Amin canım rica ederim iyi oluyo aynı duyguları paylaşan kişiler olarak bir araya geldik.İnşallah Rabbim doğum hikayelerimizi paylaşmayı da nasip eder hayırlısıyla :)Anneler günümüz kutlu olsun kızlar:) grup sahibine de teşekkürler iyi ki bu grubu kurdun anne adayları olarak toplaştık, destek bulduk birbirimizden. Hepinize sağlıklı hamilelik serüveni, sağlıklı bebişler:)
Canım naptın sınra doktora gidecektin göbeğim hala düz diyordun nedir son durum her şey yolundadır inşHanımlar 16 haftalık olduk ama benim göbeğim hala düpdüzsiz ne durumdasınız, endişe edecek bir durum mu ki ? Yarin doktor randevum var ama bişeymi varki gelişiminde diye çok korkuyorum
Csnım benim 16 dan sınra Göbek çıkmaya başladı çıkar yakındaKizlar 14.haftadayim, 1 kilo aldim simdiye dek. Hamile gibi hissetmiyorum hala, siz hissediyor musunuz?
Çok sevindim canım iyi haberlerin daim olsun.Bol su içmek rahimde kasılmaları engelliyormuş evet.Dayanamıyor insan ben nerdeyse her hafta kontrole gidiyorum :)ben bugün başka bir doktora gittim... kontrolüme daha 2 hafta var ama merak işte iyimi sağlıkmı merak benimkisi... gittim herşey yolunda görünüyor ama kasılman var biraz dedi... kan gelmedikçe korkma dedi dinlen ve bol su dedi. kesedeki suyuda iyiymiş... yürüdüğün içinde olmuş olabilir bu kasılma dedi.. sonra cinsiyetini sordum görümedi ayağını koymuş oraya... tahminim kız gibi görünüyor dedi. 2 hafta sonra kesin öğrenirim herhalde... o iyi olsunda biraz içim rahatladı...
ben hala karar veremedim eryaman hastanesine gidiyorum o da bana yakın diye tercihim ama bilmiyorum memorial çok öneren var... ne yapıcam bilemiyorum.... sen ne yapmayı düşünüyorsun? ya birde aklıma takıldı bugün gittiğim doktor 14+4 haftalığım ağırlığını sorduğumda bana 103 gr gözüküyor dedi çok değil mi bu? haftasına göre normalmı dedim herşey normal dedi ama..Bir fikrim yok ben de merak ediyorum. Ankaradasın dimi sen de ? Nerde düşünüyorsun Doğumu ?
Benim 14+0 da 86 gr Demişti doktor bence normal.gramı az olunca canım sıkılır benim çok olması daha iyi aslında.ben hala karar veremedim eryaman hastanesine gidiyorum o da bana yakın diye tercihim ama bilmiyorum memorial çok öneren var... ne yapıcam bilemiyorum.... sen ne yapmayı düşünüyorsun? ya birde aklıma takıldı bugün gittiğim doktor 14+4 haftalığım ağırlığını sorduğumda bana 103 gr gözüküyor dedi çok değil mi bu? haftasına göre normalmı dedim herşey normal dedi ama..
bende devletten çok korkuyorum ama devlete gidecek olsam hacettepeyi seçerdim...Benim 14+0 da 86 gr Demişti doktor bence normal.gramı az olunca canım sıkılır benim çok olması daha iyi aslında.
Ben de çok kararsızım hastane konusunda.Bi yandan GATA'ya başladım çok yakın bana.Bir yandan da özel istiyorum ikisini beraber götürüp en sonunda birine karar vereyim diyorum nasipse inşallsh.Benim rutin doktor devlet önerdi bana o Yüzden kafam Karışık
Ben de korkuyorum da bilmiyorum ki sırf Bebeğin hayatinı bir yerlerde tehlikeye sokarsam diye de korkuyorum.hacettepe çok uzak burayahacettepede kuzenim doğum yaptı sezeryanla doktor ücreti ödedi ama doğuma annesi ve kocasıda girdi... bende eşim yanımda olsun istiyorum hem ben çekim yaptırmakta istiyorum özel hiçbir an kaçsın istemiyorum... ve sorunsuz alakalı ilgili güzel geçsin istiyorum...daha neler neler istiyorumda.... bazen korkutuyor beni bazende aman ne olacakki doğururm ben diyorum.... bakalım sona yaklaşınca neler hissedicem...
bende çok korkuyorum. ama herşey Allahtan olacağı varsa olur diyor bir tarafım. ne planlar yapılır ne olacağı hiç belli olmaz... bir bakmışsın evde doğurmuşsun,bir bakmışsın 20000 fit yüksekte... hiçbir zaman planlar tutmuyor... bakalım bizler neler yaşayacağızBen de korkuyorum da bilmiyorum ki sırf Bebeğin hayatinı bir yerlerde tehlikeye sokarsam diye de korkuyorum.hacettepe çok uzak buraya
benimkide tam göstermedi ama büyük ihtimal ile kız dedi... sağlıklı olmasına çok sevindim inş hep böyle devam eder... artık batmalar basladı bende sürekli yatma halindeyim hayırlısı.Bugün gittim ben de kızlar ikili normal çıkmıştı 3lü ye gerek yok dedi afp için kan aldı. Ve yüzde yüz kız dedi. Başka bi doktor erkeğe benziyor demişti biraz hayal kırıklığı yaşadım hiç hazır değildim buna. Çok şükür sağlıklı ama bilmiyorum değişik bi duygu kapladı içimi
Bazen sancı gibi şeyler oluyor ama ben çalışıyorum. Gün içinde aktifim yani. Sen de erkek hissediyordun sanırım neler hissettin? Hem şaşırdım hem de inanamadım. Adapte olamıyorum şu an. Ayrıntılı ultrasonda farklı bişey der mi diyorum ama değişmez yüzde yüz dedibenimkide tam göstermedi ama büyük ihtimal ile kız dedi... sağlıklı olmasına çok sevindim inş hep böyle devam eder... artık batmalar basladı bende sürekli yatma halindeyim hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?