Teşekkür ederiz canım amin Hepimizinkiler.Özgün de güzel isim.Ysnına bir isim daha koyacaksan ben olsam sesli harf ile Başlayan bir isim bulurdum.Söylemesi daha kolay oluyo öyle.Cok güzel... ismiyle büyüsün inşallah... ilki erkek bu kız :) Ben de özgün düşünüyorum. Yanına da kısa bi isim daha (O da belki ama) bulamadım henüz
canım son durumun nedir bugün kontrolün vardı? doğum tarihi değişti mi?Teşekkür ederiz canım amin Hepimizinkiler.Özgün de güzel isim.Ysnına bir isim daha koyacaksan ben olsam sesli harf ile Başlayan bir isim bulurdum.Söylemesi daha kolay oluyo öyle.
Sabahki nst de hiç sancım çıkmadı doktor pazartesi sabah 7.00 de gel dedi tarihi saati netleştirdi yani :) tabi bir aksilik olursa pazartesiyi bekleme dedi.Heyecan ve korku bit arada şimdicanım son durumun nedir bugün kontrolün vardı? doğum tarihi değişti mi?
inş. sorun olmayacak bende çok heyecanlıyım inan ki burada senin heyecanını paylaşıyorum... pzts tüm dualarım senin ve çınar ile...Sabahki nst de hiç sancım çıkmadı doktor pazartesi sabah 7.00 de gel dedi tarihi saati netleştirdi yani :) tabi bir aksilik olursa pazartesiyi bekleme dedi.Heyecan ve korku bit arada şimdi
Çok Sağol canıminş. sorun olmayacak bende çok heyecanlıyım inan ki burada senin heyecanını paylaşıyorum... pzts tüm dualarım senin ve çınar ile...
Amin Sağolun.Tansiyon malesef önemli aman Dikkat edin aman inşallah haftalarını sağlıkla tamamlarAllah hayirlisiylh kucağıniza almayı nasip etsin darısı hepimizin basina bende çok heyecanlıyım 34haftadayiz ama tansiyon çıkıp duruyor inşallah son dakikaya kadar bekler oğluşum da normal doğum yapar kurtuluruz
letsgo doğum yaptı dün çok şükür iyiymiş... benimde 3. hafta olacak eğer bir aksilik çıkmazsa...Kızlar ne durumdasınız doğum yapan oldu mu ki
Amin canım... şaka gibi ne çabuk bitti çok mutluyum senin adına. bize vereceğin tavsiyeler var mı? gögüs ucun ne durumda yara vs oluşuyor mu hemen? ama ben en çokta bebeğini görünce ilk ne hissettin onu merak ediyorum :)Kızlar ben dün saat 11.00 gibi sezerysn oldum.Ağrılarım var neyseki bebek iyi şükür.Daha önce hiç ameliyat olmadım zorlandım o Yüzden.Sizler de sağlıkla alın kızlar bebişlerinizi kucaklarınıza inşvar mi Doğumu yaklaşan ?
Kızlar ben dün saat 11.00 gibi sezerysn oldum.Ağrılarım var neyseki bebek iyi şükür.Daha önce hiç ameliyat olmadım zorlandım o Yüzden.Sizler de sağlıkla alın kızlar bebişlerinizi kucaklarınıza inşvar mi Doğumu yaklaşan ?
Hosgeldi çınar bebekKızlar ben dün saat 11.00 gibi sezerysn oldum.Ağrılarım var neyseki bebek iyi şükür.Daha önce hiç ameliyat olmadım zorlandım o Yüzden.Sizler de sağlıkla alın kızlar bebişlerinizi kucaklarınıza inşvar mi Doğumu yaklaşan ?
Inşallah bi aksilik olmayacak... sıkma sakın canını. Hayırlısıyla doğacak bebişin ...Sağlıkla büyüsün Çınar :) Bizimki hala ters duruyor, haftaya çarşamba tekrar kontrolümüz var bakalım dönecek mi? Dönse de dönmese de sezeryanda bile gününün dolmasını bekleyeceğiz bir aksilik olmazsa inşallah =)
Sadece sabırsızlıkla doğmasını bekliyorum :) mümkünse bir hafta daha doğmazsa güzel olur zaten evde her yer her yerdeInşallah bi aksilik olmayacak... sıkma sakın canını. Hayırlısıyla doğacak bebişin ...
amin canım inş. hepimiz... ben doğurur doğurmaz doğum hikayemi ayrıntıları ile anlatıcam belki birilerine faydam olur.Sıra sen de canım:) şimdi seni bekliycez.... sağ-salim al kucağına inşallah
inşallah sağlıkla gelecek bebeğin. çok az kalmış seninde. böyle tek tek herkesin doğurduğunu görmek ne güzel... daha dün gibiydi buraya yazışımız. mutlaka haber et bizi inş. zamanında gelecek bebeğin.Sağlıkla büyüsün Çınar :) Bizimki hala ters duruyor, haftaya çarşamba tekrar kontrolümüz var bakalım dönecek mi? Dönse de dönmese de sezeryanda bile gününün dolmasını bekleyeceğiz bir aksilik olmazsa inşallah =)
İnşallah, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza :)inşallah sağlıkla gelecek bebeğin. çok az kalmış seninde. böyle tek tek herkesin doğurduğunu görmek ne güzel... daha dün gibiydi buraya yazışımız. mutlaka haber et bizi inş. zamanında gelecek bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?