- 27 Şubat 2018
- 84
- 52
- 88
- 40
Canim sen zayifsin heralde yoksa 20. Haftada dışarıdan görünmesi pek mümkün değil diyorlar. Bu arada çok sevindim dönmene :) Benimki 20 haftalik oldu henüz bir tık bile yok. Bu hafta detayli usgye gideceğim. Heyecan giderek artiyor.Hoşbulduk canım bağımlılık olmuş buralar merakta kalıyorum :)
Ben aslında 18+0 sa başladım hissetmeye doktor kabul etmiyordu kasılmadır o diyordu 20.haftada ise artık dışardan da Görünür hale geldi pıt pıtlar çok şükür.seninle aramızda tam bir ay var bekle bakalım netleşir senin de inş.
Kilolu Değilim çok zayıf da sayılmam.Pıt pıtlar görünüyor evet fotomu atayım :) 5 gün öncesine aitCanim sen zayifsin heralde yoksa 20. Haftada dışarıdan görünmesi pek mümkün değil diyorlar. Bu arada çok sevindim dönmene :) Benimki 20 haftalik oldu henüz bir tık bile yok. Bu hafta detayli usgye gideceğim. Heyecan giderek artiyor.
Ayy masallah büyümüş benimki de baya büyüdü ya seninki kadar yok tabi daha. Kiz olacak kismetse cicili bicili kiyafetleri gördükçe ölüp bitiyorum.Kilolu Değilim çok zayıf da sayılmam.Pıt pıtlar görünüyor evet fotomu atayım :) 5 gün öncesine ait
Bu arada güzel haberlerle gel inş cinsiyetin neydi senin ?
Evet csnım amin ben de hep buna dua ediyorum.kanama alanı vardı kaybolmuş çok şükür plasenta aşağıdaydı makul bir yere çıkmış ona da şükür.Ayrıntılı sonucum iyi geldi msşalldhAyy masallah büyümüş benimki de baya büyüdü ya seninki kadar yok tabi daha. Kiz olacak kismetse cicili bicili kiyafetleri gördükçe ölüp bitiyorum.
Detayli nasildi canim senin? Hatirladigim kadariyla riskli diyodun baslarda hep. Insallah hepimize allah kolayliklar versin saglikli bebeklerimiz olsun. Yatip kalkip tek duam bu
Canım gözün aydın saplıcakla al kucağına inşbenim kızım olacakmış... 100de100 kız... deli gibi alışveriş yapasım var zor tutuyorum kendimi... bende eylül gibi başlamayı düşünüyorum tabi durabilirsem...
Yazdım ben okurum inşallah okuyunca haber veririm.Rabbim aratmasın size de sağlıklı hamilelikler nasip etsinMerhaba güzel anne adayları
Öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim hepinize sağlıklı kolay bir gebelik süreci ve dokuz ayın sonunda sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Vatanımıza ve anne babaya hayırlı evlatlar kılsın Rabbim
Bu topige sizlerden dua almak için geldim.4.5 yıldır bebeğimi bekliyorum.bir negetif tüp denemem var.bugun 2. Tüp tedaviye başladım. Haftaya yumurta toplama işlemim yapılacak.
Cumaya kadar 41 hamileden 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyabilir misiniz?ismim bahar..okuyabilecek olanlar profilime yazarsa çok sevinirim.
Şimdiden Allah razi olsun arkadaşlar
Iyi bayramlar canım.Benim ayaklarımda henüz şişlik olmuyor ama bir yerde okuduğuma göre yattığın yerde Ayakları yüksekte tutacakmışsınKizlar selam. Herkese iyi bayramlar dilerim. Bayramda biraz fazla ayakta kaldim sanirim. Malum havalar da sicak. Ayaklarim felaket şekilde şişiyor ve ayaklarimin alti kipkirmizi. Cok fazla ödem var. Acaba ayni sikayeti olan ya da çözüm bilen var mi?
Tuz ve şekeri tüketmeyin. meyve yerken 1 taneden fazlayı geçmeyin.bol su tüketin ve ayaklarınızı yüksekte tutun...Kizlar selam. Herkese iyi bayramlar dilerim. Bayramda biraz fazla ayakta kaldim sanirim. Malum havalar da sicak. Ayaklarim felaket şekilde şişiyor ve ayaklarimin alti kipkirmizi. Cok fazla ödem var. Acaba ayni sikayeti olan ya da çözüm bilen var mi?
Merhaba cnm bende 19.haftaya yeni girdim geçen haftadan beri o pıt oıtlar gittikçe şiddetleniyor yani minik kuzumuz burdayım diyorHareketler tam olarak neye benziyor... az önce göbeğimin alt yanında pıtpıt birşey oldu 2 kere bağırsak mıydı şimdi bu ben anlamıyorum... içerden dışarı atan birşey gibi sanki göbeğimden gaz çıkarıyormuşum gibi tarif edemiyorum böyle birşey mi ilk hareketler ilk tekme bu mu?
bende yok hiçbirşey pıt pıt falan yok sanki yok gibi kaç gündür ses seda yok... cmts kontrolüm var hayırlısı.Merhaba cnm bende 19.haftaya yeni girdim geçen haftadan beri o pıt oıtlar gittikçe şiddetleniyor yani minik kuzumuz burdayım diyor
Bende hiç olmadı valla akşamları eşimle sessiz sessiz elimizi koyup bekliyoruz ama hiç ses vermedi bugüne kadar. İnsan endişe ediyor annem de tembel seninki diyorbende yok hiçbirşey pıt pıt falan yok sanki yok gibi kaç gündür ses seda yok... cmts kontrolüm var hayırlısı.
kız mıydı cinsiyeti?Bende hiç olmadı valla akşamları eşimle sessiz sessiz elimizi koyup bekliyoruz ama hiç ses vermedi bugüne kadar. İnsan endişe ediyor annem de tembel seninki diyor
Evet kızkız mıydı cinsiyeti?
ya aslında birşeyler oluyorda ne hissetmeyi bekliyorum acaba bende bilmiyorum... atan bir damar gibi sanki ama bu o mu hala emin değilim... bu arada sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için. yaptıran var mı? haftaya yaptırıcam ama cmts doktorumada sorucam.@poga N noonenoone arkadsşlsr benim doktorum 22.haftads ancak hissedersin Demişti merak etmeyin Endişe etmeyin hissedeceksiniz inşallsh kilonuz da varsa ondan geç hissedebilirsiniz ya da plasenta öndeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?