2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Cok güzel... ismiyle büyüsün inşallah... ilki erkek bu kız :) Ben de özgün düşünüyorum. Yanına da kısa bi isim daha (O da belki ama) bulamadım henüz
Teşekkür ederiz canım amin Hepimizinkiler.Özgün de güzel isim.Ysnına bir isim daha koyacaksan ben olsam sesli harf ile Başlayan bir isim bulurdum.Söylemesi daha kolay oluyo öyle.

Teşekkür ederiz canım amin Hepimizinkiler.Özgün de güzel isim.Ysnına bir isim daha koyacaksan ben olsam sesli harf ile Başlayan bir isim bulurdum.Söylemesi daha kolay oluyo öyle.
canım son durumun nedir bugün kontrolün vardı? doğum tarihi değişti mi?

canım son durumun nedir bugün kontrolün vardı? doğum tarihi değişti mi?
Sabahki nst de hiç sancım çıkmadı doktor pazartesi sabah 7.00 de gel dedi tarihi saati netleştirdi yani :) tabi bir aksilik olursa pazartesiyi bekleme dedi.Heyecan ve korku bit arada şimdi

Sabahki nst de hiç sancım çıkmadı doktor pazartesi sabah 7.00 de gel dedi tarihi saati netleştirdi yani :) tabi bir aksilik olursa pazartesiyi bekleme dedi.Heyecan ve korku bit arada şimdi
inş. sorun olmayacak bende çok heyecanlıyım inan ki burada senin heyecanını paylaşıyorum... pzts tüm dualarım senin ve çınar ile...

inş. sorun olmayacak bende çok heyecanlıyım inan ki burada senin heyecanını paylaşıyorum... pzts tüm dualarım senin ve çınar ile...
Çok Sağol canım sen de yakında gün saymaya başlayacaksın çok az kaldı

Allah hayirlisiylh kucağıniza almayı nasip etsin darısı hepimizin basina bende çok heyecanlıyım 34haftadayiz ama tansiyon çıkıp duruyor inşallah son dakikaya kadar bekler oğluşum da normal doğum yapar kurtuluruz

Amin Sağolun.Tansiyon malesef önemli aman Dikkat edin aman inşallah haftalarını sağlıkla tamamlar

Kızlar ben dün saat 11.00 gibi sezerysn oldum.Ağrılarım var neyseki bebek iyi şükür.Daha önce hiç ameliyat olmadım zorlandım o Yüzden.Sizler de sağlıkla alın kızlar bebişlerinizi kucaklarınıza inş var mi Doğumu yaklaşan ?

Amin canım... şaka gibi ne çabuk bitti çok mutluyum senin adına. bize vereceğin tavsiyeler var mı? gögüs ucun ne durumda yara vs oluşuyor mu hemen? ama ben en çokta bebeğini görünce ilk ne hissettin onu merak ediyorum :)

Sağlıkla büyüsün Çınar :) Bizimki hala ters duruyor, haftaya çarşamba tekrar kontrolümüz var bakalım dönecek mi? Dönse de dönmese de sezeryanda bile gününün dolmasını bekleyeceğiz bir aksilik olmazsa inşallah =)

Hosgeldi çınar bebek şükür kurtuldun canım benim. Hayırlı uğurlu bi bebek olsun inşallah. Çok geçmiş olsun

Inşallah bi aksilik olmayacak... sıkma sakın canını. Hayırlısıyla doğacak bebişin ...

Inşallah bi aksilik olmayacak... sıkma sakın canını. Hayırlısıyla doğacak bebişin ...
Sadece sabırsızlıkla doğmasını bekliyorum :) mümkünse bir hafta daha doğmazsa güzel olur zaten evde her yer her yerde bakalım hangi şekilde ve ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin inşallah

inşallah sağlıkla gelecek bebeğin. çok az kalmış seninde. böyle tek tek herkesin doğurduğunu görmek ne güzel... daha dün gibiydi buraya yazışımız. mutlaka haber et bizi inş. zamanında gelecek bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…