2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... 2 günde bir 2ye katlayarak ilerleyecek tekrar kan vericeksinizdir muhtemelen. beta hcg ye hiç takılmayın keyifle artışı izleyin siz... bir kaç hafta sonra keseyi görücek sonraki haftada kesede bebek olup olmadığını görüceksiniz.. sonra kalp atışları.... heyecanlı zamanlar sizi bekliyor.

A
ynen oyle canm allah razi olsun rabbim herkesin evladini tez vakitte kucagina versin insallah benimde insallh ve rabbim bu mubarek ayda rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkese evlat nasip etsin insallah ilk defa yumurta takibi yaptim ve ilkde kaldim cok sukur 3 bucuk senedir bekledim maddiden dolayi gidemedim bir turlu insallah evladimi kucagima almak nasip olur

ya kızlar sizde hiç hareketlenme var mı? internette araştırınca normalde bu haftalarda olması gerekiyor diyor ama ben henüz hiç öyle bir şey hissetmedim. bu arada detaylı usg çektirmeye ne zaman gidiyorsunuz?
Ben de 17.haftadayim, hareket yok henuz. Detayli ultrason icin de 19.haftayi dusunduk.

Ben LCW'dan bir tane hamile pantolonu aldım ama beli ayarlanmıyor, baya da bol geliyor henüz. Bir tane de DeFactodan aldım ama o baya yazlık henüz giymedim hiç. Üste bol düz dişörtler giyiyorum. Öyle hamilelere özel tişört almayı planlamıyorum açıkçası. Yaz için de memleketimiz aşırı sıcak olduğu için tatillerde giymelik şort alacağım. H&M de çok güzel taytlar ve şortlar var.

ya kızlar sizde hiç hareketlenme var mı? internette araştırınca normalde bu haftalarda olması gerekiyor diyor ama ben henüz hiç öyle bir şey hissetmedim. bu arada detaylı usg çektirmeye ne zaman gidiyorsunuz?

19+6dayım 2 gün önce bir tekme hissettim arada kıpırtılar var ama büyük hareketler değil. İlk bebek olunca 21-22.haftalar fln diyorlar hareket için. Doktorum 21.hafta civarı görürsün hareketleri dedi, bakalım önümüzdeki haftayı bekliyorum. Detaylı ultrasona ise 21+4 e randevu alabildim. 22.haftaya kadar çektirin diyorlar galiba. Sanırım bebeğin derisinin saydam olduğu son zamanlar oluyor.

bu detaylı ultrasonu devlet hastanesinde çektiremezmiyiz.. illa özel merkezde mi çektirmek gerekiyor... aldığım en uygun fiyat 370... birde özel sağlık sigoratsı olanlar bunu karşılamıyormu bilen var mı?

bu detaylı ultrasonu devlet hastanesinde çektiremezmiyiz.. illa özel merkezde mi çektirmek gerekiyor... aldığım en uygun fiyat 370... birde özel sağlık sigoratsı olanlar bunu karşılamıyormu bilen var mı?

Ben üniversite hastanesine gidiyorum canım, perinatoloji bölümünde çekecekler. Üni hastanesi olduğu için ücretsiz yaptırıyorum. Diğer türlü çok pahalı bence de.

Ben üniversite hastanesine gidiyorum canım, perinatoloji bölümünde çekecekler. Üni hastanesi olduğu için ücretsiz yaptırıyorum. Diğer türlü çok pahalı bence de.
yapılabiliyor yani bende özel talep bu yüzden ücretli diye düşünmüştüm. hatta öyle empoze edildi... takibimi yaptrımıyorum ya sadece detaylı ultrason için randevu alabilirmiyim perinatoloji bölümünden bilginiz var mı?

Hiç bilmiyorum inanın, ama geçen sefer gittiğimde 12.haftadan sonra hamilelik takibi kabul etmiyoruz diyorlardı. Perinatoloji için nasıldır bilmiyorum. Benim 2li ve 3lü testlerim de hep perinatolojide yapıldı, hatta sadece 10.haftamda kendi doktorum gördü, daha da gitmedim oraya. Sadece test sonuçlarını gösteriyorum.

muhtemelen benide kabul etmeyecek hacettepede 12den sonra almıyormuş... bana 3lü test yapılmadı. direk 2 li tarama sonrasında 4lü tarama yapıldı...

muhtemelen benide kabul etmeyecek hacettepede 12den sonra almıyormuş... bana 3lü test yapılmadı. direk 2 li tarama sonrasında 4lü tarama yapıldı...

Ben de Gaziye gidiyorum, kabul etmiyoruz diye konuşmalar duydum. Benim 2li temiz çıkınca 3lü istemedim ama biz istiyoruz dediler, iyi bakalım yapın dedim. Çok şükür o da sorunsuz çıktı. İmza attırıp gönderiyorlar.

Ben şimdiye kadar bir kere gayet ne bir tekme hissetim ama ondan sonra birdaha gaz sıkışmalarından ayıramadım. Zaten benimki okadar hareketsizki hala cinsiyetini öğrenemedik ( haftaya yine randevum var inshallah bu sefer gösterir.

Ayy canım çikolata ye gitmeden. Dr bi işe yaramaz dedi ama bende işe yaradı valla. Hareketsiz değildir o ama kız olma ihtimali yüksek :) Cinsiyetin ne önemi var önemli olan sağlıklı olması zaten ama tabii insan merak ediyor. İnşallah bu gidişinde öğrenirsin canım

Heeey bende burdayım kızlar! Aranızda henüz yeniyim şükür hamiş katıldım aranıza. Bende bugün tam 5 haftalığım. Dün 4+6 doktora gittim fakat hiç birşey göremedik endişeliyim.. salı geri gel dedi.. duramadım sağlık ocağında beta hch yaptırdım tekrar 4+2 de 125 olan değer bugün 5de 985 inşaAllah salı günü tekrar gel dedi doktor görürüm bende birşeyler

Selam kızlar 14+5 olduk kızımla
İnşallah hepimiz sağ salim kucagımıza alırız minikleri.
Kasık ağrılarım oluyor arada ve kilo verdim iştahım hiç yok sizlerde durum ne ?

Tabikide bi önemi yok sağlıklı olsun yeter. Ama sürekli cinsiyeti soruluyor birde herkes birşeyler almak için cinsiyetini bekliyor dörtgözle :).

Hareketler tam olarak neye benziyor... az önce göbeğimin alt yanında pıtpıt birşey oldu 2 kere bağırsak mıydı şimdi bu ben anlamıyorum... içerden dışarı atan birşey gibi sanki göbeğimden gaz çıkarıyormuşum gibi tarif edemiyorum böyle birşey mi ilk hareketler ilk tekme bu mu?

Bende yaklaşık iki haftadır hissediyorum. Ama soran oluncada tarif edemiyorum bence hissediyorsunuz artık.

@poga Evet hareketti o..arada elini koyunca alttan bişey dolanıyor gibi de olur ,ritmik pıt pıtlar olur bazen de içerde titreşim hissedersin..tatlı ye uzan ve elini karnına koy hatta konuş onunla ve bekle

@poga Evet hareketti o..arada elini koyunca alttan bişey dolanıyor gibi de olur ,ritmik pıt pıtlar olur bazen de içerde titreşim hissedersin..tatlı ye uzan ve elini karnına koy hatta konuş onunla ve bekle
ya hoşgeldin çok mutlu oldum döndüğüne :) bizimle kal... ben ama o günden sonra hiçbirşey hissetmiyorum.tık yok hala en ufak bir kıpırtı bile yok... yarın detaylı ultrasona gireceğim... uzunca onu görücem ve artık cinsiyetide netleşmiş olacak. bugün yemekten sonra tatlı yiyip uzanıp dediğini yapıcam bakalım neler olacak... bu arada sen kaçıncı haftadan beri hissediyorsun... hangi aralıklarla oluyor hareketlilik?

Hoşbulduk canım bağımlılık olmuş buralar merakta kalıyorum :)
Ben aslında 18+0 sa başladım hissetmeye doktor kabul etmiyordu kasılmadır o diyordu 20.haftada ise artık dışardan da Görünür hale geldi pıt pıtlar çok şükür.seninle aramızda tam bir ay var bekle bakalım netleşir senin de inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…