2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Canım sen çok güvenme o ölçümlere.Aynısı bana da olmuştu ve senin sorunun aynısını sormuştum doktora Demişti ki belki o zaman gazla ölçmüşümdür ya da şimdi eksik ölçmüş de olabilirim.Bir de şöyle bişey vsr ben farklı bir hastaneye gidip muayene olmuştum 2800 Demişti 3 gün sonrasinda da kendi doktoruma gittiğimde o da 2463 Demişti takmıyorum ben hiç o Yüzden.
Bu arada nst de sürekli sancım çıkıyo doktor Çarşamba da çağırdı yine sancım çıkarsa dopum tarihini geri çekeceğini söyledi

Yaaa hayırlısı olsun mutlaka beni bilgilendir inan ben çok merak ediyorum. doğum sonrası olacakları sezeryanı sonrasını çok merak ediyorum. Allahım sağlıkla kavuştursun. kaç kilo görünüyordu en son?ve sen toplamda kaç kilo aldın?

Sağol canımgeçtiğimix cuma 3200 dedi ama sallamış da olabilir güvenim yok ölçümlere.Ben 12-13 gibi aldım ama sadece karnım görünüyo bakınca

Sağol canımgeçtiğimix cuma 3200 dedi ama sallamış da olabilir güvenim yok ölçümlere.Ben 12-13 gibi aldım ama sadece karnım görünüyo bakınca
bende 52 idim 65 olmuşum doktor 3ler 5ler havada uçuyor diye kızdı gene bana :)... çokta yemiyorum nasıl oluyor anlamıyorum.

bende 52 idim 65 olmuşum doktor 3ler 5ler havada uçuyor diye kızdı gene bana :)... çokta yemiyorum nasıl oluyor anlamıyorum.
Vitamin hapları kilo yapıyo olabilir.Ben kaç doktora gittim kimse kiloma yorum yapmaz nedense ..13 almışsın çok değil ki 15 e kadar yolu var zaten son ay genelde kilo alımı duruyormuş bende öyle oldu 54 ten 67 ye Filsn çıktık ben ds

kilo takıntısı var ilk günden beri... kilo istemiyorum diyip duruyor ama ben kendime bakınca şişman görünmüyorum sadece karnım büyük başkada birşey yok aslında hala alyansımı takabiliyorum mesela.bileğimde hala ince yüzümde tombul değil, normlade bir ara 56 ya çıkmıştım yüzüm yusyuvarlak olmuştu şuan öyle değil mesela... ben ödemdir o diyorum doktor değil o ödem diyor :) aman az kaldı zaten bir 10 kilo daha alacak halim yok. sanki bana beni keserken yağ tabakasından bebeğe ulaşamayacak :)

Aynen değişiyor değerler. Hic bi zaman %100 dogru olmuyor...bu arada ikinizi de Allah kurtarsın. Sag salim kucagimıza alalim bebislerimizi insallah...Ben normal istiyorum. Inşallah bi sorun çıkmaz.

Eşin mi kilo takıntısı olan ? Benim de sadece karnımdan ibaret fazlalığım.Yapacsk bişey yok Allah'ın ı miyor emzirirken veriliyormuş kilolar
Aynen değişiyor değerler. Hic bi zaman %100 dogru olmuyor...bu arada ikinizi de Allah kurtarsın. Sag salim kucagimıza alalim bebislerimizi insallah...Ben normal istiyorum. Inşallah bi sorun çıkmaz.
çok çok teşekkürler amin
Inşallsh gönlünüzden geçtiği gibi olur doğumunuz

hayır canım eşim hala aynısın diyor diğer hamilelere benzemediğimi söylüyor. doktor takıntılı benim

amin hepimizi kurtarsın inş. kızlar doğum hikayelerini bekliyoruz lütfen....ben doğurur doğurmaz yazacağım söz.

hayır canım eşim hala aynısın diyor diğer hamilelere benzemediğimi söylüyor. doktor takıntılı benim
Hımmm anladım ay o da çok karışıyor gerer insani kilon çok değil bence 15 e kadar normal.Hem bebişler sağlıklı olsunlar da kilo verilir canım üzülme tasını çıkar

kuzum gün sayıyorsun gün... Allah sağlıklı sıhhatli inş. ağrısız sızısız tez zamanda kavuştursun,çabucak iyileştirsin.
Inşallah csnım Sağol sen de hepimiz de inşallah rahatça atlatırız :)

Aynen ama Inşallah yazmaya firsatimiz olur. Ilk oğlumda yarım saat kesintisiz uyku icin neler vermezdim bakalım bunda neler yazicam

Aynen ama Inşallah yazmaya firsatimiz olur. Ilk oğlumda yarım saat kesintisiz uyku icin neler vermezdim bakalım bunda neler yazicam
İnşallsh bu bebeğiniz bol uykulu olur :) ben de yazma fırsatını ne zaman bulurum bilmiyorum kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…