2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Selam canım mide buluntuların mı vardı kilo vermişsin ?
Benim de Anlaşılıyor artık..cinsiyet konusunda da gönlünce olsun ve saplıcakla

Selam canım mide buluntuların mı vardı kilo vermişsin ?
Benim de Anlaşılıyor artık..cinsiyet konusunda da gönlünce olsun ve saplıcakla
Evet canım bulantilarim vardı bu seferinde. Öyle pek kusmadım ama yiyemedim de. Sevdigim bazi yiyeceklerden bile sogudum. Birkaç haftadır iştahım yerine geldi. Alırım artık kilo. Cinsiyet konusuna gelince tabi merak ediyorum ama gönlümden geçen yok. İlki kız, ikincisi kız da erkek de olsa çok iyi benim için. En çok istediğim sağlıklı olması.

Ben de öyle düşünüyorum. Yüksek belli belden bollaşan bir etek veya bol düz kesim bir elbise alacağım. Karnım bazen sivri görünüyor bazen yusyuvarlak, bakalım deneyeceğim birkaç model.

İyi akşamlar kızlar ikili tarama testinin sonuçlarını ne zaman öğrendiniz ?

Hanımlar 16 haftalık olduk ama benim göbeğim hala düpdüz siz ne durumdasınız, endişe edecek bir durum mu ki ? Yarin doktor randevum var ama bişeymi varki gelişiminde diye çok korkuyorum

Hanımlar 16 haftalık olduk ama benim göbeğim hala düpdüz siz ne durumdasınız, endişe edecek bir durum mu ki ? Yarin doktor randevum var ama bişeymi varki gelişiminde diye çok korkuyorum
Kötü bişey yoktur inşallah canım karın yapısıyla alakalı olarak kiminin 5.ayda ancak çıkıyormuş.Ağrın kanaman yoksa korkulacak da bişey yoktur bana göre.Ne zaman gittin en son kontrole ?

Kötü bişey yoktur inşallah canım karın yapısıyla alakalı olarak kiminin 5.ayda ancak çıkıyormuş.Ağrın kanaman yoksa korkulacak da bişey yoktur bana göre.Ne zaman gittin en son kontrole ?

İnshallah yoktur en son üç hafta önce gittim. Beni endişelendiren haftalardır hafif bi şişkinlik vardı ama bu hafta birden ini verdi.

İnshallah yoktur en son üç hafta önce gittim. Beni endişelendiren haftalardır hafif bi şişkinlik vardı ama bu hafta birden ini verdi.
Allah korusun kötü bişey olsaydı mutlaka başka sinyaller verirdi.Hiç mi yok,Sıfır Göbek mi ?
Yarın zaten gidiyorsun kontrole içini ferah tut bence güzel haberlerle geleceksin

Allah korusun kötü bişey olsaydı mutlaka başka sinyaller verirdi.Hiç mi yok,Sıfır Göbek mi ?
Yarın zaten gidiyorsun kontrole içini ferah tut bence güzel haberlerle geleceksin

Bir hafta öncesine kadar hafif vardı ama şuan gerçekten sıfır göbek kötü düşünmek istemiyorum ama insan haliyle korkuyor.

13 haftaligim herşey yolunda sadece bazen sol tarafıma sancı giriyor umarım normaldir yakında randevum da doktoruma sorcam

İlk hamileliğimde 6 ayda sağlık ocağına kontrole gittiğimde hemşireye bende sormuştum .karnım niye böyle düz hala diye:)))oda demiştiki bu aydan sonra çıkar dediği gibi de oldu.hatta iki doğum yaptım ikisinde de sanki kilo almışımda hafif göbeğim var gibiydi.kimse 9 aylık olduğuna inanmıyordu bile.biri 3.600 52 diğeri 3.500 52cm doğdular.

Kızlar selam dün bebişiminiz cinsiyeti öğrendik bir kızım olacakmış nasıl mutlu oldum anlatamam size aynı şekilde eşimde çok sevindi eee haklı tabi baba mız aşkı bir başkadır. Bunu sizinle de paylaşmak istedim şimdi kızım için hazırlıklara başlama zamanı

Bir hafta öncesine kadar hafif vardı ama şuan gerçekten sıfır göbek kötü düşünmek istemiyorum ama insan haliyle korkuyor.
Kendini strese sokma sen yine ,kaçta randevun ?
13 haftaligim herşey yolunda sadece bazen sol tarafıma sancı giriyor umarım normaldir yakında randevum da doktoruma sorcam
Sol taraf derken sol kasık mu sok bacak mi ?bişey yoktur inş canım
gözün aydın canım çok sevindim cinsiyetler geliyor yavsş yavsş :)

Tebrikler:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…