• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şeyi bende yaşıyrm iki gündür aralıklı bıçak batması gibi oluyor bugün adet ağrısı gibi daha çok bende adet günüm diye ona yordum canım iyidir inşallah bebişlerimiz
Bende de arada oluyo adet sancısı gibi. inşallah canim yaa hamile kalinca çok evhamli oldum kontrollerde ayda bire düşünce merak ediyorum

Bende de var bir kaç gündür nedendir anlayamadım ince sızı şeklinde bir ağrı iki gün kaldı benimde randevuma iki gün nasıl geçicek diye düşünüyorum bende

Benim işim masabaşı çok fazla yoğunluğum da yok onun için doğum sonrasına saklamayı düşünüyorum iznimi bebeğimle daha çok zaman geçirebilmek için daha sonra mecbur çalışmaya devam edicem çünkü.
Ahh sorma senin yine az kalmış benim daha çok var elimizde olsa 2 günde bir doktora gidecez bide ilk hamilelik olunca daha da acemi oluyo insan

çalışan anneler doğum öncesi 8 haftalık izin var malum.. bazı tecrübeli anneler doğum öncesi 8 haftayı da kullanın bebek geldikten sonra zaten haliniz kalmıyor, doğumdan öncesinin keyfini çıkarın kendinize bol bol vakit ayırın diyor bazı anneler de bu sürenin mümkün olduğu kadar doğum sonrasına ertelenmesi taraftarı..sizler ne düşünüyorsunuz nasıl planlarınız var..
Buna simdiden karar vermek cok zor ki caliscam calisabilir raporu alip dogum sonrasina ilave ettireceğim dersin saglik durumun el vermez belki 8 haftadan once bile rapor kullanmak zorunda kalirsin .Ya da tam tersi o vakit gelince kendini iyi hissedersin çalisma gucu bulur calismaya devam edersin .Mesela benim riskim hala kalkmadi belki doguma yakin da riskli olcak calisamazsin diyecek dr .Zaten oyle ya da boyle ücretsiz izin alcam bebegimi kimseye birakamam cok korpeyken

1514384272072-630670127.webp
kızlar bebeğim allah a şükür iyiymiş ilk defa kalp atışını duydum bugün 11.0 olmasi gerekirken 11.5 haftalik çıktı doğum tarihi de 13 temmuz dedi cinsiyeti için erken dedi sizden tahmin alabilir miyim :KK15:

Eki Görüntüle 2085298 kızlar bebeğim allah a şükür iyiymiş ilk defa kalp atışını duydum bugün 11.0 olmasi gerekirken 11.5 haftalik çıktı doğum tarihi de 13 temmuz dedi cinsiyeti için erken dedi sizden tahmin alabilir miyim :KK15:
Bizim 9.haftadaki görüntümüze cok benziyor masallah minik kuzuya
Gecmiş olsun canım dikkat et gebe olmasak çalışmak güzel ya
Sagol canim cok sukur kazasiz belasiz gelebildim evime

Yaaa kızlar kasiklarinda agri kramp giren varmi. Benim bugün sık oluyo da dün biseyim yoktu bugün var. Kontrolümede daha 10 gün var. Okadar çok merak ediyorum ki bebegimi yarın da devam ederse beklemeyip gidecem. Ama normal mi yaa evhamlaniyorum yinee :işsiz:
Ara ara batmalar oluyor cnm damar cekiyor gibi :( bugunde servise binerken kadinin birinin cantasina kafa gömdüm merdivende kala kaldim karnim kasildi pofff

Back
X