2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Whiteandblue Afilim92 S Shezofren88 kızlar doğum sonrası kanama miktarını kontrol etmek için karna bastırıyorlar aslında rahme bastırıyorlar nasıl kanama yapıyor diye. Sizin biraz fazla sert davranmış sanırım ya da spinalin etkisi geçince bastırmış yoksa siz uyuşukken bakıyorlar kanamaya. Hatta bana rahim göbek deliğinin orda oluyor en başta kendin de ov dedi ovdum ben baya uyuşukluk geçene kadar. Gerçekten doğum yapacağınız hastanenin ebeleri çok önemli. Ben çıkarken gidip hepsne teşekkür ettim hediye verdim. Emzirmede de diğer isteklerimde de gece gündüz hiç durmadan yardım ettiler. Ve çok başarılılardı. 2 gece kaldım ve memeyi tutturamıyordum ilk gece sabırla her çağırışında gelip tutturmama yardım ettiler. Mantığını anlattılar. Meme ucu bebeğin damağına değmeliymiş yakalaması için. Hepsine minnettarım. Allah razı olsun onlardan da doktorumdan da. Doktoruma da en güzel hediyeyi alacağım 40 ımdan sonra muayeneye giderken götüreceğim.

Ucu pompayla çıkarıyorum ama enmiyor.Alisti enjektore .4.gundeyiz daha yeni sağım yapcam.Elim ayagima dolasiyor .Yurumem gerekiyor yuruyemiyorum evdeki kuru kalabalıktan .Surekli aglatiyorlar bebegimin hakkina giriyorlar

4 kez bastırdı ve uyusuk değilken ve cok gaddardi .Dr um cok iyiydi .Allah nasip ederse yine ona gitcem .Ama hala hediye almadim.Siz ne aldiniz canim ?

Sagol canim hayir devlet değil. En kotu nobetci hemsire bize denk geldi sanssizlik iste
S Shezofren88 canim senin karnına basmislar miydi
canım 1 kere bastırdılar içindeki pıhtılaşma kanı çıkarmak için oda daha yürümeye başlamamıştım yinede acıdı

benimki daha yeni yeni alıyor dün gece 1 saat memedeydi şükürler olsun sürekli sağ canım pes etme hem sütün artıyor hem gögüs ucun büyüyor.iyiki pompayı almışım diyorum. Başta Şırıngayla denedim ona alıştı ağzını küçücük açıp süt gelmesini bekledi sonra biberon verdim ya memeyi almazsa diye kaşıkla vermeye başladım kaşıkla gece çok zor oluyor zaten gözümü zor açıyorum kaşığıda bıraktım biberonla veriyorum dedim memeyi alacak olsa her türlü alır hiç kendimi sıkmadım açıkçası nede olsa anne sütü önemli onuda veriyorum şükür. Şimdi biberonuda alıyor 2 gündür memeyide alıyor.
Ne kadar bağrış çağrış yapsa da memenin ucu çıktıysa ver canım belli süre sonra alışacak inşallah

Duş derken canım gece mi yaptırıyorsun rahatlayıp uyuyor mu o zaman? Ben de yıkıyorum da iki günde bir defa. Bi de gündüz yıkıyorum gece mi yaptırsam acaba? Aç karına mı yaptırmak daha iyi olur ki?
Yok canım Tabiki normal bi çocuk kadar uyumuyor ama 3 saat rahat veriyor bana aç yaptır sonra doyur daha etkili olur gaz çıkarmayı ihmal etme ama

Anladim canim gercekten benim sanssizligima denk gelmis bu hemsire olayi.
Odama surekli girdikleri icin hic süt sağamıyorum cok üzülüyorum. Ama hemen toparlanip mucadele etmem lazim bunun da farkındayım. Yarin ilk kontrol var şimdiden nasil gideceğimizi kara kara düşünüyorum.

[/QUOTE]
Bebek şampuani zararlı olmaz mı bize de karbonatlı suyla sil demişti dilinin ustunu ve ağız icini

Ucu pompayla çıkarıyorum ama enmiyor.Alisti enjektore .4.gundeyiz daha yeni sağım yapcam.Elim ayagima dolasiyor .Yurumem gerekiyor yuruyemiyorum evdeki kuru kalabalıktan .Surekli aglatiyorlar bebegimin hakkina giriyorlar
Ahh canım zormş annelk bende tam yemeğe otrnca ağlıyr oğlum bende ağlyrm karnım doymuyrki seni doyuraym diye:) bugünlerde geçecek birlkte oturacğz o sofraya. Seninki de yakında memenden ayrılmak istemcek kızlar yardım diceksn. Hemen hemen hepmz aynı şeyleri yaşıyrz cnm annenden destek al bu süreçte

Çok teşekkür ederim canım , şükürler olsun gerek kalmadı ertesi güne geçmişti bir günlük oldu sadece canım ılık suyla yumuşak ağız mendiliyle sildim hafif bir iki defa ertesi gün olmadı çok şükür , ilgine teşekkür ederim canım

Aynen canım baya bir süre sanki yeri aciyordu tam olarak geçmiyordu eve çıkınca bu sefer de sırtımda sağ kurek kemiğimin altindan kuluç varmış gibi batma başladı onu yakı bandı yapıştırdım öyle hallettim şimdi bile ara ara batıyor hafiften , çok geçmiş olsun canım hepsini yaşadığım için şu an neler çektiğini iyi biliyorum sabah öğlen akşam ikişer tane minoset içiyordum hem dikiş acılarımi hem de bel sırt be baş ağrilarimi hafifletiyordu tam 10 gün o şekil kullandım ağrı kesici hatta bir ara ilaç fayda etmedi acile gidip ağrı kesici iğne yaptırdım yine baya zor atlattım ama çok şükür şimdi daha iyiyim arada ağrı olsa da ilk başlardaki gibi değil , inşallah senin de en kısa sürede geçer canım

serenity16 Milana firuze ZK_ASK kizlar dogum yaptiniz mi ? Kimler yaptı ya da guncel bir liste var mi ? 2dk bosluk buluyorum tam okuycam oglus sagolsun :))

Ben yarın öğlen giriyorum doğuma inşallah. Ay canımmm oğluş nasıııll sen nasılsın ♡ artık buralarda gezemezsin izin yok sana :) doğuran gitti:)))

Sagol canim hayir devlet değil. En kotu nobetci hemsire bize denk geldi sanssizlik iste
S Shezofren88 canim senin karnına basmislar miydi
Arkadasıma yapmışlar sanırım . devlet hastanesiydi karnına kum torbası mı koymuş bastırmış bişyler yapmş unuttum. Gazı atsın kanamayı atsın diye mi acaba ki ? Canın çok acıdı mı dikişlerine yazık değil mi niye oyle yaptı ki ya

Son düzenleme:
Benim ebe egzersize çağırıp duruyo doğum kolaylaşsın , artık gelsin diye .onlar bile korktu çocuk içerde mutlu diye heralde
Ne güzel canım ilgileniyorlar benim hastanede yok öyle bir şey ebeyi bile geçen gün kontrolden sonra kanamam oldu da ozaman gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…