- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.021
Gunaydin kizlar 5 gundur lavaboya cikamiyorum doktorada 3 hafta sonra randevum. Kayisi fln yedim ise yaramadi bi fikri olan var mii ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim siyah erik kurusu kaynat hem suyunu ic hem tanelerini ye ise yarior bide kayisiyida yerken ac karna ye neyve suyunudaac karna icGunaydin kizlar 5 gundur lavaboya cikamiyorum doktorada 3 hafta sonra randevum. Kayisi fln yedim ise yaramadi bi fikri olan var mii ?
Normalse sıkıntı yoktur canım için rahat olsunDr normal dedi canm usgde bı sorun görünmüyor bebekte günüyle uyumlu dedi. İlk hamileliğim daha rahat geçmişti bunda anlamsız bi evham oluştu nedense bende.
nesi varmis 3 cocugun elalemin suriyelisi savas halinde bile 5-6 cocuk yapiyor acmisin aciktamisin. alla allah.
Caktirma bende sendenim sunu sag saglim dogurayim bitane daha istiyorum 2 tanede cok az kiz.![]()
Aynen bugün aklıma geldi hali hazırda bi temmuz annemiz vardı nerde acaba o ne giydiricez temmuz sıcağında bebelere bide Kilis aşırı sıcak oluyo klimasız oturulmuyor bebek varken klimayı nasıl kullanmak gerekya biz bu bebelere ne giydiricez doğunca hep uzun kollu takımlar var offf
Ben bir yerde okudum genelde çıtçıtlı kısa kollu body geceleri ince uzun kollu giydirmişler canım birde çorapsız çıkarmamışlar şapkaya gerek Yok diyorlarAynen bugün aklıma geldi hali hazırda bi temmuz annemiz vardı nerde acaba o ne giydiricez temmuz sıcağında bebelere bide Kilis aşırı sıcak oluyo klimasız oturulmuyor bebek varken klimayı nasıl kullanmak gerek
https://www.nurturia.com.tr/questio...-9d3d00c9b13a/1/yaz-bebegi-nasil-giydirilmeliAynen bugün aklıma geldi hali hazırda bi temmuz annemiz vardı nerde acaba o ne giydiricez temmuz sıcağında bebelere bide Kilis aşırı sıcak oluyo klimasız oturulmuyor bebek varken klimayı nasıl kullanmak gerek
Teşekkr edermgözünaydın canım
Teşekkür ederm..bnm 3lüye 4lüye gerk kalmadı şükürgozunaydin canim ben dusunmuorum ikili testi ucluyu yaptircam galiba
tesekkurler cnm dualarin icin aminnn hrpimiz insallah sagliicakla meleklerimize kavusuruz rabbim gonlumuze gore versininsallah saglikla mutlulukla bi avazda kavusursun bebegine tatlim. Tebrik ederim.![]()
Burayı okumuştum canım evet kısa kollu çıtçıtlı badi yazılmış genelde şort falan olsa aslında yeni doğan şort bulunabilirmi acaba daha çooook var ama çok heyecanlıyım minik minik bıcır bıcır rabbim o günleri göstersin inşallah
Geçen gün kotonda yazlık bebek kıyafetlerinde indirim vardı pamuklu ve hepsi 0-3 ,03-06 aylıktı ve ikili şeklindeydi sanırım 25 tl fiyatıBurayı okumuştum canım evet kısa kollu çıtçıtlı badi yazılmış genelde şort falan olsa aslında yeni doğan şort bulunabilirmi acaba daha çooook var ama çok heyecanlıyım minik minik bıcır bıcır rabbim o günleri göstersin inşallah
Doğuma yakın bi zamanda olsak indirimlerden faydalanırız o kadar çok kaçırdığım indirim oldu ki son 2 aydır içim gitti resmen inşallah Doğuma yakın denk geliriz yineGeçen gün kotonda yazlık bebek kıyafetlerinde indirim vardı pamuklu ve hepsi 0-3 ,03-06 aylıktı ve ikili şeklindeydi sanırım 25 tl fiyatı
Canım belki durduğun yere göre serin olmuş olabilir ben kilisteyim ve Kilis inanılmaz sıcak oluyor 45 dereceyi buluyor nasıl ayarlıcam bilmiyorum bide klima açmazsak bebek bunalır mı biz pişermiyiz açarsak çocuğa zarar verir mi deli sorularEvet kızlar ben 2014 Temmuz annesiyim alttan çıtçıtlı body üstüne de ince zıbın giydirdim zaten ilk gunler anne karnından soğuk geldıği için üşüyorlar bere hiç kullanmadım gecede normal kalınlıkta bır pijama tamam :)
Canim kilis kisin nasil oluoCanım belki durduğun yere göre serin olmuş olabilir ben kilisteyim ve Kilis inanılmaz sıcak oluyor 45 dereceyi buluyor nasıl ayarlıcam bilmiyorum bide klima açmazsak bebek bunalır mı biz pişermiyiz açarsak çocuğa zarar verir mi deli sorular
Ilık çok kuru sert soğuğu yok kar falan yağar ama çok tutmazCanim kilis kisin nasil oluo
Him bizde tayin yazdik bakalim kiliste var tercihlerdeIlık çok kuru sert soğuğu yok kar falan yağar ama çok tutmaz