- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.361
Pitirciklar ya maşallah ne güzel buyuyorlar daha düne kadar kese kalp atışı için meraklaniyorduk şimdi cinsiyet Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm belki banada kontrole gidince verir canim cok korkutuyolar bizi bu bebişler :)Sorma benimde öyle dün otobüste aniden oturunca çok daha kötü sancı çektim doktorum magnezyum verdi dün içtim geçti bugün Yok şükür
Bende de arada oluyo adet sancısı gibi. inşallah canim yaa hamile kalinca çok evhamli oldum kontrollerde ayda bire düşünce merak ediyorumAynı şeyi bende yaşıyrm iki gündür aralıklı bıçak batması gibi oluyor bugün adet ağrısı gibi daha çok bende adet günüm diye ona yordum canım iyidir inşallah bebişlerimiz
Erkeğe benzettim canım.sağlıkla gelsin imsKızlar bebişimin ultrasonuna tahmın yapacak varmı 11+6 olmusuz :)
Ahh sorma senin yine az kalmış benim daha çok var elimizde olsa 2 günde bir doktora gidecez bide ilk hamilelik olunca daha da acemi oluyo insanBende de var bir kaç gündür nedendir anlayamadım ince sızı şeklinde bir ağrı iki gün kaldı benimde randevuma iki gün nasıl geçicek diye düşünüyorum bende
Benim işim masabaşı çok fazla yoğunluğum da yok onun için doğum sonrasına saklamayı düşünüyorum iznimi bebeğimle daha çok zaman geçirebilmek için daha sonra mecbur çalışmaya devam edicem çünkü.
Canım daha dün bana doktor ishal durumundan dolayı 1 hafta içme dene bakalım ishal geçecek mi dedi o yüzden çok sorun olacağını sanmıyorum. Vitamin almadan doğum yapan arkadaşları da düşününce kendini zora sokmasan daha iyi sanki sen bilirsin tabiiDemir + kan + folik asit
Yok lüzum başka vermedı haftaya da özele gıdıcem belkı orası daha güzel resım verır herkesin bebegı yan dururken benımkının yüzü donuk olması :)Baska yokmu canim o gordugum kordon degilse erkek gibi
Amin canım inşallah en yakın zamanda öğrenir öğrenemz size haber veririm :)Erkeğe benzettim canım.sağlıkla gelsin ims
Kac cikti degerin ben de dodex yaptiriyorum surekliBenimde b12 ,d vit düşük çıktı kızlar b12 için yarından itibaren 1 hafta sabah akşam iğne sonra günde 1 defa olucam
devlete gittim 12.1 dedi cinsiyettede buyuk ihtimal kiz dedi 3kizim vardi hayirlisiDoktorun ne dedi canım ? Herşey yolunda mı
sana hic tahminde bulunmadim doktorAmin canım inşallah en yakın zamanda öğrenir öğrenemz size haber veririm :)
Buna simdiden karar vermek cok zor ki caliscam calisabilir raporu alip dogum sonrasina ilave ettireceğim dersin saglik durumun el vermez belki 8 haftadan once bile rapor kullanmak zorunda kalirsin .Ya da tam tersi o vakit gelince kendini iyi hissedersin çalisma gucu bulur calismaya devam edersin .Mesela benim riskim hala kalkmadi belki doguma yakin da riskli olcak calisamazsin diyecek dr .Zaten oyle ya da boyle ücretsiz izin alcam bebegimi kimseye birakamam cok korpeykençalışan anneler doğum öncesi 8 haftalık izin var malum.. bazı tecrübeli anneler doğum öncesi 8 haftayı da kullanın bebek geldikten sonra zaten haliniz kalmıyor, doğumdan öncesinin keyfini çıkarın kendinize bol bol vakit ayırın diyor bazı anneler de bu sürenin mümkün olduğu kadar doğum sonrasına ertelenmesi taraftarı..sizler ne düşünüyorsunuz nasıl planlarınız var..
Yüzü bize dönük bir eli kafasının altında gördüğüm tek şey bu ama Maşallah çok bıdık bişey yaaKızlar bebişimin ultrasonuna tahmın yapacak varmı 11+6 olmusuz :)
maşallah maşallahEki Görüntüle 2085298 kızlar bebeğim allah a şükür iyiymiş ilk defa kalp atışını duydum bugün 11.0 olmasi gerekirken 11.5 haftalik çıktı doğum tarihi de 13 temmuz dedi cinsiyeti için erken dedi sizden tahmin alabilir miyim![]()
Gecmiş olsun canım dikkat et gebe olmasak çalışmak güzel yaKiymetini bil canim evde olmak en guzel buzda korka korka okula geldim korku filmi gibi zaten yazin ayagim kirilmisti sakinmam lazim tam guclenmedi kemik ustune bir de gebelik
Bizim 9.haftadaki görüntümüze cok benziyor masallah minik kuzuyaEki Görüntüle 2085298 kızlar bebeğim allah a şükür iyiymiş ilk defa kalp atışını duydum bugün 11.0 olmasi gerekirken 11.5 haftalik çıktı doğum tarihi de 13 temmuz dedi cinsiyeti için erken dedi sizden tahmin alabilir miyim![]()
Sagol canim cok sukur kazasiz belasiz gelebildim evimeGecmiş olsun canım dikkat et gebe olmasak çalışmak güzel ya
Oy maşallah sağlıcakla gelsin ne güzel 4 kızkardeşdevlete gittim 12.1 dedi cinsiyettede buyuk ihtimal kiz dedi 3kizim vardi hayirlisi
114 canım sınır 118 miş şimdi kağıda baktımKac cikti degerin ben de dodex yaptiriyorum surekli
Ara ara batmalar oluyor cnm damar cekiyor gibiYaaa kızlar kasiklarinda agri kramp giren varmi. Benim bugün sık oluyo da dün biseyim yoktu bugün var. Kontrolümede daha 10 gün var. Okadar çok merak ediyorum ki bebegimi yarın da devam ederse beklemeyip gidecem. Ama normal mi yaa evhamlaniyorum yinee![]()