2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şubatta almayı düşünüyorum ama şimdiden de fiyatlara bakıyorum. Her site indirim olduğunu iddia ediyor şimdi de. Ne gerçek ne yalan anlamaya çalışıyorum .
Ben de o durumdayım. ADAC kriterini sağlayanların fiyatları da çok yüksek maşallah :) geçen hafta sonuna özel jokerde yüzde elli indirim varmış. Arkadaşım britax aldı o yüzden.
A vitamini açısından pancar da zengin diye biliyorum canım. Ama pancar da pişik yapabilir diye duymuştum.
Amiiin

Benimkinin burnu tıkalı olunca yüzünü kaşıyor mesela. Aklıma direk o geldi. Pendik medical parkta bir doktor takip ediyorum ben instagramda bizimcocukdoktorumuz sayfasına bi göz at istersen cabım
Kızlar dondurucuya balkabağı attınız mı?

Eşim almış da birazını atsam mı oğluşa yaparım arada diye??
Ben buzluğa atma taraftarı değildim ama organik bal kabağı aldım bir kilo tadımlarda çok az pişirdim kalanını kendimize pişirmek içime sinmedi yıkayıp doğradım iki parça kabak iki parça havuç olacak şekilde poşetleyip buzluğa attım belki bir kaç ay sonra çorba vs yaparsam diye. En kötü ihtimal kendimize çorba yaparım diye düşündüm :)
Ben de üyelik oluşturup bakayım. Ama influenzadan ötürü gitmeye de çekiniyorum şu dönem. Napsam bilemedim. Ve sana katılıyorum işine gelince omun için kazanıyor ama onun için harcarken sıkıntı neyse Allah’a havale ediyorum

Ben de ne yedirecek olsam çorba blender'la pürüzsüz yapıyorum dışı çıkana kadar böyle pütürlü bir yiyeceği dışı olmadığı için direk yutmaya calisacak yoksa
Canım sen en iyisini bilirsin ama benim arkadaşım blendırla yapıyordu bebekken şimdi iki yaşını geçti çatalla ezilmiş şekilde bile yiyemiyor çocuğu alıştırmaya çalışıyor ama öğürünce panik oluyor ve hala blendır kullanıyor. Hem direk yutmaya çalışmıyor çiğniyorlar.

ben 2 kere ayakta atlatmak zorunda kaldim bu kis. Bol bol vitamin, takviye al canim, mecburen. Sirke veya karbonatla gargara yap hasta hissedince, o sekilde enfeksiyon ilerlemez dedi aile hekimimiz.

İlerisinden de korkma hic, buyumeleri olumlu bir sey, konusuruz anlasiriz kosup oynayip yorulunca uyurlar Allah'in izniyle
Günaydın kızlar, kızımın günlerdir burnu tıkalıydı hasta olcak gibi diyordum ama ben ondan önce hasta oldum yada o hafif atlattı bana geçirdi bilmiyorum ama çok halsizim grip oldum sanırım.
gecmis olsun canim, ne kişmis ya bitemedi gitti
Gunaydin kizlar benim cocuk 5.5 aylik oldu hala kan damlasi kullanmiyoruz dr umuz izne ayrilmis birde sizce onereceginiz bir markayi baslayayimmi ben sorun olurmu beklesem
neredeyse hepimiz sidefer kullaniyoruz canim, içerigi temiz oldugu icin. Kilo basi 1 damla, 7 küsür kiloysa bebegin 7 damla veriyorsun hergun.
Kızlar dondurucuya balkabağı attınız mı?

Eşim almış da birazını atsam mı oğluşa yaparım arada diye??
köyden geldigi icin attim canim, doktora da sordum, kar zarar iliskisi kurarsan ilacsiz oldugu icin verebilirsin dedi. Koyden kv.lerin getirdigi bir iki cesit sebzeyi en azindan tertemiz oldugu icin koyuyorum ben.

Ben hamileyken içtiğim kan ilacı ve vitamin ilacına tekrar başladım çok şükür şimdi dökülmüyor
aile hekimindeki doktor bana kalan kan ilaçlarını iç demişti ara ara içiyorum. devamlı içmek lazım o zaman. çocuktu evdi işdi derken kendimize hiç bakamıyoruz

%50 mi ? Nasıl kaçırmışız biz onuu

Kızlar Asudan'dan birkaç ürün aldım fakat hepsinin paketi patlak geldi.
Bir orijinal paket var, bir de üzerine şeffat poşet geçirip bağlamışlar. İçteki orijinal paketler patlamış ve tarhana, irmik falan o dıştaki poşetlerin içine dökülmüş. Hala ayrı poşetlerdeler ama birbirlerine karışma durumu yok yani. Size de böyle mi geldi? O kadar para veriyoruz , böyle özensiz gelmesi canımı sıktı. Ben mi büyütüyorum?

Merhaba, çok geçmiş olsun. Biz izi kullandık çünkü gerçekten çok kötüydü nefesi ve öksürüğü. Inşallah iyileşir yavrun hemen. Ay inşallah uyku konusu da dediğin gibi olur ya. Uykusuzluktan başım ağrıyor her gün

Dokundugu nasil anlasiliyor, mukuslu mu yok baska birsey mi? Köpük gibi gorunmesi de dokundugunu gosterir mi?
Bu ara gece uykulari cok kotu, yogurt falan etkiler mi diye dusunuyorum.
Kakası birden mukuslu ve koyu yeşile dönüyor benimkinde. Ve gürültülü kaka yapmaya başlıyor. Köpüklü kaka da sıkıntılı diye biliyorum.

Haklısın. Bir şekilde bunlar da geçip gidecek elbet.

Gargara yapayım inşallah iyi gelir.

Ben babasına diyorum hep, büyüyünce uyku konusuna sen el at. İster masal, ister öpücük. Halledin siz diyorum. Çok yoruldum çünkü artık ben. Bir gideyim odasına babası uyutmuş olsun.

Ben de ne yedirecek olsam çorba blender'la pürüzsüz yapıyorum dışı çıkana kadar böyle pütürlü bir yiyeceği dışı olmadığı için direk yutmaya calisacak yoksa
Blender kullanmiyorum vitamini oldurur diye ama su cay suzgecleri naylon olan cok az putur birakiyor aklinda olsun

Saol canim

Kiz biz bugun havuc tattik ama cay suzgeci yeni almistim ondan gecirdim korkudan severek yedi sukur cocugum benden yurekli
Canım korkma o kadar benimki neler yiyor pütürlü pütürlü alıştı iyice
Canım bence blender kullanma çatalla ez en kötü. Bizimde hiç dişimiz yok ama damağıyla ezip yutuyor korkma hem çok büyük parçalar değil ki mercimekten büyük taneler olsa yutabilir mesela çatalla ezebilirsin
Bana çok saçma geldi fotoğrafını çekip mesaj at canım ne malum kullanılmadığı bozulmadığı organik olduğu nerden bileceksin ki belki paketler uzun süredir patlaktı
Şimdiden denesin eşin canım en azından akşamları o uyutsun sende dinlen bu sırada babada olunca meme isteyemezde

Kızlar bebek kıyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkartıyorsun? Ek gıdaya başladığımızdan beri leke olmayan bişey kalmadı
Çıkartamıyorum bi tulumunu çok seviyordum koslaya bastım sonra elimde 3-4 kere bol suyla durulayıp makinaya attım kendi kıyafetleriyle yıkadım onlarda 2 durulama yapıyor. Umarım bi zararı olmaz

Anne sütüyle niye formül mama yapasın canım anne sütü yoksa formül mama verilir
6.5aylık çocuğun sadece uykusunda süt içer ve içtiği süt miktarı da zorla 500ccyi bulursa, hatta süt içirebilmek için gecede 4kez kalkarsan, son 3aydor da sadece ayda 200gr alırsa, ek gıda da bişey yediremezsen, daha fazla kalori alabilmesi için çeşitli yollar düşünürsün. Bu soru da o yüzden.

Evet canım dediğin çok mantıklı ama ben sadece dişi çıkana kadar yapmayı düşünüyorum kızımda da öyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…