Ben ilk dozu yaptırdım hiç ağrımadı bünye ile alakalı sanırımtetanoz aşısı yaptıran arkadaşlar acaba sizin kolunuzda ağrıyor mu? dün yaptırdım bir sorun yoktu bugün yumruk yemişim gibi ağrıyor...
Benim yaklaşık 3 gün ağrıdı. Durduk yere değil de kaldırırken çok ağrıyordu, duşta vs zorladı biraz ama üstüne gittim ağrısı geçsin diye. Hareketsiz tutmamaya çalıştım.tetanoz aşısı yaptıran arkadaşlar acaba sizin kolunuzda ağrıyor mu? dün yaptırdım bir sorun yoktu bugün yumruk yemişim gibi ağrıyor...
ben çok çektim ondanda şuan öyle bir sorunum yok... sabah aç karna günkurusu 3 tane, 3 tane hurma sonra kahvaltı derken kabızlık gitti.... bol yürüyüş şişkinliğimi götürdü tavsiye ederimKızlar sizlerdede şişkinlik ve gaz sorunu devam ediyormu? Ne zaman biter bilgisi olan varmı?
Beni 21. Haftada detaylı ultrason için perinatologa yönlendirdi. Herhangi bir sorun yoksa 24. Haftada kontrole gelirsin dedi. Detaylı dışında başka bişey yok sanırım ben o sonuca vardım yani:)yarın doktor kontrolüm var hastane değişikliğine gidiyorum... yeni bir doktorla ilk randevu ... 21. haftada ne gibi testler yapılıyor yoksa sadece ultrason kontrolümü?
detaylıyı yaptırdım bende bakalım yarın öğrenicez artık....Beni 21. Haftada detaylı ultrason için perinatologa yönlendirdi. Herhangi bir sorun yoksa 24. Haftada kontrole gelirsin dedi. Detaylı dışında başka bişey yok sanırım ben o sonuca vardım yani:)
Bende de vardı doktor Demir ilacını değişince geçti çok şükürKızlar sizlerdede şişkinlik ve gaz sorunu devam ediyormu? Ne zaman biter bilgisi olan varmı?
Güzel haberlerle gelirsin inş canım.Hangi hastaneye geçiyorsun ankaradayım ya ben de merak ettim memnun kalmadın mi Eryaman Hast den ?yarın doktor kontrolüm var hastane değişikliğine gidiyorum... yeni bir doktorla ilk randevu ... 21. haftada ne gibi testler yapılıyor yoksa sadece ultrason kontrolümü?
memorial randevu aldım bakalım.... ya aslında doktorum iyi ama hastane güven vermiyor...Güzel haberlerle gelirsin inş canım.Hangi hastaneye geçiyorsun ankaradayım ya ben de merak ettim memnun kalmadın mi Eryaman Hast den ?
Benim de diş etlerim kanıyo her sabah bir haftadır böylekanda vitamin değerlerime baktırmıştım sonucunu dün aldım rutin olarak yaptıracağım bu testleri.... kalsiyum ve magnezyum düşük çıktı, folik asitte yüksek çıktı.... takviye aldım bu düşük değerler için. sizlerde yaptırıyor musunuz bu testleri... ben kendim talep ettim vitamin değerlerime bakabilir miyiz diye... bazen kas ağrılarım oluyordu birde diş eti çekilmem başlamıştı hayırlı uğurlu olsun ne diyim... düşündüğüm gibide çıktı kalsiyum ve magnezyum düşmüş... demir iyi çıktı ama bugün kontrole gittiğimde kadın doğumada göstericem sonuçları... gerekli olanları almak istiyorum gerekli olmayanları kullanmak istemiyorum demir iyi çıktı ama bakalım....
ayna işe yarayabilirbu arada tüy sorununu nasıl çözüyorsunuz? bugün çok zorlandım ve sanırım son kendim alışım oldu bu.... önümü göremiyorum... ayak tırnağımı bile keserken zorlandım... öyle kilolu değilim zayıfım 57 kiloyum şuanda karnım biraz fazla büyüdü artık... öbür ay kendim yapamayacağım sanırım... dert ettim bugün kendime bunu ben kuaföre gidemem bu konuda, ayna vs iş görürmü acaba sizler ne durumdasınız..bir fikir verin bana.
İl dozu mu oldunuz acaba? Ben haftaya ikinci dozu olacağım da. İlk dozda bile ilk gün hiç bir şey yoktu ama ertesi gün başlayan ve 3-4 gün süren ağrım olmuştu.tetanoz aşısı yaptıran arkadaşlar acaba sizin kolunuzda ağrıyor mu? dün yaptırdım bir sorun yoktu bugün yumruk yemişim gibi ağrıyor...
vet ilk doz 2 hafta sonra 2. yi yapacaklar..İl dozu mu oldunuz acaba? Ben haftaya ikinci dozu olacağım da. İlk dozda bile ilk gün hiç bir şey yoktu ama ertesi gün başlayan ve 3-4 gün süren ağrım olmuştu.
Ben geçen hafta bişeyler aldım zamanla bikaç Kıyafet daha almayı düşünüyorum bakalım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.kızlar ne durumdasınız? kimse birşey yazmamış neler oldu hayatınızda? alışveriş yapmaya başlayan var mı?
geceleri bende yatamıyorum düz yatarsam iyi ama sol yada sağ dönersem gögüs altı kemiklerim ağrıyor...sabah yataktan kalkıncada karın kaslarım ağrıyor. birde 2 gündür sol bacağın üstünde uyuşma var hissizlik gibi böyle geçmedi bir türlü... birde ağırlaştım ben gerçekten ağırım artık daha 3 ay var neler olur kimbilir... ben henüz birşey almadım ama öbür ay giyim alışverişi yapmayı planlıyorum.... ama herşeye rağmen hareketleirni hissetmek çok güzel bazen korkutsada :) böyle karnımdan fırlayacakmış gibi olsada güzel...Ben geçen hafta bişeyler aldım zamanla bikaç Kıyafet daha almayı düşünüyorum bakalım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Geçenlerde kontrole gittim şimdilik bir sorundan bahsetmedi doktor çok şükür haftaya da kontrol var yine bakalım.
Bu ara geceleri pozisyon alamamaktan dolayı uyumakta zorlanıyorum ama olsun yeter ki saplıcakla kucağımıza alalım minnoşları her şey onlar için
Sen neler yapıyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?