- 9 Temmuz 2017
- 110
- 42
- 98
- 36
Hayırlısıyla gönlünden geçen olsun canım ben 12+5 te 4 boyutlu usg de öğrenmiştim2 hafta sonra öğreneceksin ne güzel... benimki de erkek derim kız çıkar dedi. çok bir anlam yüklemedim ama ben erkek diye düşünüyorum.çok heycanlı gerçekten bu süreç...ben ilk hamile kıyafetimi dün sipariş verdim.. hiç bol pantolonum yok ve çok zorlanıyorum göbekten de kan sulandırıcı kullandığım için artık acımaya başlamıştı morluklar... karnım ne zaman çıkar bilmiyorum ama altlarda şişlik ve sertlik dışında şimdilik birşey yok...
Benim göbüş böyle canım ama önceden de vardı çok çıkmış sayılmaz.Şimdilik sıkıntı yok gibi Allah'ın izniyle bakalım :) ben 54 ile başladım 57 oldum.Birden aldım yaSelam canım, ben aynı devam doktora gitmedim henüz 2hafta sonra gidicem o zamana kadar erkeğe benziyor sözüyle idare ediyoruz:) sende durumlar nasıl? 18. Haftadasın belli oluyor mı artık karnın?
çok güzel.... yukarı çıktı artık dimi? harika görünüyor ve sivri ilerliyor sanki...Benim göbüş böyle canım ama önceden de vardı çok çıkmış sayılmaz.Şimdilik sıkıntı yok gibi Allah'ın izniyle bakalım :) ben 54 ile başladım 57 oldum.Birden aldım ya
Sağol canımçok güzel.... yukarı çıktı artık dimi? harika görünüyor ve sivri ilerliyor sanki...
belinde harika çok kilo almayacaksın bence maşallah diyelim benim bel yanlardan aldı başını gidiyor kızım mı olacak acaba? ay bilmiyorummm...en çok neleri tüketiyorsun tatlı,ekşi, tuzlu, acı,et daha çok nedir tükettiklerin. ben tatlı ile başladım şuan canım acı istiyorSağol canım
Evet sivri ilerliyor da yukarı çıktı mi bilmiyorum henüz
Canım bayafor giremedim yoğunluktan, herşey yolunda çok şükür kese falan oturmuş siz nasılsınız?Canım en son randevu almıştın sonuç ne oldu lütfen güzel bişeyler söyle
Ben de bazen yemeği atladığımda midem çok bulanıyo eyvah bişey mi oldu acaba diyorum meğerse o yapıyomuş demek :)mümkün oldugunca atlamayın bayanlar ben gectım ögünlerı ara ögünlerde bıle bırseyler yemeye calısıyorum .. Zaten yemezsem bile benım mınık mıdemı bulandırarak acıktıgını bellı edıyor bana :)
Sağol canım ama popo Aldı başını gidiyo bendebelinde harika çok kilo almayacaksın bence maşallah diyelim benim bel yanlardan aldı başını gidiyor kızım mı olacak acaba? ay bilmiyorummm...en çok neleri tüketiyorsun tatlı,ekşi, tuzlu, acı,et daha çok nedir tükettiklerin. ben tatlı ile başladım şuan canım acı istiyor
Ayyy süper canım çok sevindim maşallahCanım bayafor giremedim yoğunluktan, herşey yolunda çok şükür kese falan oturmuş siz nasılsınız?
Benim ikili testim yaştan dolayı yüksek risk çıktı ama takılmıyorum buna o testler sadece istatistik sonuç bildiriyo tanı değil.Rabbim sağlıklı nasip etsin inşİYİ AKŞAMLAR ANNE ADAYLARI. BUGÜN İKİLİ TEST SONUCUMU ALDIM VE ORTA RİSKLİ ÇIKMIŞ. ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM. BÖYLE OLUP NIFTY YADA HARMONY DE İYİ ÇIKAN VAR MI? TEŞEKKÜR EDERİM.
Bende hamilelik kisti oluşmuştu o zamanlar bende de öyle oluyordu ama bayağıdır yok şükür olur öyle Şeyler normal bencemerhaba ilk defa yorum yapıyorum bende 14 hafta 3 günlüğüm henüz cinsiyetini öğrenemedik minnoşum göstermedi bir kaç haftadır hareketlerini hissediyorum son bir haftadır da batma oluyor çok sol kasığımda eğilip kalkarken otururken sizlerde de oluyor mu acaba birde yemek yedikten sonra acayip bitkin oluyorum
Amin canım amin, başka bi isteğim yokAyyy süper canım çok sevindim maşallah
Şimdilik iyi gibi BakslımAllah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımızda görmek nasip etsin
Benim de 14 hafta canım, aynı gidiyoruz..batma hissi ben de özellikle ani kalkarken veya öksürük esnasında oluyo o da normalmiş rahim büyüdüğü için rahim bağları geriliyomuş yanlarda..merhaba ilk defa yorum yapıyorum bende 14 hafta 3 günlüğüm henüz cinsiyetini öğrenemedik minnoşum göstermedi bir kaç haftadır hareketlerini hissediyorum son bir haftadır da batma oluyor çok sol kasığımda eğilip kalkarken otururken sizlerde de oluyor mu acaba birde yemek yedikten sonra acayip bitkin oluyorum
Kızlar Napıyorsunuz cinsiyetler belli mi :)
Bir takım kıpırtılar var bende. Ancak bebek hareketleri mi emin olamıyorum ki:) çok hafif belli olmaya başladı karnım çıkıyor ama henüz kıyafet almadım. Bazı pantolonlarımı hiç giyemiyorum. Hele düşük bel olanlar hiç olmuyor:) yüksek bel esnek kotlarım hala oluyor idare ediyorum onlarla şimdilik. Tam geçiş dönemi ya biraz daha büyüyünce alayım diyorum Nasıl olcak çok merak ediyorum, sadece göbeği çıkan hamişlere bayılıyorum. Kilo durumları nasıl gidiyor? Boyunuz kaç? Kaçla başladınız?
Göbişin üzerine çıkacak bişey olsa daha iyi olmaz mi canım belden rahatsız etmeyecekse olabilir.Ben hamile pantolonu almıştım bir ay önce ha bir de belden lastikli pantolon görünümlü taytlar almıştım kareli hala giyiyorum onları kotondan almıştım ama kalmadı sanırım.O tarz bişey olabilir rahat oluyor.10 gün sonra kontrolümüz var, merakla bekliyoruz :)
Benim boy 1.58 54 ile hamile kaldım şuan 53üm bu hafta 300 gr almışım. Göbek zaten vardı ama biraz daha çıktı artık herkes kilo mu aldın diye soruyor bebek diyen yok pek. Ama önceki kilomdan daha aşağıdayım yine de. Bir tane hamile pantolonu aldım ama karın kısmı çok bol olduğu için katlayarak giyiyorum, son aya kadar götürecek beni sanırım o. Hafta içi bir konferansa katılacağım için yarın kendime etek elbise gömlek vs bişeyler bakacağım, aslında önemsememiştim ama sunuculuk yapacakmışım oradaAma hamile elbiselerini hiç sevmiyorum ve şimdiden de almak istemiyorum. O yüzden pileli bir etek mi alsam diyorum en az temmuza kadar giyerim diye düşünerek, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?