2.30 randevum var... bana kızacak doktor ayda 1 kilo demişti ben 2 kilo almışım bu ay için. zaten kendimi hiç iyi hissetmiyorum. bir kaç gündür genzimde yanma var,kabızlık var,bayıldım bayılacak durumdayım inş. kötü birşey duymam.Ben de 17.haftadayim, 3 kilo aldim simdiye dek.
1-2 kilodan birsey olmaz bence, o belirtiler de normalmis zaten bu haftalarda, kotu birsey olacagini sanmiyorum, merak etme.2.30 randevum var... bana kızacak doktor ayda 1 kilo demişti ben 2 kilo almışım bu ay için. zaten kendimi hiç iyi hissetmiyorum. bir kaç gündür genzimde yanma var,kabızlık var,bayıldım bayılacak durumdayım inş. kötü birşey duymam.
İşte tamda bunu bugün doktora sorucam. hamile karnım var artık o kadar belliki ama bebek aşağıda diye düşünüyorum. bugün sorucam onu.. 55 kiloyum şuanda. ben şişmanlıktan diye düşünüyorum ama bugün doktora sorup yazarım.Kizlar birsey soracagim, belki sacma gelecek ama kafama takiliyor. Ilk 3-4 ayda yani bebek hala asagidayken gobekten kilo aldigimizda onun sismanliktan dolayi mi yoksa bebekten mi oldugunu nasil anliyoruz?
Aa gobek degil yani bebek, oley, cok tesekkurler :) Masallah o kucucuk halleriyle hareket edip bi de tutabiliyorlar birseyi demek, subhanallah. Ben yurt disinda yasiyorum ve saglik sigortamin gectigi bir yerde yaptiriyorum, oyle luks bir yer degil ama memnunum, yani bence cok pahali bir yere gitmene gerek yok illa ki.şimdi geldim doktordan bebek yukardaymış. doktora bu kilomu dedim göbeğim için hayır bebeğin büyüdüğü için olabilir mi dedi :) yukarı çıkmış 179 gr şuanda... kızlar yani çocuk artık yukarıda göbeğimin olduğu yerde... herşey yolunda dedi. 4lü tarama için kan aldı. detaylı ultrason istedi ama başka yerde yaptırmamı söyledi. cihaz değil bakan el önemli dedi... tavsiye ettiği yeri aradım 370 tl fiyat veriyorlar... nerede yaptırmalıyım bilmiyorum şuan. birde çocuğum göbek bağını eliyle tutuyor tedirgin oldum biraz boğazına geçirmesin dedim... onlar göbek kordonuyla oynarlar dedi...
siz ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı?Aa gobek degil yani bebek, oley, cok tesekkurler :) Masallah o kucucuk halleriyle hareket edip bi de tutabiliyorlar birseyi demek, subhanallah. Ben yurt disinda yasiyorum ve saglik sigortamin gectigi bir yerde yaptiriyorum, oyle luks bir yer degil ama memnunum, yani bence cok pahali bir yere gitmene gerek yok illa ki.
Benim 11.haftada ne kadarlik oldugunu belirlemek icin birinci ultrasound yapildi, ondan sonra 13.haftada ense kalinligini olcmek icin ikinci ultrasound yapildi, 20.haftada da organ gelisimine bakilacak olan ucuncu ultrasound yapilacagini soylediler.siz ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı?
Ben göğüs altı açıklan tunikleri giyiyorum canım tesettür sayfalarından şimdilik iş görüyor ilerde ne yaparım bilmiyorumgiyim konusunda tavsiye verecek var mı? bir hamile pantolonu ve bir tane tulumdan başka birşeyim yok... gerçekten sinirim bozulmaya başladı... nasıl giyiniyorsunuz ... hamile giyim ile ilgili kıyafetleri beğenmiyorum beğenemiyorum... nereden alışveriş yapmalıyım? internetten bakıyorum ama yok, düzgün birşey bulamıyorum... tavsiye edeceğiniz mağazalar,siteler var mı?
Ben defactonun internet sayfasından aldım. Bir kaç bol thisrt düz bana hitap eden oldu. Bir de taytını aldım çok rahat. LCW den de pantolon aldım. Ama yaz geldiği için sanırım daha çok elbise giymek gerekecek. Hava ısındıkça ellerde ayaklarda şişmeler başladı benimgiyim konusunda tavsiye verecek var mı? bir hamile pantolonu ve bir tane tulumdan başka birşeyim yok... gerçekten sinirim bozulmaya başladı... nasıl giyiniyorsunuz ... hamile giyim ile ilgili kıyafetleri beğenmiyorum beğenemiyorum... nereden alışveriş yapmalıyım? internetten bakıyorum ama yok, düzgün birşey bulamıyorum... tavsiye edeceğiniz mağazalar,siteler var mı?
baktım canım şimdi ne tayt var ne beden... bende elbise alıyım istiyorum ama bir taytım olsa iyiydi hiç tişörtümde yok... bakıcam artık... şişme bende henüz yok ama tuzu bırak meyve çok tüketme birde bol yürüyüş iyi gelecek diye düşünüyorum.. su tüketmeyide ihmal etmeyin..Ben defactonun internet sayfasından aldım. Bir kaç bol thisrt düz bana hitap eden oldu. Bir de taytını aldım çok rahat. LCW den de pantolon aldım. Ama yaz geldiği için sanırım daha çok elbise giymek gerekecek. Hava ısındıkça ellerde ayaklarda şişmeler başladı benim
doktor bana hareket hissediyor musun dedi hayır hissetmiyorum dedim... o da normal bu haftalar hissetmeye başalyacaksın dedi. bazen ufak birşeyler oluyor ama emin değilim. detaylı ultrason için 20. haftayı beklemek istiyorum... 22. haftaya kadar yapılabiliyor demişti doktorya kızlar sizde hiç hareketlenme var mı? internette araştırınca normalde bu haftalarda olması gerekiyor diyor ama ben henüz hiç öyle bir şey hissetmedim. bu arada detaylı usg çektirmeye ne zaman gidiyorsunuz?
bebeğe faydası olan şey muz ve kaşar aklında bulunsun. her sabah 1 yumurta bir bardak süt ve mutlaka bir muz ve kaşar tüket bebeğe kilo aldıracak bunlar.tayt herşeyle oluyor gerçekten çok iyi ebebek ve pentide var diye biliyorum oralara da bir bak istersen canım. meyve de mi şişkinlik yapıyor yaa ben de vitamin olsun diye her gün yemeye çalışıyorum. havalar ısındı su içmek muhakkak çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?