2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Canim sen zayifsin heralde yoksa 20. Haftada dışarıdan görünmesi pek mümkün değil diyorlar. Bu arada çok sevindim dönmene :) Benimki 20 haftalik oldu henüz bir tık bile yok. Bu hafta detayli usgye gideceğim. Heyecan giderek artiyor.

Kilolu Değilim çok zayıf da sayılmam.Pıt pıtlar görünüyor evet fotomu atayım :) 5 gün öncesine ait
Bu arada güzel haberlerle gel inş cinsiyetin neydi senin ?

Eklentiler

• image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 74
Kilolu Değilim çok zayıf da sayılmam.Pıt pıtlar görünüyor evet fotomu atayım :) 5 gün öncesine ait
Bu arada güzel haberlerle gel inş cinsiyetin neydi senin ?
Ayy masallah büyümüş benimki de baya büyüdü ya seninki kadar yok tabi daha. Kiz olacak kismetse cicili bicili kiyafetleri gördükçe ölüp bitiyorum.
Detayli nasildi canim senin? Hatirladigim kadariyla riskli diyodun baslarda hep. Insallah hepimize allah kolayliklar versin saglikli bebeklerimiz olsun. Yatip kalkip tek duam bu

Evet csnım amin ben de hep buna dua ediyorum.kanama alanı vardı kaybolmuş çok şükür plasenta aşağıdaydı makul bir yere çıkmış ona da şükür.Ayrıntılı sonucum iyi geldi msşalldhbundsn sonrası için de yardımcımız olsun Rabbim.
Ben bebek mağazalarına girmemeye çalışıyorum şimfilik :) kısmetse inş Ağustos ta Yaparım diyorum alışverişi

benim kızım olacakmış... 100de100 kız... deli gibi alışveriş yapasım var zor tutuyorum kendimi... bende eylül gibi başlamayı düşünüyorum tabi durabilirsem...

Selam kızlar yazmaya başlamışsınız ben de hiç ses yok gruptan diyorum. Nasıl gidiyor herkesin ve bebişlerin sağlıyı iyidir umarım. Biz aynen devam ediyoruz her şey yolunda şu an için çok şükür

benim kızım olacakmış... 100de100 kız... deli gibi alışveriş yapasım var zor tutuyorum kendimi... bende eylül gibi başlamayı düşünüyorum tabi durabilirsem...
Canım gözün aydın saplıcakla al kucağına inş alışveriş için acele etmiyorum ben Allah'ın izniyle 7.aya bir girelim dşyorum eşime

Merhaba güzel anne adayları
Öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim hepinize sağlıklı kolay bir gebelik süreci ve dokuz ayın sonunda sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Vatanımıza ve anne babaya hayırlı evlatlar kılsın Rabbim

Bu topige sizlerden dua almak için geldim.4.5 yıldır bebeğimi bekliyorum.bir negetif tüp denemem var.bugun 2. Tüp tedaviye başladım. Haftaya yumurta toplama işlemim yapılacak.
Cumaya kadar 41 hamileden 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyabilir misiniz?ismim bahar..okuyabilecek olanlar profilime yazarsa çok sevinirim.
Şimdiden Allah razi olsun arkadaşlar

Yazdım ben okurum inşallah okuyunca haber veririm.Rabbim aratmasın size de sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Kizlar selam. Herkese iyi bayramlar dilerim. Bayramda biraz fazla ayakta kaldim sanirim. Malum havalar da sicak. Ayaklarim felaket şekilde şişiyor ve ayaklarimin alti kipkirmizi. Cok fazla ödem var. Acaba ayni sikayeti olan ya da çözüm bilen var mi?

Iyi bayramlar canım.Benim ayaklarımda henüz şişlik olmuyor ama bir yerde okuduğuma göre yattığın yerde Ayakları yüksekte tutacakmışsın

Tuz ve şekeri tüketmeyin. meyve yerken 1 taneden fazlayı geçmeyin.bol su tüketin ve ayaklarınızı yüksekte tutun...

Merhaba cnm bende 19.haftaya yeni girdim geçen haftadan beri o pıt oıtlar gittikçe şiddetleniyor yani minik kuzumuz burdayım diyor

Kızlar göbeğiniz çalkalanıyor mu sizin de benim arada oluyo :) bir de dışarıdan gözükecek şekilde yer yer hoplamalar sanırım bunlar tekme oluyo

Merhaba cnm bende 19.haftaya yeni girdim geçen haftadan beri o pıt oıtlar gittikçe şiddetleniyor yani minik kuzumuz burdayım diyor
bende yok hiçbirşey pıt pıt falan yok sanki yok gibi kaç gündür ses seda yok... cmts kontrolüm var hayırlısı.

bende yok hiçbirşey pıt pıt falan yok sanki yok gibi kaç gündür ses seda yok... cmts kontrolüm var hayırlısı.
Bende hiç olmadı valla akşamları eşimle sessiz sessiz elimizi koyup bekliyoruz ama hiç ses vermedi bugüne kadar. İnsan endişe ediyor annem de tembel seninki diyor

@poga N noonenoone arkadsşlsr benim doktorum 22.haftads ancak hissedersin Demişti merak etmeyin Endişe etmeyin hissedeceksiniz inşallsh kilonuz da varsa ondan geç hissedebilirsiniz ya da plasenta öndeyse

@poga N noonenoone arkadsşlsr benim doktorum 22.haftads ancak hissedersin Demişti merak etmeyin Endişe etmeyin hissedeceksiniz inşallsh kilonuz da varsa ondan geç hissedebilirsiniz ya da plasenta öndeyse
ya aslında birşeyler oluyorda ne hissetmeyi bekliyorum acaba bende bilmiyorum... atan bir damar gibi sanki ama bu o mu hala emin değilim... bu arada sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için. yaptıran var mı? haftaya yaptırıcam ama cmts doktorumada sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…