2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afilim92 canım doktorumuza daha hediye tam karar vermedim ama alkol tüketiyor ona belki isme özel el yapımı karaf tarzı bişey alabilirim. Ya da isme özel deri cüzdanlardan olabilir. Bakacağım sakin kafayla düşünüp. Özel birşey olsun istiyoruz ama.

Afillim önce memeni emsin sonra biberon kullan benim düştüğüm hataya dusme. Bebek meme diye biberonu biliyo sonra. Ciddi meme reddi oluyor. Yani memeyle pek tanışmadan biberon vermek sıkıntı biraz.

Kızlar çok dertliyim ya.belki biliyosunuzdur kızım emzik tutmadı 24 saat memede ve 1 aylık oldu ama bu değişmedi..şimdiyse ani bi kararla iş yeri değişikliği yapmak zorundayım bu iş yeri 2 aylık olduğunda başlamamı istiyor her ikiside devket kurumu fakat birinde işler malesef farklı yürüyor.bu kadar minik bi bebeği nasıl bırakıcam.kaynanam çalışacağım işyerinin az ötesinde oturuyor bebek onda kalacak yani ara sıra getirir emziririm dedim fakat yinede benimki sürekli istiyor bu da hep ağlayacak demek oluyor napmalıyım sizce işe başlamak zorundayım kredim var 6 ay daha ödemem gerek

Afillim önce memeni emsin sonra biberon kullan benim düştüğüm hataya dusme. Bebek meme diye biberonu biliyo sonra. Ciddi meme reddi oluyor. Yani memeyle pek tanışmadan biberon vermek sıkıntı biraz.
Anne memesi biberona alıştı, dün gecedn beri oğlum beni emmek istemiyor
Meme reddi yaşıyorum bu sabah da emmesi..uykuluyken 5 dk emdi. Mamayı artırdık mecbur doymuyor , gece kıyamet kopardı.
Sabah 60 ml üzerine bir 60 ml daha içti.
Napıcam bilmiyorum
Süt sağıyorum şu an göğüslerim şiş ama yetmiypr sütüm diye bır hafta önce mama başlamıştık ..cuma bir aylık olacak oğluşum. Sende de meme reddi var mı ?

Canım sen 20 haziranda mı doğum yaptın

içimden çıkarınca direkt okula yazdırcaz

Banada öyle geliyo canım valla ay ama okadar bekleyemem heralde ben sezeryan isterim gibime geliyor. Gerçi bugün nstde sancı çıktı ilerleme katediuoruz galiba
Ay inşallah okadar uzamaz. Ben dayanamıyorum size Allah sabır güç kuvvet versin. Bu ara pek iyi değilim abimde bizdeya bu sıcakta evin içinde giyinik gezmek mahvediyo beni klimayı açıyorum soğuk diye kapatıyolar çıldırcam duş alıp vantilatörün önünde yatıyorum sabaha kadar burnum tutulmuş yarın olaydı bi emzirme macerası ameliyatlı bi şekilde giyinik olmak düşüncesi rahat hareket edememek şimdiden boğdu beni sabır

Bu arada annem haftaya gidiyor, eşimde nöbet usulü çalışıyor. Biraz endişeliyiö oğlum memeyi bırakmaması için sürekli sağmam gerekecek. Benim beslenmem biberon temizliği sterili derken bi sürü iş.

Sling kullanayım diyorum arada.... 40 dolunca kullanabilir miyim? Mei tai sling almıştım..nolur kullanan yazarsa sevinirim nette hiç bilgi bulamadım

Ucu pompayla çıkarıyorum ama enmiyor.Alisti enjektore .4.gundeyiz daha yeni sağım yapcam.Elim ayagima dolasiyor .Yurumem gerekiyor yuruyemiyorum evdeki kuru kalabalıktan .Surekli aglatiyorlar bebegimin hakkina giriyorlar
Canım çok geçmiş olsun , baya zor zamanlar geçirdin Allah yardımcın olsun , biraz yalnız kala bilsen sadece annen yeterdi sana biraz sabret canım yakında herkes gidince kafan daha rahat olacak o zaman hiç bir sıkıntın kalmayacak inşallah

Evet canım bende memeyle hiç tanışmama var hatta. İlk gün coook uğraştık ebelerle zar zor tutturuyorlardi ama ememiyordu şekeri düştü kaşıkla mama verdik. Sonra hastaneden çıktım ve annem biberonla mama verdi. Oğlum bir kez daha da almadı memeyi. Ben ısrar ettikçe o kendini geri atti. Memeye gideceğini anladığı an kucagimdan düşecek kadar atıyor kendini. Sonra sütumu sağsam da gelmedi. Bir hafta kadar 20 ml çıkıyordu. Şimdi bir çay kaşığı kadar bile çıkmıyor. Yüzde yüz mama veriyorum şuanda mahfolduk yani. Hala sütun varken bu sorunu çöz. Eğer yuruyebiliyorsan sürekli sağlık ocağına ebeye falan git tuttursunlar memeni yol gostersinler. Tünelin ucundan yazıyorum gelmeyin buraya!

Canım devlet kurumunun süt izni ilk iki ay yarım gün. Yani sabah gidip öğlen çıkacaksın günde 4 saat. Bu senin resmi olarak hakkin

Firuze hakikaten geç doğurcam dedin 9 ay boyunca. Öyle olmaz ikinci çocuk bu dedik ama sen haklı çıktın
Bir şeyi 40 kez dersen olurmuş bendede oyle oldu 5ağustosa kadar doğsa bari, en azından. Gece doğurucam sanıyorum yalanci sancilar düzensiz olması dişinda cok gercekci oluyor sabaha bir şey kalmiyor. Bu kızın doğmağa niyeti yok liseyi içerden bitiricek her halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…