2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Labnenin suyunu suzunce bir avuç bişey kalıyor canım 4-5 gün anca gider 1 kilo sütle yaptığım. Bakalım yoğurt gibi kurtarmaya çalışıyorum olur insallah

Bende öyle düşünüyorum 1-2 kere tarhana yaptım sma kıvamını koyu tuttum muhallebiye yakın oldu :)
Kizlar biz 9 unda 5. Ayimizi doldurduk tadimlara baslayayimmi sizce birde henuz mama sandalyesi almadim tadinlari nasil yaptirmam gerekiyor bir sorum daha var pirinc ununu falan su ile mi pisiriryorsunjz
Ben 5.ayda başladım canım kızımın isteği vardı sofraya saldırıyordu. Kendi bebeğinin hazır olup olmadığını anlarsın aslında. En azından tadımlar bitsin istedim. Ben puseti dik pozisyonda sandalyeye koyup orda verdim zaten 1-2 çay kaşığı hemen bitiyor. 1-2-3 çay kaşığı diye gidebilirsin başlayacaksan.
Mutsuzluk, 1 kilo sütle mayaladigin labnenin tutmamasıymiş meğer...
Benimde geçen tutmadı bi daha süt alamadımda.

24 saat kaynatanlar var cnm, corbalarina katiyorum arada iyi oluyor lezzeti var.

Labnenin suyunu suzunce bir avuç bişey kalıyor canım 4-5 gün anca gider 1 kilo sütle yaptığım. Bakalım yoğurt gibi kurtarmaya çalışıyorum olur insallah
o zaman sütten kaynaklı herhalde canım, benim geçen aldığım tire süt bildiğin krem gibi yapmıştı azıcık peynirle mayaladım halbuki. Ondan önceki süt ise sulu oldu. Labneden Lor peymire çevir olmadı napıcan.

24 saat kaynatanlar var cnm, corbalarina katiyorum arada iyi oluyor lezzeti var.
Evet ya bende şaşırdım, kollajen çıksın diye öyle yapılıyormuş. Yoksa o kadarı da hepsi faydalı. Ancak sürekli su takviyesi gerekir değil mi? Ve su buharı ile eve yapışan kemik suyu off çok fena zaten mutfağım küçük ve eşim nefret ediyor etten, ben yapamam sanırım.

Tencerede daha iyiymiş canım ben de anlamam hiç mutfaktan ama çok kolay bunu yapmak
Mutfaktan anliyorum cok zor seyler oadkca ama et kulturum pek yok cok sevmem lahmacun kofte adana madana olmadkca ondan sarnm:))
Canim duduklude onerilmiyor normal temcerede kisik ateste 16 18 saat .
Tmm canm ben duduklude daha kisa surede oldugundan onla yapiolar sandydm. Biara yapiyim kaynamaya basladktan sonra altini kisip okadar saat kaynatcakmyz. Buarada gecmis olsun canm yeni farkettm foruma yetisemiyorum:)

Canım e bebekte yapılmisi var (cem yılmaz espirisi gibi oldu)

Hemde cok faydali oldu cok cok saol canim ya yanliz one oturunca bekle diyorsun ya canim ek gidayada mi bekleyeyim cunku yataram mama gibi veremem galiba

Evet canim benimkide oyle yemege meyveye surekli saldiriyor :)

Bizde de oluyor canım, bezden

Bu kaşık maması tam olarak nedir? Mama işini hiç bilmiyorum da ben.. Her bebeğe veriliyor mu ek gıdada? Amacı ne ?

15 defa uyandı minimum. Ağlamıyor, bir tuhaf. Dün akşama doğru dışarı çıkıp yemek yedik.. O mekanda bir hareketlendi, garson kızlara güldü biraz fazlaca, pusetinde zıpladı neredeyse Akşam banyo yaptırdım orda da hareketliydi. Emerken sürekli ama sürekli ısırdı ve beni tekmeledi. Bol bol güldü gece10 kadar falan biraz anlamsızca. Gece uyanırken de hımladı huzursuz hareketler yaptı sadece. Uyandı, kısa emdi gaz çıkardı uyudu. Bir delilik hali gibi. Ne oluyooooooor?

Ben artık öfkelenmeye başladım ya, sinir oluyorum kendime ama uykusuzluk canıma okuyor. Sürekli ağlama sesi kafam kazan oldu.

Kilo alımı normal ise dert etme şimdilik canım bence

Ben artık öfkelenmeye başladım ya, sinir oluyorum kendime ama uykusuzluk canıma okuyor. Sürekli ağlama sesi kafam kazan oldu.
Senin bebeğin daha zor, ben bile öfkelenir oldum sende çok normal canım. Uykusuzluk fenaymış cidden , uyku uyunuyorsa bebek bakmakta birşey yok

Doktorlar da komik oluyor bazen Üç saat uyurken mızıldadı diyorum, rüya sirküsü ile ilgili olabilir diyor. Uzun metrajlı rüya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…