- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 1 hafta önde gözüküyor problem olmaz sanırım ilerledikçe dengeliyor .Kızlar bende yenı geldım doktordan çok şükür iyi sorun yok dedı 4 lü test için kan verdim %90 erkek dedı yine bır hafta sonra belli olucak sonuç inşallah iyi çıkar birde bugun normalde 14+6 ama 16+4 cıktı bastan beri ileri gidiyor ama bu kadar normal mi sizce var mı boyle olan
hayırlı olsun canım.. benim bebikte 1 hafta önden gidiyor ama bi sorun olacağını sanmıyorumKızlar bende yenı geldım doktordan çok şükür iyi sorun yok dedı 4 lü test için kan verdim %90 erkek dedı yine bır hafta sonra belli olucak sonuç inşallah iyi çıkar birde bugun normalde 14+6 ama 16+4 cıktı bastan beri ileri gidiyor ama bu kadar normal mi sizce var mı boyle olan
gunaydin kizlar bnm gibi hasta olan varmi burnum tikanik genzime akiyo bogazim yaniyo kulaklarim kasiniyo oneriniz varmi bogaza iyi gelen
Hayırlı olsun inşallah.Kızlar bende yenı geldım doktordan çok şükür iyi sorun yok dedı 4 lü test için kan verdim %90 erkek dedı yine bır hafta sonra belli olucak sonuç inşallah iyi çıkar birde bugun normalde 14+6 ama 16+4 cıktı bastan beri ileri gidiyor ama bu kadar normal mi sizce var mı boyle olan
Benimkiler ikiz olduğu halde birer hafta önde gidiyorlar ilerleyen haftalarda gelişimler yavaşlayacakmış şimdi böyle olması bizim için daha iyi demişti doktor.hayırlı olsun canım.. benim bebikte 1 hafta önden gidiyor ama bi sorun olacağını sanmıyorum
Bende o şekildeyim akşamdan beri başımın ağrısı geçmedi ilaçta içmek istemiyorum nasıl geçicek bilniyorumbugün kimsenin enerjisi yok sanırım...
felaket başım ağrıyo ilaçta içmek istemiyorum umarım çabuk geçer...
Sagol cnm allah razı olsun inşallah valla ben sordum normal mi dıye ıri bir bebek dedı eşim 2 metreye yakın ben 172 falan genetik olabilir ınş sorun yoktur ne dıyımHayırlı olsun inşallah.
2 hafta ilerde olmasına dr bişey dedi mi acba??
Ilk çocuğu erkek olanlar biraz tiyo verin ya benim ilki kız şimdiki erkek yapılır ne edilir bilmiyorum kafamda deli sorular![]()
Bende merak ettim şimdi benim sırtım göbeğim yüzüm sivilce içerisinde :)Kızlar benim sırtımın üst kısmı ve dekolte kısmım tamamen ufak ufak sivilce oldu. Yediklerim içtiklerim aynı. Acaba hamilelikten mi kaynaklanıyor? Bir de bir yerde okudum sanki sivilce çıkınca kız olacak derlermiş. Sizce doğruluğu var mı? BEn hala cinsiyetini öğrenemedim de. Bir de bir arkadaş vardı doğum tarihinden cinsiyet tahmini yapan.. Şu anda hatırlamıyorum kim. BAna yardımcı olabilir misiniz![]()
Sivilceden bende muzdaribim canım. Alnim pütür pütür arada tek tek büyük çıkıyor. Göbeğin arada bacak dekolte bolgem de daima var birde uçları beyaz oluyor sonra geçiyor. Hic yağlı bir tenim olmadı kuruşa değil normaldir cildim. Yinede sivilce topuyum.Kızlar benim sırtımın üst kısmı ve dekolte kısmım tamamen ufak ufak sivilce oldu. Yediklerim içtiklerim aynı. Acaba hamilelikten mi kaynaklanıyor? Bir de bir yerde okudum sanki sivilce çıkınca kız olacak derlermiş. Sizce doğruluğu var mı? BEn hala cinsiyetini öğrenemedim de. Bir de bir arkadaş vardı doğum tarihinden cinsiyet tahmini yapan.. Şu anda hatırlamıyorum kim. BAna yardımcı olabilir misiniz![]()
Evet kızda sivilce olur derler ama bilmiyorum tersi de olabirKızlar benim sırtımın üst kısmı ve dekolte kısmım tamamen ufak ufak sivilce oldu. Yediklerim içtiklerim aynı. Acaba hamilelikten mi kaynaklanıyor? Bir de bir yerde okudum sanki sivilce çıkınca kız olacak derlermiş. Sizce doğruluğu var mı? BEn hala cinsiyetini öğrenemedim de. Bir de bir arkadaş vardı doğum tarihinden cinsiyet tahmini yapan.. Şu anda hatırlamıyorum kim. BAna yardımcı olabilir misiniz![]()
Ben bu çarşamba gidicem. Doktor sonrasında yazarım :) Ne zaman doktora gidiceksin?Bende merak ettim şimdi benim sırtım göbeğim yüzüm sivilce içerisinde :)
saol canm doktra soruyum bitaneGunaydin kizlar
senemorbay gecmis olsun canim cistus dogal alkolsüz pastil var kullanabilirsin .Rahatlatiyor
zencefili hic sevmm ama canm sekerli halini bi deneyim tesekkurlergünaydın şimdi bi arkadaş önerdi yakınında BİM varsa zencefilli şeker cok iyi geliyormuş
Cnm bndede var ufak ufak benim belli cinsiyet erkek alakasi yok yani cildin elcerisliyse sivilceye benimde karma bi cildim var oluo yaniKızlar benim sırtımın üst kısmı ve dekolte kısmım tamamen ufak ufak sivilce oldu. Yediklerim içtiklerim aynı. Acaba hamilelikten mi kaynaklanıyor? Bir de bir yerde okudum sanki sivilce çıkınca kız olacak derlermiş. Sizce doğruluğu var mı? BEn hala cinsiyetini öğrenemedim de. Bir de bir arkadaş vardı doğum tarihinden cinsiyet tahmini yapan.. Şu anda hatırlamıyorum kim. BAna yardımcı olabilir misiniz![]()
:)) gaz olayı çok oluyormuş galiba onun için neler yapılıyor ben de sünneti hemen düşünüyorum herkes hemen geçiyor anlamıyor bebek dediBenim size tek söyleyebileceğim.. 1 aylık olmadan sünnet ettirin. 30 güne kadar hiç bir şey hissetmezlermiş. Oğlumu 50 günlüktü sünnet ettirdiğimde :) 3-4 gün biraz rahatsız oldu. Şimdiki bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama erkekse yine erkenden sinent ettiricem. Büyüyünce, ellerini kollarını kıpırdatmaya başlayınca daha zor. Bir deee :) altını değiştirirken dikkatli olun. Sizi pipişiyle sulamasın :)