kizlar herseferinde bu doktora gitmeyecegim diyorum Allah bi sekilde yolumu kesistrio cok skldm ya.ozeldeki drum brn izne ayrilacam bir iki sefer devletteki dr a gt dedi. dun yine devlet hast. kadindogumcuya gttim zaten 2 tane var bay bayan. ben bay'a gidiyordum onceden bana cok bebegini gormek istiosan aracinizi satin ultrson makinasi alin diyrn adam

sonra bidaha gtmem deyip cikmistm yine onda sira az oldugu icin kucuk ilcelerde erkek dr terch edilmio ona gttim. neyse bi kacgundur kramplarm var korkuyla yattim sedyeye ne bana brbisimi gosterdi ne konusuo dedim artk dayanamaip icimdeki korkularinda el verdigi sesle yasiyormu diye sordm korkarak.
suratima donuk donuk bakti evet yasiyor ama burdan ciktin öldü napcan mudahale edebilecenmi bukadarda olmazki onune gecemezsnzki dogumdada olebilir vs bisuru sey soyledi cok kotu oldm ya.
tam kalkiodum e dedim ultrason resmi?
cekmedimki dedi eli alisik deilmis beyefendinin tekrar yattm zahmet edip yamuk yumuk bisey cekti cinsiyeti onemlimi ki senin icin dedi onu sordugumdada. ya dusundukce sinir oluyorum o sirada araba fari gormus tavsan gbi kaldgm icinde kendime ayri sinir oluyorum ikidir agzinin payini verrmedm daha