- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.301
Buarada resmimizi atmayı unutmuşum onuda atıvereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrr biraz önce ikili testimi yaptırdım doktordaydım ya benim küçük kuzum bi yerinde durmadı cok hareketliydiii heyecandan ölebilirdimbuaradaaaa büyük ihtimalle benimde bi oğluşum olucakmış
sat a göre 11+6 idi ultrasona gore 12+3 çikti buarada. Baş popo mesafesi 6cmdi
Cnm Masallah Masallah ne güzel Rabbim korusun ınş darısı başımıza
Tesekkur ederim kizlar Allahim hepimizin minik kuzularini korusunMaşallah minik kuzuya....

Gözün aydın cnm hayırlısı olsun inşallahTesekkur ederim kizlar Allahim hepimizin minik kuzularini korusun![]()
Tam tersi canım bugüne kadar hep çalıştım. İşyerimde bazı sorunlar oldu eylül sonu gibi işten ayrıldıım 1-2 hafta dinlendim ailemin yanına geldim vs. Dönünce iş aramaya başladım o arada hamile olduğumu öğrendim ki plansız bi hamilelikdi bizimki. Şimdi evde duvarlar üstüme üstüme geliyor. Bide ne benim ne eşimin ailesiyle aynı şehirde değiliz. Gidip zaman geçireceğim çok insanda yok. Benimde durup durup aklıma çalışmak geliyor ev bana göre değilmiş.
3 yerle görüştüm geçen ay hamile olduğumu söyledim fikir değiştirip çalışamayız dediler doğum izni vs bahaneleri oldu
Hepsi sınır altında dedi doktorum canım çok düşükmüşKaç cikti?
Kızlarrrr biraz önce ikili testimi yaptırdım doktordaydım ya benim küçük kuzum bi yerinde durmadı cok hareketliydiii heyecandan ölebilirdimbuaradaaaa büyük ihtimalle benimde bi oğluşum olucakmış
sat a göre 11+6 idi ultrasona gore 12+3 çikti buarada. Baş popo mesafesi 6cmdi
Ben görmedim canım ne sormuştun pekiBi soru sordum kimse cvp yazmadı![]()
Oy oy gözünaydın canımAtamadim neyse![]()
Bi soru sordum kimse cvp yazmadı![]()
L Lavanta kokusuBnmde hapım bitti dr un reçetesi ile alamadım günü var die (hap elimde olduğu için reçeteyi vermiyor) sağlık ocağına gidip yazdırmam lazm ama sağlık ocağı cok yukarıda yürüyerek gitmem çok zor olur ağrım var.. 2 3 gün içmesem bişey olurmu
Canım geçmiş olsun Benimde kist vardı şuan Yok olmuş doktorum öyle söyledi bence sezeryan yaptır ki kist büyümesin çünkü sonra patlarsa senin için çok daha kötü olurDün 4,5 cm çikolata kistimi gördü doktor. Nur topu gibi duruyor orda hiç de küçülmeden. 5,5cm bebiş,4,5 kist...iki bebek taşıyorum sankigenellikle sezeryan yapıyoruz dedi doktor. Bebeği alırken kisti de alıyoruz dedi. Ama yumurtalıklara zarar verilirse diye korkuyorum. Ama normal olursa da içimde kalacak kist. Büyüyecek belki de. Çünkü 2,5cm den 4,5 cm ye çıktı. Var mı bu durumu duyan yada yaşayan??siz ne dersiniz sezeryan mı normal mi??
Eşin yazdıramaz canım yada doktorunu ara sıkıntı olmaz derse kullanmazsın
Bi soru sordum kimse cvp yazmadı![]()
İki ilaç var ve farklı günlerde bitiyor 2 kez gitmem gerk eşim işte evde olsa sorun deil..Eşin yazdıramaz canım yada doktorunu ara sıkıntı olmaz derse kullanmazsın