Ben de bazen yemeği atladığımda midem çok bulanıyo eyvah bişey mi oldu acaba diyorum meğerse o yapıyomuş demek :)
Sol kasık bazen sol böbrek gibi hafif hafif yerini tam sevemiyorum ama bacagim degilKendini strese sokma sen yine ,kaçta randevun ?
Sol taraf derken sol kasık mu sok bacak mi ?bişey yoktur inş canım
gözün aydın canım çok sevindim cinsiyetler geliyor yavsş yavsş :)
Tebrikler çok güzel bir haber Rabbim analı babalı büyütsün inşallahTebrikler:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Idrar enfeksiyonu olabilir mi doktora git canım benceSol kasık bazen sol böbrek gibi hafif hafif yerini tam sevemiyorum ama bacagim degil
Ben bişeye çok üzülünce ya da çok yorulduğumda da aynısını hissediyordum artık dikkat ediyorumSol kasık bazen sol böbrek gibi hafif hafif yerini tam sevemiyorum ama bacagim degil
Bende de azaldı belli bir zamandan sonra azalıyormuş okumuştum bi yerdebu aralar gögüs hassasiyeti azalıyor mu? bende yok gibi birşeyde merak ettim...
hareketlerini hissediyormusun? nasıl birşeye benziyor ? ben henüz birşey hissetmiyorum...Bende de azaldı belli bir zamandan sonra azalıyormuş okumuştum bi yerde
Belki senin iç karnın geniştir canım. Bi de ilk gebelikte karın daha geç çıkıyor diye biliyorum belki ondanBir hafta öncesine kadar hafif vardı ama şuan gerçekten sıfır göbekkötü düşünmek istemiyorum ama insan haliyle korkuyor.
Hayırlısı olsun bende erkeğe alıştırdım kendimi bakalım ne çıkacak... çin takviminde ne çıkmıştı senin?Göğüs hassasiyeti artık bende de yok ve hiç hareketlerini hissetmiyorum. Bugün devlete gittim doktor bacakları kapalı açmıyo dedi tatlı yedim tekrar baktı yine göstermedi kıza benziyor, çıkıntı göremiyorum sürpriz yapmazsa kız dedi. 12. Haftada başka bi doktor erkeğe benziyor demişti kafam iyice karıştı, Sanırım biraz erkeğe şartlanmıştım ilk öyle duyunca şok oldum şimdi
Çin takvimi yapmadım ki ben:) hiç bakmadım o şeylere. Senin ne çıktı Çin takviminde? Nasıl hesaplanıyor yapayım bendeHayırlısı olsun bende erkeğe alıştırdım kendimi bakalım ne çıkacak... çin takviminde ne çıkmıştı senin?
bende erkek çıkmıştı... doğum tarihin gün ay yıl giriyorsun. son adet tarihine 14-18 gün( 28 günde bir adet oluyorsan 14 gün yani yumurtlama günün kadar ekliyorsun) eklediğinde hangi aya denk geliyorsa hamile kaldığın ay o dur. onu seçip hesaplat bakalım ne çıkıcak...Çin takvimi yapmadım ki ben:) hiç bakmadım o şeylere. Senin ne çıktı Çin takviminde? Nasıl hesaplanıyor yapayım bende
:))) e peki kız mı erkek mi? doktorun net kararı nedir?Hesapladım hemen canım:) erkek çıktı:)))
Dün gittim işte canım gözükmedi üçlü test için gidicem o zaman kendi doktorum görür inşallah. Yani kimse net karar veremedi ben çatlıyorum meraktan:):))) e peki kız mı erkek mi? doktorun net kararı nedir?
Kızlar geç belli olur çok erken tahminde bulunmuş size.Erkekte pek yanılma olmuyormuş da kızda oluyormus.Allsh gönlünüze göre ve saplıcakla versinMerhabalar bende bugün kontrole gittim çok hareketliydi elleri kolları bacakları doktor bacak arasını yakınlaştırdı kıza benziyor dedi 12+5 im bu arada değişme ihtimali çok mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?