Kamana alanı kayboluyor ama bu sefer de su gibi Sıvı geliyor çamaşırım ıslanıyor neyin nesi anlamaya çalışıyorumCanım devlet hastanesinde bir doktora gittim. Erkeğe benziyor dedi. Sanırım 16. Haftada netleşir. Senin de kanama alanı kayboluyor galiba çok sevindim
Ay ilk defa böyle bişey duydum bak, doktor ne diyor bu duruma? Anormal bişey olsa derhal çağırırdı. İçini ferah tut canımKamana alanı kayboluyor ama bu sefer de su gibi Sıvı geliyor çamaşırım ıslanıyor neyin nesi anlamaya çalışıyorum
Akıntı da olabilir başka bişey de..önceden hep ped kullanıyordum ter yapıyor sanıyordun Pedi çıkardım dün markete Filsn Yürüdüm geldim idrar yapmiş gibi ıslandı çamaşır.Allahım korusun gözetsin üzülüyorum ister istemezAy ilk defa böyle bişey duydum bak, doktor ne diyor bu duruma? Anormal bişey olsa derhal çağırırdı. İçini ferah tut canım
Allah korusun canım. Doktor bişey demedi mi peki bu duruma? Sordun mu ya da gittin miAkıntı da olabilir başka bişey de..önceden hep ped kullanıyordum ter yapıyor sanıyordun Pedi çıkardım dün markete Filsn Yürüdüm geldim idrar yapmiş gibi ıslandı çamaşır.Allahım korusun gözetsin üzülüyorum ister istemez
Doktora iki gün çnce kontrole gittim devletten randevu aldığımı biliyo oraya gidince söyle muayene yapıp baksınlar aletiyle dedi.kendisinde yok mu anlamadımAllah korusun canım. Doktor bişey demedi mi peki bu duruma? Sordun mu ya da gittin mi
Doktora iki gün çnce kontrole gittim devletten randevu aldığımı biliyo oraya gidince söyle muayene yapıp baksınlar aletiyle dedi.kendisinde yok mu anlamadım
Yazarım csnım inşallah kötü bişey değildirBelki de yok o alet. Ama söylediğine göre acil bi durum gibi davranmamış baksana gittiğinde bi baksınlar demiş. Demek ki riskli bi durum değil endişelenme. Devlete gittiğinde sonucu yaz mutlaka
İnşallah canım bence değil bak göreceksinYazarım csnım inşallah kötü bişey değildir
Ayy bana erkeğe benziyor dedi o tüy şikayeti bende de var canım. Bir de baş ağrım oluyor ki benim tek derdim o. Çok can sıkıcı oluyor. İnşallah ikili test sonrası iyi sonuçlarını da bizimle paylaşırsın.13.45 ikili tarama heyecanliyim aslında tarama için değilde bebeğimi görmek istiyorum bu hafta biraz korkularım vardı. İnş kocaman olmuştur ve kalbi atmaya devam ediyordur. Bu ara tüylenme sorunu yaşıyorum bir insan 2 haftada bir ağda yaparmi... beyaz tenli tüysüz bir insandım ben artık göbeğinde ki sarı tüyler siyaha dönmüş durumda... oğlummu olacak acaba vücudumda yabancı bir hormon geziyor sanki... belki cinsiyeti görür....
Canım çok şükür önemli bişey değilmiş.Belki de yok o alet. Ama söylediğine göre acil bi durum gibi davranmamış baksana gittiğinde bi baksınlar demiş. Demek ki riskli bi durum değil endişelenme. Devlete gittiğinde sonucu yaz mutlaka
Yaa çok sevindim:) işte güzel haber:) nasıl öğrendin o aletle mi baktı, ölçüm falan mı yaptı su kesesinde?Canım çok şükür önemli bişey değilmiş.
Ense kalınlığı boyu cok iyi dedi kan sonucu haftaya çıkıyormuş. 1 ay sonra kontrolüm var o zaman öğrenicem sanırım cinsiyeti. Doktor şimdi erkek derim kız çıkar henüz küçük dedi ama erkek olduğunu düşünüyorum ben.hayırlısı ne ise o olsun sağlıklı olsun yeter bana. Eli kolu ayakları kıpır kıpır çocuğumun çok mutlu oldum çok.Ayy bana erkeğe benziyor dedi o tüy şikayeti bende de var canım. Bir de baş ağrım oluyor ki benim tek derdim o. Çok can sıkıcı oluyor. İnşallah ikili test sonrası iyi sonuçlarını da bizimle paylaşırsın.
Çok sevindim canım ne güzel, ense kalınlığı çok önemli benim de iyi çıkmıştı çok şükür sonuç da iyi geldi. Aynen bana da öyle kız erkek sağlıklı olsun yeter. Ben sadece alacaklarım için merak ediyorum cinsiyeti:)Ense kalınlığı boyu cok iyi dedi kan sonucu haftaya çıkıyormuş. 1 ay sonra kontrolüm var o zaman öğrenicem sanırım cinsiyeti. Doktor şimdi erkek derim kız çıkar henüz küçük dedi ama erkek olduğunu düşünüyorum ben.hayırlısı ne ise o olsun sağlıklı olsun yeter bana. Eli kolu ayakları kıpır kıpır çocuğumun çok mutlu oldum çok.
Bu durumu bilmiyorum cnm ama bol bol dinlen. Bol sivi tuket. Ins guzel haberler alirsin cuma gunu. Ben de 4+2 gunluk hamileyim ve cuma gunu doktora gidecegim. Keseyi goruruz ins4 hafta 5 günlük hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimde böbrek taşımın olduğunuda öğrendim.
İdrarımı yaptıktan sonra pembe akıntım geliyor çoğunlukla sabahları oluyor. Doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi cuma günü kontrolüm var. Ultrasonda göreceğiz fakat bu sabah akıntım kırmızıya yakındı. Neden hep sabahları oluyor çok korkuyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için hep bi telaşlıyım. Beta değerlerim yükseliyor ama insan korkuyor işte daha önce yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı ?
Ikisi de yapıldı önce spekülüm ile sıvının amniyon olup olmadığına bakıldı sonra da karından usg de su kontrol edildi .senin nasıl gidiyoYaa çok sevindim:) işte güzel haber:) nasıl öğrendin o aletle mi baktı, ölçüm falan mı yaptı su kesesinde?
Amniyon değilmiş di mi? Benim iyi 62.5 kilo ile başlamıştım bu sabah bi çıktım 64 yazıyo tartıda. Ben şok. Boyum 168. Dubişko olcam diye ödüm kopuyor ya iştahım çok eşim de veriyo gazı hadi şunu yiyelim bunu yiyelim. Ben hergün 5km yürüyüş yapıyorum. Kilo olayına takılıyorum birazIkisi de yapıldı önce spekülüm ile sıvının amniyon olup olmadığına bakıldı sonra da karından usg de su kontrol edildi .senin nasıl gidiyo
Yok değilmiş canım çokkk şükür.Doktor bana hep soruyor iştahın açıldı mi 13.haftadan sınra açılması gerekir diyor.kilo verilir Canım takma onaAmniyon değilmiş di mi? Benim iyi 62.5 kilo ile başlamıştım bu sabah bi çıktım 64 yazıyo tartıda. Ben şok. Boyum 168. Dubişko olcam diye ödüm kopuyor ya iştahım çok eşim de veriyo gazı hadi şunu yiyelim bunu yiyelim. Ben hergün 5km yürüyüş yapıyorum. Kilo olayına takılıyorum biraz
Benim doktor da beni tartıyor her seferinde. Bu sefer bişey dicek diye ödüm kopuyor. Daha 14. Hafta hiç almadan gitsem iyiydi ama neyse. Daha dikkatli olacağım artık yerken. Sen hiç almadın mıYok değilmiş canım çokkk şükür.Doktor bana hep soruyor iştahın açıldı mi 13.haftadan sınra açılması gerekir diyor.kilo verilir Canım takma ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?