2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senin sezeryan mi olmustu canim.
Kasilmalar cok sık.bebek cok hareketli ve can yakiyor

Bu cok kotu bsy ya her hastada olmazmıs ama gorulende bısymıs normal gcer zamanla dıolar ama nefes aldırmıor bnıde aglattı tum acılarımın onune gectı resmen gazımı cıkardım ama hala gcmıs degl yurudukce zamanla gececk dıolar ama daraltıor bu illlet

Sezeryan oldu cnm hatta sancim var diye acil alacaktı ben bir gece o sancıları çekip ertesi gün sezeryana girdim. Ebeler bile şaşırdı bu sancılar doğum olmadı diye.
Sanci nst de mi çıkıyordu yoksa hissediyor muydun?inan bnde suan cok kotuyum sabah olsa direkt doktruma gidicem

Nasılsın canım doğum nasıl geçti bebiş napıyo giremedm fazla takip edemedim iyisinizdir inşallah gazın mı var kayısı suyu vs içtn mi bol bol ?

İnşallah sütün çoğalır bebişte emdikçe kendini toparlar Allah yardımcın olsun bu süreçte.

Sagol canim hayir devlet değil. En kotu nobetci hemsire bize denk geldi sanssizlik iste
S Shezofren88 canim senin karnına basmislar miydi

Kizlar gunaydin .Benim bebis mememi emmiyor.Hastanede karnima bastiktan sonra dikislerim mahvoldu.Bebekle ilgilenemedim. Sarilik olmasin diye mecburiyetten mamayla destekliyoruz. Enjektörle göğsüme damlatiyoruz .Oyle de hava alıyor. Biberon icin direndim ama sanirim kullancam .Depresyona soktular zaten cok kötüyüm

Gitgide şiddetleniyor dogum sancısı ve süresi azalıyor farklı bir durum o anlarsın zaten.Ben 5 cm E kadar sancı hissetmedim bak nişan gelince farkettik açılmayı.Çok agrı varsa kontrole gidebilirsin

Cnm silikon uç kullanmayı deneyeblrsn en azından annesütü alır oğlun sürekli mama yerine. Ben şimdi onları atmaya çalışıyrm biraz mücadele edicez ama en azından beni emiyor diyrm hiç almasa daha çok üzülrdüm. İlk günler insan depresyona yaklaşıyor ama bir hafta dolunca daha iyi oluyosn cnm üzme kendini

Benimde pazartesi öyle bir kere gözüktü canım sancı ayıp olmasın diye heralde benimkide öyle yeri rahat heralde çıkası yok :)
Benim ebe egzersize çağırıp duruyo doğum kolaylaşsın , artık gelsin diye .onlar bile korktu çocuk içerde mutlu diye heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…