- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
- #19.261
Çok ama çok teşekkür ederim canım =)Gözünaydin cnm çok sevindim tebrik ediyorum sağlıkla gelsin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ama çok teşekkür ederim canım =)Gözünaydin cnm çok sevindim tebrik ediyorum sağlıkla gelsin inşallah :)
Evet onu şimdiden anladım iki oğlandan sonra kızım olacağını duyunca ağlamaya başladım mutluluktan =)Cnm gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kız çok farklı bir duygu hazırla kendini :) :)
Bende mesaj atacaktım sana canım kesin şimdilik üçlü tarama da netleşir insallahArkadaşlar bebeğinin cinsiyeti kesin olanlar LÜTFEN ÖZEL MESAJ ATIN
Çok teşekkür ederim canım =))gözünaydın canım... çok sevindim senin adına
Canım benim inşallah inşallah gerçekten çok farklı bir duygu, Allah razı olsun duaların için =) hayır en son sekiz haftalıkken gitmiştim ultrasonda 15+4 çıkıyor boyu 19 cm olmuş, normalde 14+0 tamGozunaydin canım sağlıkla kavuşum inşallah. İki erkek üstüne ne bal olurkiz evladida darısı basıma inşallah sağlıkla. Rabbim hayırlı yazılar yazsın. Daha önceden Dr un tahmini varmiydi?
En fazla 6. Aya kadar kullanılıyor canım. Park yatak daha uzun ömürlü. Kullanım amaçları farklı biraz.Canimnbunu kaç aya kadar kullanabiliyor.bende park yatak alcaktım uzun süre kullansın diye
Hemen oda yapamicaz
Genel olarak memnun kaldım canım, sana özelden yazmayı düşünüyordum fırsat bulamadım. Normal doğum şu an 2750 sezeryan 3000, 6 ay sonrasında illaki artma olur. Günnur hanım ilgili bi doktor ama sormadan pek bilgi vermiyor gibi =) biraz sessiz sakin bi yapısı var ama tatlı bir bayan. Bide randevuya 25*dakika geç alındım malesef zaman hassasiyeti pek yok gibi yinede memnun kaldım. Ayrıyeten gece doğum olduğu zaman geliyormuş, ben önceki oğlumda doktorum gece gelmediği için devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kaldım. Bu konu benim için önemliydi fiyatı da makul görünüyor. Sanırım doğum da bu hastaneyi tercih edeceğim =) umarım yardımcı olmuşumdur sormak istediğin bi soru olursa sorarsınOrtadoğu Hastanesi’nde Gunnur Hanıma bende başlamak istiyorum . Çok memnuniyet var . Sen ne düşünüyorsun doktorla ilgiliBu arada hayırlı olsun
![]()
Ah şimdi anımsadım biz özelden konuşmuştuk . Müthiş unutkanlık var bende . Ankara ya döndüm eşim göreve gittiği için . Doğum ücreti uygun geldi bana da şu an . Ama ben doğum için Yenimahalle Devlet Hastanesi ni istiyorum . Yenidoğan yoğun bakımı çok gelişmiş ve özel odaları da var . Ücretli şekilde yek kişilik odalarda kalınabiliniyormuş . Perşembe günü için bir doktordan randevu aldım o hastaneye . Kontroller için Gunnur Hanıma gidip detaylı bilgi alıp memnun kalırsam Yenimahalle Devlete devam etmeyi istiyorum . Memnun kalmazsam da Gata da aklım . Şehir değişikliği olunca hastane işleri de doktor ayarlamaları da sallantıda kaldı benimGenel olarak memnun kaldım canım, sana özelden yazmayı düşünüyordum fırsat bulamadım. Normal doğum şu an 2750 sezeryan 3000, 6 ay sonrasında illaki artma olur. Günnur hanım ilgili bi doktor ama sormadan pek bilgi vermiyor gibi =) biraz sessiz sakin bi yapısı var ama tatlı bir bayan. Bide randevuya 25*dakika geç alındım malesef zaman hassasiyeti pek yok gibi yinede memnun kaldım. Ayrıyeten gece doğum olduğu zaman geliyormuş, ben önceki oğlumda doktorum gece gelmediği için devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kaldım. Bu konu benim için önemliydi fiyatı da makul görünüyor. Sanırım doğum da bu hastaneyi tercih edeceğim =) umarım yardımcı olmuşumdur sormak istediğin bi soru olursa sorarsın
Madem memnun kaldın ben de bir randevu alayım tatlı bayana Allah razı olsun çok teşekkür ederim =)hâyirli olsun saglicakla gelsin
Üçlü testten sonra mesaj at mutlakaBende mesaj atacaktım sana canım kesin şimdilik üçlü tarama da netleşir insallah
Yenimahalle benimde aklımda bi ara da oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım nasip kısmet =)Ah şimdi anımsadım biz özelden konuşmuştuk . Müthiş unutkanlık var bende . Ankara ya döndüm eşim göreve gittiği için . Doğum ücreti uygun geldi bana da şu an . Ama ben doğum için Yenimahalle Devlet Hastanesi ni istiyorum . Yenidoğan yoğun bakımı çok gelişmiş ve özel odaları da var . Ücretli şekilde yek kişilik odalarda kalınabiliniyormuş . Perşembe günü için bir doktordan randevu aldım o hastaneye . Kontroller için Gunnur Hanıma gidip detaylı bilgi alıp memnun kalırsam Yenimahalle Devlete devam etmeyi istiyorum . Memnun kalmazsam da Gata da aklım . Şehir değişikliği olunca hastane işleri de doktor ayarlamaları da sallantıda kaldı benimMadem memnun kaldın ben de bir randevu alayım tatlı bayana
![]()
Geçmiş olsun cnm bi nedeni falan varmı bişey dedilermi...Çok teşekkür ederim hepinize şimdi hastanedeyim yatıyorum iğne ilaç serum verdiler kanama şimdi hafifledi ama baya oldu kanama inşş bişe olmaz bebeğime bakalım
oluyor cnm nasil anlatmki ozellikle sabah karai 5 gbi grio sol yanima ya duz yatarken grio ya sola donerken. Allahm yok bole bi agri yatakda oturmazsam gecmio. sertlesio boyle bebek mi orda kumelenio acaba bilmiorum kiAgri oldugu zmn sizinde alt karin bolgeniz sertleşiyor mu? Benim ki taş gibi oluyor
kızlar merhaba ,
bakıyorum daha doğurmadan sünnet levenine geçmişiz :)
bugun benımde dr kontrolüm var ve entegre teslimiz yapılacak . Her doktor kontrolü öncesi sizde benim gibi biraz stres oluyormusunuz? biran önce şu tekmeleri hissetme bölümüne geçmek istiyorum :) en azından o zaman doktor kontrolü öncesi bu kadar stres olmam bilirim miniğimin iyi olduğunu :)
Tamamdır =)Üçlü testten sonra mesaj at mutlaka
AynenBen hastaneye her gidişimde stresten ishal oluyorum.