- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.861
Hayir azi zararli degil balla super oluyoBen taze zencefil rendelim canım oda mı zararlı yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir azi zararli degil balla super oluyoBen taze zencefil rendelim canım oda mı zararlı yoksa
Benimde ilk hem yaşım var hemde bu bebeğe birşey olursa tekrar bebek sahibi olmam imkansız o yüzden sezeryan düşünüyorumIlk doğumunsa sıkıntı olmazsa normal doğum düşün bence benim ilki mecburiyetten oldu kızım ters geldi en iyisi normal doğum bence
Bende şeker var o yüzden bal kullanmıyorum zaten bir bardak içtim bıraktım yarında bir bardak içerim o kadarHayir azi zararli degil balla super oluyo
Anladim canim sifa olsun insallah bitkisel pastilim vardi alkolsüz o da bitti sonuncuyu yere düşürdumBende şeker var o yüzden bal kullanmıyorum zaten bir bardak içtim bıraktım yarında bir bardak içerim o kadar
Zencefil toz olmayacak dikkat et canim bu da tehlikeli besinler arasinda
Sezeryan olursa genelde 10 gün önce falan oluyor sağ salim herkes kucağına alsın inşallahBenimde ilk hem yaşım var hemde bu bebeğe birşey olursa tekrar bebek sahibi olmam imkansız o yüzden sezeryan düşünüyorum

Amin inşallah canım sağ Salim gelsinlerSezeryan olursa genelde 10 gün önce falan oluyor sağ salim herkes kucağına alsın inşallah![]()
Oy kıyamam ben yarın alırsın canım inşallah hepimize şifa olsunAnladim canim sifa olsun insallah bitkisel pastilim vardi alkolsüz o da bitti sonuncuyu yere düşürdum
Kızlar gebelikte cilt kuruluğu yaşayan oldu mu? Bacaklarım en baştan beri kuruyor ama artık ellerim falan da bembeyaz döküntü oldu. Su içiyorum aslında sürdüğüm yağlar da sanki sadece yaglandiriyo gibi nemlendirmiyor sanki![]()
Canım hem hamileyiz hem de kış mevsimindeyiz ya vucudumuzdaki vitaminin bı kısmını bebek alıyor bir kısmı da mevsimsel olarak azalıyor bu yüzden en iyi nemlendirme vitamin düzeyini korumak , deri kuru olunca esnekliğini kaybeder ve catlaklara karşı savaşmak daha zor olur bu yüzden hergun günde en az 1defa göbeğimizi , kalcamizi , butlarimizi ve göğüslerimizi bebe yağı ve ya hindistan cevizi yağı ile nemlendirmek ve iyice yedirmek, öylece surmeyin 1-2 dk masaj yapın ki tam olarak yedirilsinKızlar gebelikte cilt kuruluğu yaşayan oldu mu? Bacaklarım en baştan beri kuruyor ama artık ellerim falan da bembeyaz döküntü oldu. Su içiyorum aslında sürdüğüm yağlar da sanki sadece yaglandiriyo gibi nemlendirmiyor sanki![]()
Hergün zor geliyor bana onu sürmek banyodan sonra sürüyorum haklısın hergün ve düzenli kullanmak önemli bu yağlarıCanım hem hamileyiz hem de kış mevsimindeyiz ya vucudumuzdaki vitaminin bı kısmını bebek alıyor bir kısmı da mevsimsel olarak azalıyor bu yüzden en iyi nemlendirme vitamin düzeyini korumak , deri kuru olunca esnekliğini kaybeder ve catlaklara karşı savaşmak daha zor olur bu yüzden hergun günde en az 1defa göbeğimizi , kalcamizi , butlarimizi ve göğüslerimizi bebe yağı ve ya hindistan cevizi yağı ile nemlendirmek ve iyice yedirmek, öylece surmeyin 1-2 dk masaj yapın ki tam olarak yedirilsin
Benimde alnım çok kötü ya pul pul oldu ki cildim kuru ama alnım yağlıdır anlamadım
Suyu çok içiyorum Allah'dan günde 3 litreyi geçiyor şükürLavanta_kokusu evet zor geliyor canim haklısın ben de çoğu zaman unutuyorum ama uyumadan önce sürüyorum gece hatırladığım zaman , daha çok dediğin gibi duştan sonra sürüyorum , ha bir de bolca su içmek de esnekleştiriyor cildi hem bebeğe de faydalı
Ohh maşallah yarasın bebişeSuyu çok içiyorum Allah'dan günde 3 litreyi geçiyor şükür
canimm sen hamile misinnMasallahhkuzuyaa.. bende erkege benzettim tamamen ic gudusel teorileri bilmiyorum
![]()
cnm insallah pazartesi hayirli haberler alirsinBenimkini benzettiler de cnm kismi mol diye bisi varmis nettede cok aciklama yok. Dr da emin olamadi beta hcg ye bakti yuksekmis biraz ama referans degerin icinde neye gore yuksekse pazartesi cagirdi bakalm ne dicek