- 9 Temmuz 2017
- 110
- 42
- 98
- 36
Geçiyorum ben canım. Bu arada teşekkür ederim akşam destek oldun bana şimdi daha iyi hissediyorum sayende. Bugün arkadaşlarımla paylaştım kızım olacağını herkes çok sevindi sağolsunlar moral oldu.hanımlar siz alışveriş merkezlerindeki x-ray cihazlarından geçiyor musunuz?
Nasıl saçma bir düşünce içine girdin sen ya! Allah sağlıklısını versin diyeceğine! İnsanlar neler yaşıyor farkında mısın acaba? Yazmiyim dedim ama tutamadım artık kendimi moral oldu ne demek sen de bir kadınsın ve kızın olacağı için neredeyse üzüleceksin. Gerçekten çok şaşkınım hayretler içinde kalıyorum böyle şeyler duyunca.Geçiyorum ben canım. Bu arada teşekkür ederim akşam destek oldun bana şimdi daha iyi hissediyorum sayende. Bugün arkadaşlarımla paylaştım kızım olacağını herkes çok sevindi sağolsunlar moral oldu.
Siz kim oluyorsunuz da beni yargılıyorsunuz? Yukarıda neler yazdığımı gördün mü sen? Ne cinsiyetçisi elbette bir kadınım ve bununla gurur duyuyorum. Kızım olacak napalım demiyorum bir anda değişen duruma şok olmuştum ve alıştım diyorum o kadar çünkü bana erkek demişti doktor kıyafet bile almıştım. Duygusal bi boşluk yaşadım yukarda da ağladım ama utandım kendimden diye yazdım anlayana tabi. Bir insana çemkirmek ne kadar da kolay oldu. Çok ayıp bu yaptığınız günümüze tam yakışan biriyle karşılaştım yargısız, anlamadan, dinlemeden infaz etmek. Söylediniz rahatladınız mı bari! Bir destek oluşumunda yaptığınıza bakın..Nasıl saçma bir düşünce içine girdin sen ya! Allah sağlıklısını versin diyeceğine! İnsanlar neler yaşıyor farkında mısın acaba? Yazmiyim dedim ama tutamadım artık kendimi moral oldu ne demek sen de bir kadınsın ve kızın olacağı için neredeyse üzüleceksin. Gerçekten çok şaşkınım hayretler içinde kalıyorum böyle şeyler duyunca.
Ben iki gündür ağlıyorum dr bir değerin yüksek çıkmış dedi diye iki gündür uyumuyorum. Cinsiyetin ne önemi var söyler misin? sağlıklı bir bebeğim olacak demiyorsun da kızım olacak ama napalım mı diyorsun yani?
ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN!
Siz kim oluyorsunuz da beni yargılıyorsunuz? Yukarıda neler yazdığımı gördün mü sen? Ne cinsiyetçisi elbette bir kadınım ve bununla gurur duyuyorum. Kızım olacak napalım demiyorum bir anda değişen duruma şok olmuştum ve alıştım diyorum o kadar çünkü bana erkek demişti doktor kıyafet bile almıştım. Duygusal bi boşluk yaşadım yukarda da ağladım ama utandım kendimden diye yazdım anlayana tabi. Bir insana çemkirmek ne kadar da kolay oldu. Çok ayıp bu yaptığınız günümüze tam yakışan biriyle karşılaştım yargısız, anlamadan, dinlemeden infaz etmek. Söylediniz rahatladınız mı bari! Bir destek oluşumunda yaptığınıza bakın..
Elbetteki çocuğumun sağlıklı olması her şeyden önemli ve bunu her fırsatta belirttim burada. Bu hayat dersi verme çabanızı içinde bulunduğunuz psikolojiye ve hormonlarınıza bağlıyor size daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum. Burada tanımadığınız bir insanı Allah’a havale etmekten durumumun stabil kalmasına kadar dilekler sunacak önemde olmak istemiyorum sizin gibi biri için. Ama hormonlar işte kafayı takıyorsunuz demek ki herkese. Gerek yok benimle ilgili bir şey ummayın. Farkındaysanız sizle ilgili yorum yapmıyorum rica ediyorum siz de vazgeçin.İnsanların maalesef senelerce çocuk beklediğini, düşük yaptığını, sakat çocuklar dünyaya getirdiğini düşünemedin yani. Umarım durumun stabil kalır ve kızınla gurur duyarsın çünkü bunu yapamayan milyonlarca insan var. Oturup ağlarken Allahın gücüne gider diye düşünmedin mi hiç? Maalesef şu an hissettiklerinizi anlamam mümkün değil çünkü bir bebeğin sağlıklı olmasından önemli hiç bir şey olamayacağını düşünüyorum! Umarım siz bir gün benim düşündüğüm gibi düşünmek durumunda olmazsınız!
Belli ki hormonlar sizi hiç etkilememiş :) Bu sebeple size daha fazla cevap vermeyi bile uygun bulmuyorumElbetteki çocuğumun sağlıklı olması her şeyden önemli ve bunu her fırsatta belirttim burada. Bu hayat dersi verme çabanızı içinde bulunduğunuz psikolojiye ve hormonlarınıza bağlıyor size daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum. Burada tanımadığınız bir insanı Allah’a havale etmekten durumumun stabil kalmasına kadar dilekler sunacak önemde olmak istemiyorum sizin gibi biri için. Ama hormonlar işte kafayı takıyorsunuz demek ki herkese. Gerek yok benimle ilgili bir şey ummayın. Farkındaysanız sizle ilgili yorum yapmıyorum rica ediyorum siz de vazgeçin.
Ağzınızla kabul ettiniz hormonların etkilediğini bile bile mi hayat dersi vermek istediniz? Ego mu bu yoksa bi paylıyım şu kadını rahatlıyım mı dediniz? Yazık kadın kadına bunu yapıyor işteBelli ki hormonlar sizi hiç etkilememiş :) Bu sebeple size daha fazla cevap vermeyi bile uygun bulmuyorum
Kızdır canım haklısın. Doktora inanmama değil de kabullenememe gibi bişey yaşadım sanırım. Kötü hissettim, sonra da kendimi suçladım ben önce bi kadınım eğitimli bi insanım 40 yıl düşünsem cinsiyete takılacağım aklıma gelmezdi. Erkek bebek delisi değildim ama bi beklenti oluşmuş hayal kırıklığı yaşadım çok da utandım
bende çok sevindim destek olabildiysem ne mutlu bana... bende haftaya öğrenirim artık net bir şekilde... kız olursa mutluluğumuz ortak olur. cici cici bir sürü elbise alırız.... süslü püslü bir bebek yapıcam onu tabi kızsa... kız bebek alışverişi hem çok daha eğlenceli olabilir diye düşünüyorum ben :) bu arada bende teşşekkür ederim benim gibi birinin daha varlığını bana gösterdiğin için.Geçiyorum ben canım. Bu arada teşekkür ederim akşam destek oldun bana şimdi daha iyi hissediyorum sayende. Bugün arkadaşlarımla paylaştım kızım olacağını herkes çok sevindi sağolsunlar moral oldu.
siz yanlış anlamışsınız ve bu şekilde birbirimizi incitmek doğru değil... cinsiyetin tabi bir önemi yok ama şu var başta erkek olduğu söylendiği için buna göre hayaller kurulmuş bağlanılmış bu duygu durumu bilemeyiz... sonra kız denmiş erkek diye düşünürken kız olduğunu öğrenmek karışık bir duygu durumu yaşatmış... bakın hepimiz hamileyiz ve herkes farklı duygular yaşıyor ve ben eminimki birbirimizi yanlış anlamaya meyilli olduğumuz bir dönemdeyiz... siz sanıyormusunuz ki onun korkuları yok. her anne adayının korkusu var. bu benim 5. gebeliğim deli gibi korkuyorum... ama kötü şeyler düşünmek değil güzel hayaller kurmak istiyorum bu benim rahatlama biçimim.. erkek olursa şunu alırım bunu yaparım sünneti yeni doğduğunda mı yaptırsak .... kız olursa bir sürü tütü alırım odasını toz pembe yaparım vb.... geleceğe dönük hayaller kurmak istiyorum... ya sorun olursa ya sakat olursa ya bu da ölürse gibi şeyler düşünmek bile istemiyorum yıllarca bunlar beni çok yordu... o yüzden insanların duygu durumları farklı olabiliyor. kızdığınız kişi kız oldu istemem ben bunu yeniden deneyim erkeği bulana kadar erimin soyu yürüsün demiyor... umarım anlatabilmişimdir... o yüzden bu platformda anne adayları olarak birbirimize destek olmalı, moral vermeliyiz diye düşünüyorum... sizde korkularınızı bırakın bir kenara ve bebeğinizle gelecek planlarınızı yapın... bu yola çıkarken bu gruptan teker teker ayrılanlar oldu biz hala devam etmekteyiz yarın hangimizin gideceğini bilmiyoruz... bırakında herkes yaşamak istediği gibi yaşasın birbirimizi incitmenin anlamı yok... dilerim bu sayfada cinsiyet haberlerinden sonra nice güzel doğum haberlerinide okuruz.İnsanların maalesef senelerce çocuk beklediğini, düşük yaptığını, sakat çocuklar dünyaya getirdiğini düşünemedin yani. Umarım durumun stabil kalır ve kızınla gurur duyarsın çünkü bunu yapamayan milyonlarca insan var. Oturup ağlarken Allahın gücüne gider diye düşünmedin mi hiç? Maalesef şu an hissettiklerinizi anlamam mümkün değil çünkü bir bebeğin sağlıklı olmasından önemli hiç bir şey olamayacağını düşünüyorum! Umarım siz bir gün benim düşündüğüm gibi düşünmek durumunda olmazsınız!
Canım çok teşekkür ederim. Ben bir anne adayıyım çocuğumu istemem mi ölürüm onun için ne olursa olsun. Ki burda erkek bebek isteyenler diye gruplar var. Dua ederken bile hayırlısı sağlıklısı dedim başka bişey diyemedim Allah’ın gücüne gitmesin diye. Canım kızım benim ona her şeyin en iyisini yapmak için yaşayacağım. Kız erkek sen de öğren daha ileriki aşamalar var. Tabi bu olayın en heyecanlı kısmı da alışveriş çıldırıyorum o aşamaya gelmek için:) 3lü test istedi mi senden doktor? Ben geçen hafta devlete gitmiştim istedi kan verdim. Ama kendi doktorum gerek yok dedi devlette yapmış oldular.bende çok sevindim destek olabildiysem ne mutlu bana... bende haftaya öğrenirim artık net bir şekilde... kız olursa mutluluğumuz ortak olur. cici cici bir sürü elbise alırız.... süslü püslü bir bebek yapıcam onu tabi kızsa... kız bebek alışverişi hem çok daha eğlenceli olabilir diye düşünüyorum ben :) bu arada bende teşşekkür ederim benim gibi birinin daha varlığını bana gösterdiğin için.
ben seni anlıyorum eminim o da anlamıştır artık... bana doktor birşey söylemedi 2li tarama gayet iyi dedi sadece. 3lüye gerek var mı bilmiyorum belki bu kontrolde ister mi onuda bilmiyorum.Canım çok teşekkür ederim. Ben bir anne adayıyım çocuğumu istemem mi ölürüm onun için ne olursa olsun. Ki burda erkek bebek isteyenler diye gruplar var. Dua ederken bile hayırlısı sağlıklısı dedim başka bişey diyemedim Allah’ın gücüne gitmesin diye. Canım kızım benim ona her şeyin en iyisini yapmak için yaşayacağım. Kız erkek sen de öğren daha ileriki aşamalar var. Tabi bu olayın en heyecanlı kısmı da alışveriş çıldırıyorum o aşamaya gelmek için:) 3lü test istedi mi senden doktor? Ben geçen hafta devlete gitmiştim istedi kan verdim. Ama kendi doktorum gerek yok dedi devlette yapmış oldular.
16-18 haftalar arası olan bişey iyi çıkınca gerek görmüyor anladığım kadarıyla benimki de istemedi afp denen bir test için kan aldı. Ya hareketlerini hissetmemize çok az kaldı karnım biraz çıktı ama hissedemiyorum henüz bişey onu bekliyorum şimdi ilk tekme nasıl bişey acababen seni anlıyorum eminim o da anlamıştır artık... bana doktor birşey söylemedi 2li tarama gayet iyi dedi sadece. 3lüye gerek var mı bilmiyorum belki bu kontrolde ister mi onuda bilmiyorum.
amin canım inş. kötü haberler gelmez... sonuna kadar birlikte destekle gidelim inş.Kızlar bildirim gelmeyince yazan yok sanıp girmiyordum ama Bayağı şey konuşulmuş :) nasılsınız cinsiyetler geliyor yavaş yavaş :) sağlıkla gelsinler inşallah
@poga canım hakikaten Bayağı Kışı artık yokRabbim kimseye aratmasın çok zor
bende henüz birşey yok... hissedenlerden duyduğum;'' karnımda kelebekler uçuyor, karnımda popcorn patliyor sanki'' vb... benzetmeler...Selam kızlar nasıl gidiyor durumlar? Bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı? Ben bişiler hisseder gibiyim ama emin olamıyorum. Sizler nasıl hissettiniz???
Selam kızlar nasıl gidiyor durumlar? Bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı? Ben bişiler hisseder gibiyim ama emin olamıyorum. Sizler nasıl hissettiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?