2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Ben yaptırdım iki doz oluyor biri 20. haftada biri 24. haftadaymış. Doktorum çok önemli mutlaka yaptır dedi.

Ben yaptırdım ilkini..hep ayni yerde ve ritmik atıyorsa hıçkırıyordur.tatlıyı ye uzan karnını Okşa Konuş ve izle dinle kenfini

Ben yaptırdım ilkini..hep ayni yerde ve ritmik atıyorsa hıçkırıyordur.tatlıyı ye uzan karnını Okşa Konuş ve izle dinle kenfini
hep aynı yerde değil karnım sağında solunda hatta ortasında bazen midemde bile hissediyorum... elimi koyduğum yerde atıyor garip gerçekten gaz mı bu hala çözebilmiş değilim... belki ilerleyen haftalarda alışınca netleşir sanırım... ufak ufak patlayan birşey var gibi ama tarif etmekte zor. hayırlısı ne diyim.

Hareket işte onlar canım içerde baloncuk patlamaları benim de 18 hafta bitince öyld başladı 21.haftada o patlamalar gözükmeye başladı

aynı öyle baloncuk patlıyormuş gibi....
Ya aslında bana da oluyor o baloncuklardan ama ben ne de olsa gazdır diye düşünüyorum hep :)
Bilmediğimiz bir şey diye hareket etmiyor sanıyoruz demek ki. Zaten ikincide daha erken hissediliyor diyorlar sebebi bu herhalde.

Kızlar 4 lü yaptırdınız mı? Sonuçları paylaşır mısınız? Benim henüz çıkmamış ölcem meraktan

Kız bebeği olacak olan arkadaşlar peki isim düşündünüz mü ben netten bakıyorum ama hep aynı listeler çıkıyor

Kız bebeği olacak olan arkadaşlar peki isim düşündünüz mü ben netten bakıyorum ama hep aynı listeler çıkıyor
Benimki kız değil ama arkadaşım lavinya koymuş ilginç geldi kız olsaydı benim Defne düşünüyordum

Hocam doktor mu tavsiye etmesi? Ben 3 lü yaptırmadım ama 4 lü istedi doktorum. Biraz huzursızım
bende 2li ve 4lü yaptırdım ayrıntılı ultrasonda yaptırdım... merak etme birşey çıkmaz inş. bende sorun mu var ondan mı istiyor diye düşünmüştüm ama yapılıyor genelde...

bende 2li ve 4lü yaptırdım ayrıntılı ultrasonda yaptırdım... merak etme birşey çıkmaz inş. bende sorun mu var ondan mı istiyor diye düşünmüştüm ama yapılıyor genelde...

Evet ben de ondan dolayı huzursuz olmuştum bi sorun mu var diye ama sonuçlar çıktı çok şükür her şey yolunda

slm kızlar bende 15+2 haftalık hamileyim karnım çok çıkmadı yüz üstü uyuyorum halen acaba sorun olurmu uyanıkken yapmamaya çalışıyorum ama dalınca istem dışı oluyo

tetanoz aşısı yaptıran arkadaşlar acaba sizin kolunuzda ağrıyor mu? dün yaptırdım bir sorun yoktu bugün yumruk yemişim gibi ağrıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…