hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... 2 günde bir 2ye katlayarak ilerleyecek tekrar kan vericeksinizdir muhtemelen. beta hcg ye hiç takılmayın keyifle artışı izleyin siz... bir kaç hafta sonra keseyi görücek sonraki haftada kesede bebek olup olmadığını görüceksiniz.. sonra kalp atışları.... heyecanlı zamanlar sizi bekliyor.Kizlar hepinize hayirli ramazanlar dilerim bende bugun ogrendim hamile oldugumu catlatma ignesiyle ve 13.gun cok silik cizgiyle bugun 14. Gunum beta hcg degerim 28 cikti normalmi sizce doktor folik asit ve progestan ilaci yazdi
ynen oyle canm allah razi olsun rabbim herkesin evladini tez vakitte kucagina versin insallah benimde insallh ve rabbim bu mubarek ayda rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkese evlat nasip etsin insallah ilk defa yumurta takibi yaptim ve ilkde kaldim cok sukur 3 bucuk senedir bekledim maddiden dolayi gidemedim bir turlu insallah evladimi kucagima almak nasip olurhayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... 2 günde bir 2ye katlayarak ilerleyecek tekrar kan vericeksinizdir muhtemelen. beta hcg ye hiç takılmayın keyifle artışı izleyin siz... bir kaç hafta sonra keseyi görücek sonraki haftada kesede bebek olup olmadığını görüceksiniz.. sonra kalp atışları.... heyecanlı zamanlar sizi bekliyor.
Ben de 17.haftadayim, hareket yok henuz. Detayli ultrason icin de 19.haftayi dusunduk.ya kızlar sizde hiç hareketlenme var mı? internette araştırınca normalde bu haftalarda olması gerekiyor diyor ama ben henüz hiç öyle bir şey hissetmedim. bu arada detaylı usg çektirmeye ne zaman gidiyorsunuz?
giyim konusunda tavsiye verecek var mı? bir hamile pantolonu ve bir tane tulumdan başka birşeyim yok... gerçekten sinirim bozulmaya başladı... nasıl giyiniyorsunuz ... hamile giyim ile ilgili kıyafetleri beğenmiyorum beğenemiyorum... nereden alışveriş yapmalıyım? internetten bakıyorum ama yok, düzgün birşey bulamıyorum... tavsiye edeceğiniz mağazalar,siteler var mı?
ya kızlar sizde hiç hareketlenme var mı? internette araştırınca normalde bu haftalarda olması gerekiyor diyor ama ben henüz hiç öyle bir şey hissetmedim. bu arada detaylı usg çektirmeye ne zaman gidiyorsunuz?
bu detaylı ultrasonu devlet hastanesinde çektiremezmiyiz.. illa özel merkezde mi çektirmek gerekiyor... aldığım en uygun fiyat 370... birde özel sağlık sigoratsı olanlar bunu karşılamıyormu bilen var mı?Ben LCW'dan bir tane hamile pantolonu aldım ama beli ayarlanmıyor, baya da bol geliyor henüz. Bir tane de DeFactodan aldım ama o baya yazlık henüz giymedim hiç. Üste bol düz dişörtler giyiyorum. Öyle hamilelere özel tişört almayı planlamıyorum açıkçası. Yaz için de memleketimiz aşırı sıcak olduğu için tatillerde giymelik şort alacağım. H&M de çok güzel taytlar ve şortlar var.
19+6dayım 2 gün önce bir tekme hissettim arada kıpırtılar var ama büyük hareketler değil. İlk bebek olunca 21-22.haftalar fln diyorlar hareket için. Doktorum 21.hafta civarı görürsün hareketleri dedi, bakalım önümüzdeki haftayı bekliyorum. Detaylı ultrasona ise 21+4 e randevu alabildim. 22.haftaya kadar çektirin diyorlar galiba. Sanırım bebeğin derisinin saydam olduğu son zamanlar oluyor.
bu detaylı ultrasonu devlet hastanesinde çektiremezmiyiz.. illa özel merkezde mi çektirmek gerekiyor... aldığım en uygun fiyat 370... birde özel sağlık sigoratsı olanlar bunu karşılamıyormu bilen var mı?
yapılabiliyor yani bende özel talep bu yüzden ücretli diye düşünmüştüm. hatta öyle empoze edildi... takibimi yaptrımıyorum ya sadece detaylı ultrason için randevu alabilirmiyim perinatoloji bölümünden bilginiz var mı?Ben üniversite hastanesine gidiyorum canım, perinatoloji bölümünde çekecekler. Üni hastanesi olduğu için ücretsiz yaptırıyorum. Diğer türlü çok pahalı bence de.
yapılabiliyor yani bende özel talep bu yüzden ücretli diye düşünmüştüm. hatta öyle empoze edildi... takibimi yaptrımıyorum ya sadece detaylı ultrason için randevu alabilirmiyim perinatoloji bölümünden bilginiz var mı?
muhtemelen benide kabul etmeyecek hacettepede 12den sonra almıyormuş... bana 3lü test yapılmadı. direk 2 li tarama sonrasında 4lü tarama yapıldı...Hiç bilmiyorum inanın, ama geçen sefer gittiğimde 12.haftadan sonra hamilelik takibi kabul etmiyoruz diyorlardı. Perinatoloji için nasıldır bilmiyorum. Benim 2li ve 3lü testlerim de hep perinatolojide yapıldı, hatta sadece 10.haftamda kendi doktorum gördü, daha da gitmedim oraya. Sadece test sonuçlarını gösteriyorum.
muhtemelen benide kabul etmeyecek hacettepede 12den sonra almıyormuş... bana 3lü test yapılmadı. direk 2 li tarama sonrasında 4lü tarama yapıldı...
Ayy canım çikolata ye gitmeden. Dr bi işe yaramaz dedi ama bende işe yaradı valla. Hareketsiz değildir o ama kız olma ihtimali yüksek :) Cinsiyetin ne önemi var önemli olan sağlıklı olması zaten ama tabii insan merak ediyor. İnşallah bu gidişinde öğrenirsin canımBen şimdiye kadar bir kere gayet ne bir tekme hissetim ama ondan sonra birdaha gaz sıkışmalarından ayıramadım. Zaten benimki okadar hareketsizki hala cinsiyetini öğrenemedik( haftaya yine randevum var inshallah bu sefer gösterir.
Ayy canım çikolata ye gitmeden. Dr bi işe yaramaz dedi ama bende işe yaradı valla. Hareketsiz değildir o ama kız olma ihtimali yüksek :) Cinsiyetin ne önemi var önemli olan sağlıklı olması zaten ama tabii insan merak ediyor. İnşallah bu gidişinde öğrenirsin canım
Hareketler tam olarak neye benziyor... az önce göbeğimin alt yanında pıtpıt birşey oldu 2 kere bağırsak mıydı şimdi bu ben anlamıyorum... içerden dışarı atan birşey gibi sanki göbeğimden gaz çıkarıyormuşum gibi tarif edemiyorum böyle birşey mi ilk hareketler ilk tekme bu mu?
@poga Evet hareketti o..arada elini koyunca alttan bişey dolanıyor gibi de olur ,ritmik pıt pıtlar olur bazen de içerde titreşim hissedersin..tatlı ye uzan ve elini karnına koy hatta konuş onunla ve bekleHareketler tam olarak neye benziyor... az önce göbeğimin alt yanında pıtpıt birşey oldu 2 kere bağırsak mıydı şimdi bu ben anlamıyorum... içerden dışarı atan birşey gibi sanki göbeğimden gaz çıkarıyormuşum gibi tarif edemiyorum böyle birşey mi ilk hareketler ilk tekme bu mu?
ya hoşgeldin çok mutlu oldum döndüğüne :) bizimle kal... ben ama o günden sonra hiçbirşey hissetmiyorum.tık yok hala en ufak bir kıpırtı bile yok... yarın detaylı ultrasona gireceğim... uzunca onu görücem ve artık cinsiyetide netleşmiş olacak. bugün yemekten sonra tatlı yiyip uzanıp dediğini yapıcam bakalım neler olacak... bu arada sen kaçıncı haftadan beri hissediyorsun... hangi aralıklarla oluyor hareketlilik?@poga Evet hareketti o..arada elini koyunca alttan bişey dolanıyor gibi de olur ,ritmik pıt pıtlar olur bazen de içerde titreşim hissedersin..tatlı ye uzan ve elini karnına koy hatta konuş onunla ve bekle
Hoşbulduk canım bağımlılık olmuş buralar merakta kalıyorum :)ya hoşgeldin çok mutlu oldum döndüğüne :) bizimle kal... ben ama o günden sonra hiçbirşey hissetmiyorum.tık yok hala en ufak bir kıpırtı bile yok... yarın detaylı ultrasona gireceğim... uzunca onu görücem ve artık cinsiyetide netleşmiş olacak. bugün yemekten sonra tatlı yiyip uzanıp dediğini yapıcam bakalım neler olacak... bu arada sen kaçıncı haftadan beri hissediyorsun... hangi aralıklarla oluyor hareketlilik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?