beta değerin mi gayet düzenli yükselmiş 2günde 2 ye katlayarak gider hayırlı olsun :)Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Kan verdim bekliyorummm suan. Ins artarak gidiyordur. 16. Gun ne cikacak bakalimmmmbeta değerin mi gayet düzenli yükselmiş 2günde 2 ye katlayarak gider hayırlı olsun :)
Aynen katlıyor sıkıntı yok bence. Hayırlısı olsun canım. Gözün aydınAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Hadi hayırlısı bakalim. Yine takipte kal.. agrimi var kasılma mıperşembe yada cuma sezaryan.... sancım 100 ü geçti 1 hafta daha durmayabilir dedi yarın tekrar gidicem ya pzts ya cuma kızlar.... ilaçları bıraktırdı bugün.... acayip duygular içindeyim... 2900 kilosu herşey yolunda suyuda iyi ,plesenta iyi ama sancılar şiddetli dedi.
doğum ağrısı diyor doktorlar adına yaşadığım kasılma baya karnım yamuluyor... nstde çıktı zaten ama henüz bir ağrım falan yok aslında... yarın tekrar bakacak bana pzts diyecek gibime geliyor yoksa neden yarın tekrar gel desin ki zaten perşembe ya da cuma alırız demişti sonra sen yarın tekrar gel dedi. beklemeyebilir dediHadi hayırlısı bakalim. Yine takipte kal.. agrimi var kasılma mı
228 cikti simdi deAynen katlıyor sıkıntı yok bence. Hayırlısı olsun canım. Gözün aydın
normal sorun yok aksi birşey olsa çok daha yüksek yada düşük çıkardı. 444de ufak bir kese gçrünmüştü bende. tabi karından ultrason ile.haftaya görünür keseniz228 cikti simdi de
Kese icin haftaya mi bekliyim ne zaman gitmeliyim dokyoraaanormal sorun yok aksi birşey olsa çok daha yüksek yada düşük çıkardı. 444de ufak bir kese gçrünmüştü bende. tabi karından ultrason ile.haftaya görünür keseniz
pzts gidin siz... en azından vitaminlere BaşlarsınızKese icin haftaya mi bekliyim ne zaman gitmeliyim dokyoraaa
Folik asit ve corasprini hep kullandiriyorrrpzts gidin siz... en azından vitaminlere Başlarsınız
Ben pzts tekrar giricem nstye hala bir gün veremiyor perşembeye kadar dursun istiyor doktor tabi sancılar izin verirse. Yarın belli olur inş...
Sağol canım hepimize İnş. Az kaldı çok bu hafta kesin son ama hangi gün bebek bilir artık:)Allah yardımcın olsun :/ benimde artık sancılar sıklaştı inshallah bu hafta gelir :))
2060 sanırım yanlış hatırlamıyorsam en son cuma 36+1ken 2900 çıktı35 haftalik bebekleriniz kac kg acaba
33 haftalıkken benim 2000 gr. Ki 2300 küsür olması lazim... ama refludem dolayı hiç birşey yiyemiyorum35 haftalik bebekleriniz kac kg acaba
35+5 te 2900 su bizim oğlan2060 sanırım yanlış hatırlamıyorsam en son cuma 36+1ken 2900 çıktı
Cuma günü yatış yapıyorum dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?