- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.921
Senin sezeryan mi olmustu canim.Canım bu sancı olayı herbunyede göreceli bence. Ben sert karın ve kemik ağrısı ile gittim sancim 90/100 çıktı. Dr doğurmak lazım derken bebek rahim tersliginden kanalda kalmış öyle çıkamıyordu. Yani bazısı 50/60 la cok ağrı cekebiliyor. Stres yapma kasılmaları takip et ve Dr unla irtibata geç derim
Sezeryan oldu cnm hatta sancim var diye acil alacaktı ben bir gece o sancıları çekip ertesi gün sezeryana girdim. Ebeler bile şaşırdı bu sancılar doğum olmadı diye.Senin sezeryan mi olmustu canim.
Kasilmalar cok sık.bebek cok hareketli ve can yakiyor
Bu cok kotu bsy ya her hastada olmazmıs ama gorulende bısymıs normal gcer zamanla dıolar ama nefes aldırmıor bnıde aglattı tum acılarımın onune gectı resmen gazımı cıkardım ama hala gcmıs degl yurudukce zamanla gececk dıolar ama daraltıor bu illletO gaz canım gaz sıkışması var sende mutlaka onu halletmen rahatlaman lazım ben maalesef 3 gün boyunca afedersin gaz çıkaramadım ve lavman yaptım mecburen ondan sonra baya rahatladım yoksa sağ kaburgamın altindan baya batma oluyordu nefes bile alamıyordum ve kriz gecirdim resmen aglayip bagirmaya başladım hrmsire gelip ağrı kesici iğne yaptı ondan sonra ağrım azaldı yani çoğu sancı ve ağrılar hep gazdan oluyor hatta dikiş yerleri bile acıyor gazdan gerginlikten dolayı
Sanci nst de mi çıkıyordu yoksa hissediyor muydun?inan bnde suan cok kotuyum sabah olsa direkt doktruma gidicemSezeryan oldu cnm hatta sancim var diye acil alacaktı ben bir gece o sancıları çekip ertesi gün sezeryana girdim. Ebeler bile şaşırdı bu sancılar doğum olmadı diye.
Sanci nst de mi çıkıyordu yoksa hissediyor muydun?inan bnde suan cok kotuyum sabah olsa direkt doktruma gidicem[/QUOTE
Sancin mi var canm ne icin doktora gitceksin. Benm de saat 2.30 dan beri belli aralıklarla karnm kasılıp asiri derecede siddetli sanci giriyo karnimin altına kasiklarima. Ama normal sancı mi ne anlam veremiorum ilk defa oldu boyle bisey
Sancin mi var senin neyin var ?Sanci nst de mi çıkıyordu yoksa hissediyor muydun?inan bnde suan cok kotuyum sabah olsa direkt doktruma gidicem
Oleymis canim ama valla bi anda gorunce uzuldumİlk defa duydum cnm Rabbim şifa versin ama ufak bir operasyonla falan düzelir sanirimm
BenHala dogurmayan kac kisi kaldık acaba
B Bugunneselibirgun canım emzirme sanatı facede istersen bi incele önce guruba katılman için bi kaç soru yöneltiyorlar sonra guruba dahil ediyorlar
Cok kasilmam var canim sanci şiddetli degilSancin mi var senin neyin var ?
Nasılsın canım doğum nasıl geçti bebiş napıyo giremedm fazla takip edemedim iyisinizdir inşallah gazın mı var kayısı suyu vs içtn mi bol bol ?Bu cok kotu bsy ya her hastada olmazmıs ama gorulende bısymıs normal gcer zamanla dıolar ama nefes aldırmıor bnıde aglattı tum acılarımın onune gectı resmen gazımı cıkardım ama hala gcmıs degl yurudukce zamanla gececk dıolar ama daraltıor bu illlet
Yarın öğlen giriyorum doğuma inşallah canım benim sen ver havadisleri nasıl geçti :) ♡Canım nasılsın senıde merak ettm bakımm dgum yapmıs mı dedım ne zaman bellı mıZK_ASK
İnşallah sütün çoğalır bebişte emdikçe kendini toparlar Allah yardımcın olsun bu süreçte.Yaptım canım sıcak duşa da girdim. Sıkınca sanki az az ıslatmaya başladı ucunu.
Canım ben Philips avent elektronik pompa almıştım denedim elimle sıkınca ucunu ıslatacak kadar oluyor ama pompayla çekmeyi deneyince sıfır süt. O yüzden dünden beri sürekli emziriyorum.
Canım çok haklısın kesinlikle psikolojik. Hastanede bebeğim sürekli emmek istiyordu annemle kayınvalidem refakatçiydi yanımda. Sütüm gelmedi, çocuk aç vs dediler. Hemşire sıkarak baktı annenin sütü var bebek annesine yakın olmak istiyor ve refleks olarak emmek ister dedi. Ama o durum benim psikolojimi olumsuz etkiledi ve hastaneden çıktığımda sütüm hiç gelmiyordu. Annemle kayınvalidem yanımdalar ve kayınvalidem bebeğimin annesiymiş gibi hareket ediyor çok bunaldım. Altını o açıyor haldir huldur yıkıyor gazını çıkarıyor ne dediysem alınmıyor da. Doldum taşmak üzereyim artık. Dün sıktığımda göğüs uçlarım ıslandı o sebeple sabaha kadar emzirdim diyebilirim. Bol bol da su içiyorum. Bakalım gelecek inşallah.
Emziriyorum canım ama sarılıktan ötürü mama da veriyorum. Nasıl dengeleyeceğimi de bilemiyorum. Benimki 400 gr verdi daha şimdiden.
Sagol canim hayir devlet değil. En kotu nobetci hemsire bize denk geldi sanssizlik isteCanım öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Sanırım devlet hastanesi bu çünkü karna basma vs gibi şeyleri ilk defa duydum. Özelde 3. Doğumum hiç karnıma bastırılmadi. Hepsi geçti gitti bak yanında sağlıklı cok şükür minnosun bunu düşün cnm
Gitgide şiddetleniyor dogum sancısı ve süresi azalıyor farklı bir durum o anlarsın zaten.Ben 5 cm E kadar sancı hissetmedim bak nişan gelince farkettik açılmayı.Çok agrı varsa kontrole gidebilirsinKizlar bir sorum olucak bugun tam 38 haftalık hamileyim.nasipse c.tesi gunu sezeryan olacagim. bugun kntrolde kararlastrdik.ylniz eve geldgmden berihep kasilma ve karnım cok sert bebek suan cok hareketli mesela..ama en çok kafama takilsn karnim tas gibi ve surekli kasilma hali.sanci pek yok hissetmiyrm yani.bzen canim yanıyor ama..tum bunlar hftanin getrdigi normal şeyler mi? Endiselenmeli miyim?
Cnm silikon uç kullanmayı deneyeblrsn en azından annesütü alır oğlun sürekli mama yerine. Ben şimdi onları atmaya çalışıyrm biraz mücadele edicez ama en azından beni emiyor diyrm hiç almasa daha çok üzülrdüm. İlk günler insan depresyona yaklaşıyor ama bir hafta dolunca daha iyi oluyosn cnm üzme kendiniKizlar gunaydin .Benim bebis mememi emmiyor.Hastanede karnima bastiktan sonra dikislerim mahvoldu.Bebekle ilgilenemedim. Sarilik olmasin diye mecburiyetten mamayla destekliyoruz. Enjektörle göğsüme damlatiyoruz .Oyle de hava alıyor. Biberon icin direndim ama sanirim kullancam .Depresyona soktular zaten cok kötüyüm
Benim ebe egzersize çağırıp duruyo doğum kolaylaşsın , artık gelsin diye .onlar bile korktu çocuk içerde mutlu diye heraldeBenimde pazartesi öyle bir kere gözüktü canım sancı ayıp olmasın diye heraldebenimkide öyle yeri rahat heralde çıkası yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?