2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Bir takım kıpırtılar var bende. Ancak bebek hareketleri mi emin olamıyorum ki:) çok hafif belli olmaya başladı karnım çıkıyor ama henüz kıyafet almadım. Bazı pantolonlarımı hiç giyemiyorum. Hele düşük bel olanlar hiç olmuyor:) yüksek bel esnek kotlarım hala oluyor idare ediyorum onlarla şimdilik. Tam geçiş dönemi ya biraz daha büyüyünce alayım diyorum Nasıl olcak çok merak ediyorum, sadece göbeği çıkan hamişlere bayılıyorum. Kilo durumları nasıl gidiyor? Boyunuz kaç? Kaçla başladınız?

Hayırlısıyla gönlünden geçen olsun canım ben 12+5 te 4 boyutlu usg de öğrenmiştim

Selam canım, ben aynı devam doktora gitmedim henüz 2hafta sonra gidicem o zamana kadar erkeğe benziyor sözüyle idare ediyoruz:) sende durumlar nasıl? 18. Haftadasın belli oluyor mı artık karnın?
Benim göbüş böyle canım ama önceden de vardı çok çıkmış sayılmaz.Şimdilik sıkıntı yok gibi Allah'ın izniyle bakalım :) ben 54 ile başladım 57 oldum.Birden aldım ya

Eklentiler

• image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 35
Selam kızlar bebişlerinizi hissetmeye başladınız mı. ben bazı durumlarda bir kıpırtı hissediyorum gibi oluyor ama gaz mı yoksa bebişimmi bilemiyorum sanırım onu hissetmek için daha çok erken henüz 15 haftalık. Sizler ne zaman başladınız bebişleri hissetmeye

Benim göbüş böyle canım ama önceden de vardı çok çıkmış sayılmaz.Şimdilik sıkıntı yok gibi Allah'ın izniyle bakalım :) ben 54 ile başladım 57 oldum.Birden aldım ya
çok güzel.... yukarı çıktı artık dimi? harika görünüyor ve sivri ilerliyor sanki...

Sağol canım
Evet sivri ilerliyor da yukarı çıktı mi bilmiyorum henüz
belinde harika çok kilo almayacaksın bence maşallah diyelim benim bel yanlardan aldı başını gidiyor kızım mı olacak acaba? ay bilmiyorummm...en çok neleri tüketiyorsun tatlı,ekşi, tuzlu, acı,et daha çok nedir tükettiklerin. ben tatlı ile başladım şuan canım acı istiyor

Ben de bazen yemeği atladığımda midem çok bulanıyo eyvah bişey mi oldu acaba diyorum meğerse o yapıyomuş demek :)

Sağol canım ama popo Aldı başını gidiyo bende
Canım herhangi bişey çekmiyo benim öyle Şeyler yok bende

Canım bayafor giremedim yoğunluktan, herşey yolunda çok şükür kese falan oturmuş siz nasılsınız?
Ayyy süper canım çok sevindim maşallah
Şimdilik iyi gibi Bakslım Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımızda görmek nasip etsin

İYİ AKŞAMLAR ANNE ADAYLARI. BUGÜN İKİLİ TEST SONUCUMU ALDIM VE ORTA RİSKLİ ÇIKMIŞ. ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM. BÖYLE OLUP NIFTY YADA HARMONY DE İYİ ÇIKAN VAR MI? TEŞEKKÜR EDERİM.

merhaba ilk defa yorum yapıyorum bende 14 hafta 3 günlüğüm henüz cinsiyetini öğrenemedik minnoşum göstermedi bir kaç haftadır hareketlerini hissediyorum son bir haftadır da batma oluyor çok sol kasığımda eğilip kalkarken otururken sizlerde de oluyor mu acaba birde yemek yedikten sonra acayip bitkin oluyorum

İYİ AKŞAMLAR ANNE ADAYLARI. BUGÜN İKİLİ TEST SONUCUMU ALDIM VE ORTA RİSKLİ ÇIKMIŞ. ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM. BÖYLE OLUP NIFTY YADA HARMONY DE İYİ ÇIKAN VAR MI? TEŞEKKÜR EDERİM.
Benim ikili testim yaştan dolayı yüksek risk çıktı ama takılmıyorum buna o testler sadece istatistik sonuç bildiriyo tanı değil.Rabbim sağlıklı nasip etsin inş

Bende hamilelik kisti oluşmuştu o zamanlar bende de öyle oluyordu ama bayağıdır yok şükür olur öyle Şeyler normal bence

Benim de 14 hafta canım, aynı gidiyoruz..batma hissi ben de özellikle ani kalkarken veya öksürük esnasında oluyo o da normalmiş rahim büyüdüğü için rahim bağları geriliyomuş yanlarda..

Kızlar Napıyorsunuz cinsiyetler belli mi :)

10 gün sonra kontrolümüz var, merakla bekliyoruz :)

Benim boy 1.58 54 ile hamile kaldım şuan 53üm bu hafta 300 gr almışım. Göbek zaten vardı ama biraz daha çıktı artık herkes kilo mu aldın diye soruyor bebek diyen yok pek. Ama önceki kilomdan daha aşağıdayım yine de. Bir tane hamile pantolonu aldım ama karın kısmı çok bol olduğu için katlayarak giyiyorum, son aya kadar götürecek beni sanırım o. Hafta içi bir konferansa katılacağım için yarın kendime etek elbise gömlek vs bişeyler bakacağım, aslında önemsememiştim ama sunuculuk yapacakmışım orada Ama hamile elbiselerini hiç sevmiyorum ve şimdiden de almak istemiyorum. O yüzden pileli bir etek mi alsam diyorum en az temmuza kadar giyerim diye düşünerek, bilemedim

Göbişin üzerine çıkacak bişey olsa daha iyi olmaz mi canım belden rahatsız etmeyecekse olabilir.Ben hamile pantolonu almıştım bir ay önce ha bir de belden lastikli pantolon görünümlü taytlar almıştım kareli hala giyiyorum onları kotondan almıştım ama kalmadı sanırım.O tarz bişey olabilir rahat oluyor.
Benimki erkek karnım da sivri :) senin katın şeklin ip ucu verebilir belki

Selam kızlar. Ne zamandır yazmıyorum. Ben hiç kilo almadım hatta 2 kg verdim en başından beri ama gobusum bayağı şişti.1 aydır hamile pantolonu giyiyorum neredeyse.Karşıdan gören anlıyor bebis olduğunu. Önümüzdeki salı 2'li test için gidiyorum.İnşallah cinsiyeti de söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…