- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 39
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.781
Sohbetler muhabbetler baya almış başını gitmiş maşallah
işlerin yoğunluğundan yazamadim nasılsınız bebisler nasıl 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İyiyiz canım benim sen nasılsınSohbetler muhabbetler baya almış başını gitmiş maşallahişlerin yoğunluğundan yazamadim nasılsınız bebisler nasıl
![]()
Sonuçlar nasıl canımYok cnm nerde sırtı dönk uyuyordu uyanmadı bi türlü ense kalınlığını zor ölçtü
Anldm cnm inşallh bişy yoktur..aklma geldi olur ya belki hamilelikten sonra olmuştur dedim..inşallah bişey yoktur
İyi akşamlar canımbu haftada bitti şükürler olsun...
yavaş yavaş hazırlanmalı...
herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları kızlar..
bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...
![]()
Daha belli deil çarşmba belli olacakSonuçlar nasıl canım
Kusura bakma canım balık hafızalı oldum sormuştum daha önceDaha belli deil çarşmba belli olacak
Bence ideal cumleyi soylemis doktorun. Bi dahaki kontrolde konuscam hic elimde diyetisyen listesiyle zayiflicam diye ugrasamam. Gene ustume gelirse zayifla diye yallah şutingen. İstanbulda kadin dogumcu mu yokayy çok şaşırdım aranızda en kilolu benim yaklaşık 90 civarıyım, doktorum çok kilo almamaya çalış ama kiloyu da stres yapma kilo istemediğimiz bişey ama bebeğin sağlığı daha önemli dedi. Benim ki mi çok rahat anlamadım ki![]()

Teşekkürler cnm bende iyiyim bebisimde iyi Allaha şükürler olsun.İyiyiz canım benim sen nasılsın
Haklısın canım bu seferlik tamam diyeceğiz heralde inşallah tekrarlanmaz. Diğer mesajlara bakınca da kendime kızıyorum insanlar nelerle uğraşıyor ben ne derdindeyim. Rabbim bebeklerimize sağlık versin gerisi hallolurCanım ilk olduğu için de olabilir benim de ilk çok sahipleniyorum. Bazen kimseye sevdiremeyecekmişim gibi hissediyorum. Hormonlardan dolayı da olabilir sanırım biraz kıymetli geliyor bize.
Kızlar progestanı bırakan varmııı??????
Bırakınca herhangi bi akıntı fln geldimi????
Ben 2 gün oldu bırakalı az önce gördüm koyu sarı alıntım var az da deil çok da deil normalmidir
Ben ınstagram da takip ediyorum bana da yakın hastane ama takip ettiğim kadariyla çok yoğun randevu da alması zormuşKızlar İstanbul’da Esenler medipolde Burcu Aydın Boyama ya giden var mı yada duyan eden???
bende sana yakınım canım 79la hamile kaldım şuan 85 im doktorum çok kızdıayy çok şaşırdım aranızda en kilolu benim yaklaşık 90 civarıyım, doktorum çok kilo almamaya çalış ama kiloyu da stres yapma kilo istemediğimiz bişey ama bebeğin sağlığı daha önemli dedi. Benim ki mi çok rahat anlamadım ki![]()
degisme ihtimali yok tur canim haftan gayet guzel erken olsa bir ihtimalEki Görüntüle 2089162
Kızlar dün ikili teste Dr yüzde 80 kız dediBeyazOrkidem de kız demişti inş yanılma yoktur
İlaç ile ilgli olması bile bni rahatlattı cnm cok saolCanım bende 2-3 gün almayı unutmuştum, o sırada sarımtrak olmuştu.ilaca geri başladığım için gerisini takip edemedim.
Ben ilk çocuğumda olmuştum şimdikinde daha aramadilar ama günü yaklaştığında mutlaka ararlarKızlar önümüzdeki ay sağlık ocağında tetanoz aşısı olucakmışım sizede söylediler mi ? Aşıyı
Inşallah canım annemin ilk kız torunu olucak ben nedense yine oğlum olur diyordum sürpriz oldu inş değişmez allah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı nasip etsin Allahım sanada en kisa zamanda versin canımdegisme ihtimali yok tur canim haftan gayet guzel erken olsa bir ihtimal
canim korkma dua et bol bol saglkli alacaksin kucaginaMerhaba kizlar 12+0 haftalik hamileyim ikili teste geldik bugun ense olcumh iyi herseyi saglikli ama rahimde bi goruntu gordu dr ve mol gebelige benzetiyorum dedi beta hcg istedi ama kanda da kesin belli olmicak ultrasondada kesin demedi benziyor dedi allak bullak olduk napicam bilmiyorum
icin rahat olsun pazartesiyi bekle baklaimkizlar bende anlamadim ki bebek cok saglikli ama mol gebelige benzer goruntu var beta hcg ver dedi verdim kan sonucu cikinca beni aradilar pazartesi gel dr gorusecek noldu kotu birseymi dedim yuzyuze gorusecek dedi iyice allak bullak olduk baska dr a gittim bebek cok saglikli rahim iyi mol boyle olmaz mol degil rahat olun dedi ama oda beta hcg yuksek cikmis illa icim rahat etmedi dersen perinatologa git dedi ama rahatlatti beni bende yok dedim pazartesi yi beklicem zatrn benim dr tup bebek dr u perinatolog zaten bakalm pazartesi ne dicek hic bi belirtisi yok ama boyle bi suphe dediler kan yuksek dediler allak bullak ettiler ama digeride dr yani bi suru hastasi var oda ünlü oda hic bi sorun yok hcg yuksek ama referans araliginda dedi bilmiyoruz ki.ayprensesii yok canm bizimki 4. Tup bebek hicc oyle riskler almadik daha once kimyasal,dis gebelik gecirdigim icin korkuyorum insallah buda beni bulmamistir gunumu zehir ettiler
insAllah canimInşallah canım annemin ilk kız torunu olucak ben nedense yine oğlum olur diyordum sürpriz oldu inş değişmez allah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı nasip etsin Allahım sanada en kisa zamanda versin canım![]()