• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlum şu an hastane çıkışlarını giyiyor. Hatta hafiften büyük bile oluyor. 24 günlük şu an. Biraz 0-3 aylık bişeyler alsam diyorum. 4-5tane tek alt ve 10-12tane çıtçıtlı var. Alt üst takım gibi şeyler almamışım. Dışarı çıkamam şimdi netten alsam diyorum.

Netten yada İnstagram dan nerden alabilirim oğluma kıyafet? Alışveriş yaptığınız yerler neresi kızlar?
E bebek tekstil ürünlerinde indirim vardi.Devam ediyor mu bilmiyorum. Instagramda sedeflikoza,melikenin sirin dukkani ve irem baby kids güvenilir.

Gunaydin guzel annisler,onca sanci,uykusuzluk ve endiseli bir cumartesiyi atlattim cok sukur..
Bende temmuz annesi olarak kaldim ya valla helal olsun bana :dondurma:

Gelelim benim dogum hikayeme valla surda 2.3 kisi kaldi benim bildigim Allah en kisa zamanda sizede yasatsin canlarim..

Cuma aksami kontrole gitmistim,dr cati muayenesi yapti,zor gecmedi ama biseyler olucagini hissettim, o aksam sanci vs olmayinca 1 parmak aciklikla eve dondum, pazartesi gel dedi dr um.. ama sabah aniden suyum geldi kizlar birde ne gorim bebek kakasini yapmis suyum yesil beni bir panik,korku aldimi, dogru hastaneye kostuk suniyi bagladilar gittigim gibi ztn 4 cm olmusum bile, neyse plates topuyla ziplama vs derken 3bucuk saat suni sanci sonucu dogru dogumhaneye, dogum oldu ne olur ne olmaz midesi yikanmis bizm kizin enfeksiyon vs olmasin diye,cok sukur suan iyi odem ve sislik disinda biraz burun tikanikligimiz var, sutum sakir sakir gelmesede az az geliyor ins artar diyorum, tabi agrilarim ve 3 dikisim var ins bugun taburcu oluruz diye umuyorum hayirlisiyla, simdilik bizden bu kadar, gozun aydin dilekleriniz icinde coook tesekkur ediyorum, darisi bekleyrn arkadaslarima, sizde saglicakla kavusun ins...

Gozun aydin canim, rabbim acisini gostermesin. Darisi basimiza :)

Yok canim bayağı geliyor benim de çatlağı vardı tedavi gördüm yeni geçti çok şükür.
Dün ateşlendim gece ateşim 39 u buldu
Süt ateşi desem göğüslerim dolu değil vücudumda enfeksiyon var ama nerde..
Yarına geçmez ise doktora gidecem
Çok fenaydı deli gibi üşüyüp titredm
Bence hemen dr gidin kanananın azalarak bitmesi gerekiyor ilk ayın sonuna doğru ve ateş hiç iyi değil.

Kızlar oğlum şu an hastane çıkışlarını giyiyor. Hatta hafiften büyük bile oluyor. 24 günlük şu an. Biraz 0-3 aylık bişeyler alsam diyorum. 4-5tane tek alt ve 10-12tane çıtçıtlı var. Alt üst takım gibi şeyler almamışım. Dışarı çıkamam şimdi netten alsam diyorum.

Netten yada İnstagram dan nerden alabilirim oğluma kıyafet? Alışveriş yaptığınız yerler neresi kızlar?
Canim dun waikiki ve soobeden bayramlik ciciler aldim oglusa. Hem uygun fiyatlar hem internetten de alabilirsin.

Canım epidural ağrı kesici vurdur ne demek sancıya dayanamazsan sezeryan 1 cm açıklıkla bende suni sancı vurdurdum suyum gelmişti 6 saat açılmam olmadı sancılara dayanamayınca epidural vurdurdum uyudum vurulduktan 6 saat sonra açılmam 4 cm di.toplam 16 saat suni sancıdan sonra tam açılmaya ulaştım düşünsene epidural almadan beklediğimi.epidural çok rahat oluyor.ben en son saatlerde sancıyı hissettim süre uzadığı için ama yine de çok şükür o kadar saat çekmek yerine sadece 5 6 saat çektim sancı
Canım bana epidural yapmadılar açılmam 3 cm de kaldığı için sezaryene alın diye yalvardım dayanamadım :) sana yapmışlar ne güzel

Kizlar bisey sorcam. Bebeğim emerken kafasi ve cenesi titriyor .Ağlamazken sakin sakin emerken oluyor .Acaba kendini mi kasiyor ?Boyle bir durum yasayan var mi ?

Kızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/

Bende ses gelmiyince seni doğurmuş iylan etim.:KK48:
Yok yok, daha çarşambaya kadar bekliyoruz zaten. Bence maalesef kendi gelmeyecek ve ben suni sancı veya sezeryana mecbur olacağım ama bir ümit bekliyorum işte. Bu sabah yürüyüş yaptım 3 km. Birazdan da squat yaparım. Çıkmıyor çocuk napacağımı şaşırdım ya :D

Dün doğum günümdü kızlar. Kızımla ilk doğum günüm oldu ama benim en çok ağladığım doğum günüydü sanırım. Sabah bi gaz sancısı çektik atlattik. Dolaşmaya çıkarız biraz diyorduk ki öğleden sonra 3-4 gibi başlayıp akşam 10a kadar süren feci bir gaz sancısı yaşadık. O çırpındıkca ben ağladım. Dayanamıyorum artık hiç güçlü bir anne değilim. Çocuğumu acı çekmeye mi doğurdum diye içimi çeke çeke ağladım o ağladıkca. Emerken bile iç çekiyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Hepimiz seferber olduk ama çaresi yok ki. Saatlerce emdi biraz rahatlar belki diye.
Hala aklıma gelince gözlerim doluyor. Şimdi mışıl mışıl uyuyor çok şükür. Doğduğundan beri 2.böyle zor günümüzdü. Hergün gaz sancısı ağlama krizleri çekiyoruz saatlerce ama bugün bi başkaydı sanki. Keşke bebekler acı çekmese hiç adil gelmiyor böyle olunca.
Canım hiç denedin mi bilmiyorum ama kanguru veya sling ile gezdirmek işe yarıyor diyenler var. Bir de benim takip ettiğim, doktorumda doğruranların paylaşım yaptığı bir grup var. Oradan gaz kaka problemleri için notlar aldım. Onu da paylaşıyorum belki işine yarayan birşey olur. Geçmiş doğum günün de kutlu olsun :KK76:

Eklentiler

• gaz kaka prob (2).webp
    gaz kaka prob (2).webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 66
  • gaz kaka prob.webp
    gaz kaka prob.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 59
Back
X