- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.801
Bir kaç gün gözüm yemedi çıkmaya böyle iyiyim hiç değilse diye evden çıkmadım bir kaç gün sonra randevum vardı diye çıkmıştım ama rahattım ondan sonra da artık rahatça ciktim canım o olaydan 3hafta geçti nerdeyse , ben unuttum bile o bulantili günlerim sanki yıllar öncesi olmuş gibi , çok zor geçirdim bulantım çok uzadı diye sanırım hafızamdan silmeye çalışmış beynim kendi kendine , bir kaç deterjan , sabun kokusu hariç koku hassasiyetim de pek kalmadı , sanırım arabayla alakalı değil canım için rahat olsun ama araç içi esans parfüm gibi şeyler varsa onları çıkar ben eşime söyledim onları kaldırdı ve arabadayken hep cami az da olsa açarım midem bulanmasa bile ya bir şey tetikler de bulanır diye hep tedbirli olmaya çalışıyorum canım inşallah bir daha bulanmaz hiçbirimizdeSonradan dışarı çıkabildin mi canım. Ben uzun zaman izinliydim sonra tatil oldu eşim hastahane kontrollerine getirip götürdü onun dışında pek çıkmadım. Araba kullanmadım son 10 gündür yemek yapabiliyorum öncesi kollarım mosmor serum yerinden o kadar kötüydüm. Tam iyiyim derken bugün çok çok kötü oldum. Hele araba tuttuysa vay halime