• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Baya güzelmis,begendim

Baya güzelmis,beğendim,dolsp çok kullanışlı duruyor ileriki zamanlarda da kullanır ,beşik büyüyen model mı
Evet canım kenardaki çekmeceler komodin oluyor. Arkasındaki bir parça da küçük sandık oluyor. Asansörlü korkuluk sayesinde bebek ayaklaninca dusmeyecegi bir derinlik var. Korkuluk aşağı indirince de bebeği alıp koymak belimi yormayacak. Eni 80 büyüyünce de kullanabilir böylece.

Kızlar bu ara sağlık ocağına gebe izlem için giden var mı ? Ne yapıyorlar ? Aile hekimliği Web sitesinde vakinal muayene falan demiş kadın Doğum doktoru bile bunu yapmıyor aile hekimi neden yapsın tecrübesi olan var mı acaba ?
Ben bugun gittim kan aldı ben idrar tahlili istedim bebeğin kalp atışını dinledi öyle vajinal muayene falan yapmadi

Ben yarın gideceğim doktora 3 hafta sonra çok heyecanlıyım. Bu sefer yatış ve oturuş şeklini sorucam. Teyzem sakın bacak bacak üstüne atma dedi ama bir doktora sorayım. Çok bilgi kirliliği var. Birde doğum ücretini sorucam artık söyler heralde.

Ayyy ben çok bacak basak üstüne atarım evde de işte de, ne oluyomuş cnm bacak bacak üstüne atınca?

Kızlar bugün mobilyacilari gezdik piyasa çok pahalı vallahi. Bebeğin eşyalarını koymak için aynı zamanda bana da ekstra yukluk olsun diye mecbur dolap alacaktım. Yatak konusunda da epey baktık şu takıma karar verdik şimdilik. Biraz daha düşüncem.
img-20180205-wa0004.jpg

Yatak 80x180, sallanir ve asansörlü, altta çekmece gibi olan kısmı ikiz yatak. Dolabın cekmeceleri sayesinde sifonyer almicam.
Bence cok hos gule gule kullansin bebisko .

Ben bugun gittim kan aldı ben idrar tahlili istedim bebeğin kalp atışını dinledi öyle vajinal muayene falan yapmadi
ben başlarda kayot için gittiğimde 2li testi yaptırınca grl ona göre aşı vs yapcaz dedi iki tame dandik hemşire.2li testi ve diğer testlerimin hepsini yaptırıp götürdüm yazdı dosyaya.ayrıntılıya ne zaman gitcen dedi 20 dedim o zamanki sonuçları al gel ona göre aşı yapcaz dedi.saf saf not alıp yolluolar.drla muhattap bile olmadık gebelik için.iki hemşire yazıo anca :D

Sende bendensin demekki banada %80 erkek dedi ama 22 haftada netşeştirircez dedi sana daha önce tahmin yapmışmıydı canım
Yok hiç tahmin yapmadi geçen hafta gittim Dr.yoktu baska dr girip en azından cinsiyeti öğreneyim dedim o erkek dedi ama ben kendi dr olmayınca pek inanmak istemedim bugub kendi dr gidince net erkek dedi

Kızlar Dr dan geldim şükür bebeğim iyiymiş kesin kızım geliyormuş :KK68: ağrılarım olduğu sürece temizlik falan yapmak yasak dedi :KK35:
canın kızın hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kavuş piremsesine :KK68:nasıl ağırlar canım

Back
X