- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.061
Hangi Medipol acaba bende cihaz kalitesini pek beğenmedim de
Esenler medipol canım. Sen hangisine gidiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi Medipol acaba bende cihaz kalitesini pek beğenmedim de
Ben hala kullanıyorum fitil olarak. Tüp bebek doktorum daha bıraktırmıyor. En son gittiğimde kasık ağrın var mı diye sordu yok dedim. Hemen bırakmayalım gün aşırı kullan dedi. Bir daha gittiğimde kurtulmayı umuyorum artık sıkıldım aylar oldu valla.Evet fitil olarak verdi ama neden verdiğini anlamadım kasık ağrım vardı hâlâ da batmalar var ama muayenede bir sıkıntı Yok dedi üstüne Progestan verince korktm açıkçası kasık ağrısına iyi mi geliyor hep düşük önlemek için yazıyor nette
Ya bende her şeyden 2 tane olunca gözüm korktu ilk önce büyük masraflı şeyleri bebekler gelmeden aradan çıkartmaya çalışıyorum ki taksitleri falan bitsin. Araba, ana kucağı, yatakları çıkardım aradan. Gözüm takılıyor tabi alasım geliyor ama şimdilik kendime hakim oluyorum.Bende en son lazım olcak şeylere bakıyorumkapı süsü,hediyelik verilecek eşyalar, ahşap oyuncaklar :)
Canım benim doktorum da progestan verdi. Bebek iyi demişti halbuki ama sanırım benim yorulunca karnım ağrıyor dediğim için verdi.Evet fitil olarak verdi ama neden verdiğini anlamadım kasık ağrım vardı hâlâ da batmalar var ama muayenede bir sıkıntı Yok dedi üstüne Progestan verince korktm açıkçası kasık ağrısına iyi mi geliyor hep düşük önlemek için yazıyor nette
canim bende esenler medipole gittim gecen hafta sen hangi doktora gidiyosun. memnununmusun ben yrd doc ayten hanima gidiyorumEsenler medipol canım. Sen hangisine gidiyorsun?
Bende haftada bir prolutan depot iğne oluyorum hamilelik boyunca olacakmışım. Fitili kesti ama iğneye devam ediyoruz.Ben hala kullanıyorum fitil olarak. Tüp bebek doktorum daha bıraktırmıyor. En son gittiğimde kasık ağrın var mı diye sordu yok dedim. Hemen bırakmayalım gün aşırı kullan dedi. Bir daha gittiğimde kurtulmayı umuyorum artık sıkıldım aylar oldu valla.
İlginçmiş ama bizden çok şey biliyorlar, vardır birşey kafasında ve muhtemelen sadece önlem amaçlıdır. Önemli bir sorun olsa söylerdi bence.Kanama mi var içerde dedim yok dedi onada alicam ilacı bir zararı yok gebelikten ama neden verdiğini anlamadım
İğneyi ben de oluyordum ama onu ve kan sulandırıcıyı bıraktırdı yeni. Her doktor farklı. Gerçi riskli gebelik olunca son aylarda gene başlatır belki bana.Bende haftada bir prolutan depot iğne oluyorum hamilelik boyunca olacakmışım. Fitili kesti ama iğneye devam ediyoruz.
Sorma ne yapsam yanliş.Doktorunu değiştirmene kim neden karşı çıkıyor kiAllah kolaylık versin sana çocuk yetiştimenede çok karışırlar o zmn
canim cok sevindim benimde afp testim haftaya yapilacak bende simdiden stresliyim doktor 3 lu teste gerek duymadi afp bakalim dedi. ama benim 17 haftaya yakin oluyo gec mi oluyo. sen kacinci haftada yaptirdinKızlar üçlü testin bir parçası olan afp değerim iyi çıkmış çok şükür. Noral tüp defekti için bakılıyor buna. Çok sevindim. İkili testten daha çok stres yapmıştım valla bunu da atlattık çok şükür.
Gözün aydın canımKızlar üçlü testin bir parçası olan afp değerim iyi çıkmış çok şükür. Noral tüp defekti için bakılıyor buna. Çok sevindim. İkili testten daha çok stres yapmıştım valla bunu da atlattık çok şükür.
Evet eşimle konuşacak bi an bulmak cok zor. Ama yınede cok şikayet etmemek gerek halime şukur ediyorum etrafındakı insanların yaşadıklarını duyduğumda. Tek isdeğim evlatlarımın sağlikla güzel bir ortamda terbiyeli buyumesıSadece eşinle konuşabilsen diyeceğim ama senin ne yaşadığını bilemeyiz tabi, eşinin ailesiyle beraber mi yaşıyordun?
Ben Medipol vatan a gidiyorum ama hastane aynı olunca muhtemelen cihazlar da aynıdır ben 2.oglumu doğum yaptığım dr.Duygu hastanesinde tekrar başlamış Z doğumu da orda yapmıştım muhtemelen oraya giderim artık...Esenler medipol canım. Sen hangisine gidiyorsun?
Canım içini önce ferah tut. Bu testler yanılma payı çok yüksek testler. Üstelik olasılığın olasılığı hesaplanıyor. Test sonucunun temiz çıkması down sendromu yoktur anlamına gelmediği gibi riskli çıkması down sendromudur anlamı taşımıyo. Benim test sonucumda buna çok yakın biyokimyasal risk 1/211 benimde. Doktorum ve birçok tanıdık doktor yüzde doksandokuz temizdir ama yinede içimiz rahat etsin diyip farklı bi test önerdiler. Çok stres yapmadan doktorun ne diyosa onu yap.Günaydın arkadaşlar. Lütfen anlayanlar yorum yapabilirmi. İkili tarama testi sonucum. Doktor üçlü tarama testi yapıcağız değerin yüksek dedi açıklama yapmadı. Üç hafta var daha uyku girmiyor gözüme. fb hcg 320 az yuksek çıkmış ATTACH=full]2100257[/ATTACH]
Benimde kasık ağrım vardı canım doktor bana da progestan verdi. Faydasını da görüm ara sıra ağrı oluyor ama hemen geçiyor progestana devam ediyorum.Evet fitil olarak verdi ama neden verdiğini anlamadım kasık ağrım vardı hâlâ da batmalar var ama muayenede bir sıkıntı Yok dedi üstüne Progestan verince korktm açıkçası kasık ağrısına iyi mi geliyor hep düşük önlemek için yazıyor nette
Ben de kapi susu begendim simdi almaya kalksam deli misin daha 5 ay var derler ama cok hosuma gittii napiyimBende en son lazım olcak şeylere bakıyorumkapı süsü,hediyelik verilecek eşyalar, ahşap oyuncaklar :)

Hiç sorma o kan sulandırıcıyı artık hergün olmaktan bıktım dedim sana iğne için rapor yazdım dedi 40 kutu yazdım dedi sanki dalga geçer gibi vallaİğneyi ben de oluyordum ama onu ve kan sulandırıcıyı bıraktırdı yeni. Her doktor farklı. Gerçi riskli gebelik olunca son aylarda gene başlatır belki bana.