NIFTY diye bir test istemişti kromozona falan bakılıyor çok şükür temiz çıktı bundan sonrası güzellik dedi doktorum artık hamileliğin keyfini çıkar dedi ay sevinçten yerimde duramıyorum sizlerle de paylaşmak istedim inşallah hepinizden böyle güzel haberler gelir.... gerim sayım başlasın

Maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Maşallah canım çok sevindim güzel haberlerin daim olsun

Amin canım hepimizinkileri inşallah, benim içim rahat etmedi randevu aldım, ağrı da olunca dayanamadım haberleşiriz yine

pixielix canım bu arada ben o su gibi gelen sıvıyı da sordum su gibi gelfiğimden emin misin dedi amniyon sıvısı olup olmadığına devlete gidince baktır dedi özel bir alet varmış bunun için.O Sıvı önemli dedi bizim için.Devlete randevum 7 sinde sen de sor bunu doktoruna

Ben geçen hafta gittiğimde sormuştum idrar kültürü aldı bi de bebeğin suyu gayet iyi görünüyor dedi. idrar kültüründe bakılıyor mu acaba onunla ilgili değerlere? idrarda proteine falan bakıyolar ama? bir de lekelenme azaldı ve bittiğinden beri olmadı benim çok şükür o sızıntı bi daha. ama olursa ben de bi devlete görüneyim madem. sen hangi hastaneye gidiceksin devlette?

Benim de gelmiyo iki hafta önce gelmişti bi iki kere ..gatayı bir yoklayayım diyorum

Geçmiş olsun canım hamilelikte parol içilebiliyormuş doktoruna da danışabilirsiniz istersen
Tesekkurler, migren ilacim var aslinda kullandigim ama etkisi pek uzun surmuyor, ikide bir de almak istemiyorum onu. Bu haftada damarlar genisledigi icin normalmis ama cok fena yani.

selam canlar nasılsınız iyisiniz inşallah benim ikili test çıkmış anlayan varmı acaba dr kontrolüme 10 gün var daha

Tesekkurler, migren ilacim var aslinda kullandigim ama etkisi pek uzun surmuyor, ikide bir de almak istemiyorum onu. Bu haftada damarlar genisledigi icin normalmis ama cok fena yani.
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inş
canum hiç anlamıyorum sma benim sonuçlarımapk benziyo Yüksel risk çıktı bende YAŞ 37 olunca malum.Sonuç alırken yorumlamadılar mı

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inş

canum hiç anlamıyorum sma benim sonuçlarımapk benziyo Yüksel risk çıktı bende YAŞ 37 olunca malum.Sonuç alırken yorumlamadılar mı
canım dr haftaya cumartesi gidicem sadece maile sonuç geldi benimde yaş kısmı riskli çıkmış sanırım bene hiç anlamıyorum bu testten ama ense ve kemik ölçümlerine göre çok iyi demişti dr testten önce

Inşallah Hepimizinki Sağlıcakla doğar

İkili tarama aç tok fark ediyormu doktor birşey soylemedi benimde sormak gelmedi aklıma yaptıranlar soyleyebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…