2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Benim doktor da beni tartıyor her seferinde. Bu sefer bişey dicek diye ödüm kopuyor. Daha 14. Hafta hiç almadan gitsem iyiydi ama neyse. Daha dikkatli olacağım artık yerken. Sen hiç almadın mı
Ben 4 kilo almışım onu da son zamanlarda almışım.doktora dedim ki iştahım açıldı ama ben meyveyle bastırıyorum kilo almamak için. Olur mu dedi açılınca yiyeceksin tatlı hamur işi ekmeği kıs yeter dedi
Dılardan belli olmuyor ama kilo aldığım göbiş dışında

Hep de tuzlu çekiyor canım kızartma makarna karbonhidrat istiyor hep zor tutuyorum kendimi. İnşallah abartmadan sağlıkla bitiririz bu 9 ayı

Inşallsh csnım tuzlu çok yeme ödem yapar
Evet canım tutuyorum kendimi hep, kızartma hiç yapmadım evlendiğimden beri:) sağlıksız diye yemezdim şimdi gözümde uçuyor gittim dışarda yedim nefsimi köreltmek için. Evde yapsam bi kazan yaparım gözüm aç:)) bu arada tekrar kontrolle ilgili bişey demedi doktor. 3lü testi yaptırdın mı sen? Tam kaçta yapılıyor?

Yok ben üçlü Dörtlü test yaptırmıyorum.

Ben de ayni durumdayim kesinlikle, saglikli olan ne varsa midemi bulandiriyor, varsa yoksa makarna ve patates kuzartmasi
Eşim karbonhidrat kolay sindirelebilir, vücudun hemen enerjiye dönecek şeyler istiyor diye bilimsellik kattı olaya ama:)) ben yine de mümkün mertebe dayanıyorum. kilo iyi değil ya Doğum için de sonrasında da zor olur fazla kilo.

Allah inşallah kısmet ederse emzirme işlemiyle veriliyormuş kilolar :)

Okudum ben de vücut emzirirken ekstra 500 kalori harcıyormuş. İnşallah sorunsuz emer bebişler:) bu arada bazıları da süt olsun diye hamilelik kilolarını bile aşıyor.. bebişler sağlıkla doğsun da bunlar ikinci planda. Tabi biz de sağlıklı olursak rahatça yetişebiliriz işlerine

Huuuu huuuu tatlı hamişler nasıl gidiyo iyisiniz inş

Canım bende hamile olduğunu öğrendiğimde böbrek taşımın olduğunu öğrendim.şimdiye kadar varlığını hissetmemiştim bi 6 ay daha geçer böyle çok takmıyorum onu.duyduğumda da umursamadım zaten sende yok say ağrın sizin olmadiktan sonra birşey olmaz. Kanama için şuan tedirgin olma beklemekten başka birşey gelmiyor elden.3 ayı bir atlat bitti gitti işte inş hayırlısı ile sağlıklı geçer gebeligin

Kilo verilir bende sabit kaldım 53de ne iniyor ne çıkıyor bebekte büyüyor.Az yiyorum aslında ama bebeğe birşey olmasından çok korkuyorum. Ben aç kalınca o da aç kalıyormudur. Ben açlık hissetmiyorum çok garip gün içinde öğle yemeği atladığım bile oluyor bir bakıyorum ben bugün birşey yememişim diyorum iştahın yok hiç.cmts sonuç göstermeye gittiğimde ultrasonda görmek istediğimi söyleyeceğim. Ben 1 ay nasıl durayım.

Canım bence öğünlerini atlama. Tabi doktorun doğrusunu söyleyecektir. Fakat öğün atlamak, uzun süre açlık iyi değil. Ben gebelik düşündüğümde diyetisyene gitmiştim öğün önemli ara öğün bile önemli demişti. Doğal ve sağlıklı şeylerle beslenmeye bak. Kuru yemiş, sebze, meyve bunlar bu dönemde hem bebek hem senin için vitamin minarel kaynağı biliyorsun. Bu dönemde bebek hep alacak vücudundan eksiği kapatman lazım.

Benim de iştahım çok açık değil bazen ben de öğle Yemeğini atladığımı farkediyorum çok üzülüyorum daha dikkatli olcam artık inş

Benim de iştahım çok açık değil bazen ben de öğle Yemeğini atladığımı farkediyorum çok üzülüyorum daha dikkatli olcam artık inş

mümkün oldugunca atlamayın bayanlar ben gectım ögünlerı ara ögünlerde bıle bırseyler yemeye calısıyorum .. Zaten yemezsem bile benım mınık mıdemı bulandırarak acıktıgını bellı edıyor bana :)

benimde 3 hafta var cinsiyetini öğrenmeme bugün 2li tarama sonucunu aldık doktor herşey çok iyi dedi. catlıycam çok merak ediyorum cinsiyetini erkek olduğunu düşünüyorum... bakalım hisler tutacak mı? hareketlerini hissetmeye başlayan varmı?

Selam canım, ben aynı devam doktora gitmedim henüz 2hafta sonra gidicem o zamana kadar erkeğe benziyor sözüyle idare ediyoruz:) sende durumlar nasıl? 18. Haftadasın belli oluyor mı artık karnın?
2 hafta sonra öğreneceksin ne güzel... benimki de erkek derim kız çıkar dedi. çok bir anlam yüklemedim ama ben erkek diye düşünüyorum.çok heycanlı gerçekten bu süreç...ben ilk hamile kıyafetimi dün sipariş verdim.. hiç bol pantolonum yok ve çok zorlanıyorum göbekten de kan sulandırıcı kullandığım için artık acımaya başlamıştı morluklar... karnım ne zaman çıkar bilmiyorum ama altlarda şişlik ve sertlik dışında şimdilik birşey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…