2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Ben de bazen yemeği atladığımda midem çok bulanıyo eyvah bişey mi oldu acaba diyorum meğerse o yapıyomuş demek :)

Aynen canım doktora sormustum o sekılde bellı eder demıstı bende takıp ettım valla mıdem bulanıyor yemek yemeye basladıktan sonra kesılıyordu bı dene sende mınıgını bı takıp et

Kendini strese sokma sen yine ,kaçta randevun ?

Sol taraf derken sol kasık mu sok bacak mi ?bişey yoktur inş canım

gözün aydın canım çok sevindim cinsiyetler geliyor yavsş yavsş :)
Sol kasık bazen sol böbrek gibi hafif hafif yerini tam sevemiyorum ama bacagim degil

Göğüs hassasiyeti artık bende de yok ve hiç hareketlerini hissetmiyorum. Bugün devlete gittim doktor bacakları kapalı açmıyo dedi tatlı yedim tekrar baktı yine göstermedi kıza benziyor, çıkıntı göremiyorum sürpriz yapmazsa kız dedi. 12. Haftada başka bi doktor erkeğe benziyor demişti kafam iyice karıştı, Sanırım biraz erkeğe şartlanmıştım ilk öyle duyunca şok oldum şimdi

Hayırlısı olsun bende erkeğe alıştırdım kendimi bakalım ne çıkacak... çin takviminde ne çıkmıştı senin?

Çin takvimi yapmadım ki ben:) hiç bakmadım o şeylere. Senin ne çıktı Çin takviminde? Nasıl hesaplanıyor yapayım bende
bende erkek çıkmıştı... doğum tarihin gün ay yıl giriyorsun. son adet tarihine 14-18 gün( 28 günde bir adet oluyorsan 14 gün yani yumurtlama günün kadar ekliyorsun) eklediğinde hangi aya denk geliyorsa hamile kaldığın ay o dur. onu seçip hesaplat bakalım ne çıkıcak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bende bugün kontrole gittim çok hareketliydi elleri kolları bacakları doktor bacak arasını yakınlaştırdı kıza benziyor dedi 12+5 im bu arada değişme ihtimali çok mu acaba ?

Merhabalar bende bugün kontrole gittim çok hareketliydi elleri kolları bacakları doktor bacak arasını yakınlaştırdı kıza benziyor dedi 12+5 im bu arada değişme ihtimali çok mu acaba ?
Kızlar geç belli olur çok erken tahminde bulunmuş size.Erkekte pek yanılma olmuyormuş da kızda oluyormus.Allsh gönlünüze göre ve saplıcakla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…