- 20 Haziran 2017
- 484
- 572
- 23
- Konu Sahibi ayprensesii
- #20.281
gunaydinlar annecikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi laf vardır çoçuğun giydiği haram yediği içtiği helaldir diye :))Evet ilkte herşeyin en iyisi en güzeli kendi odası dolabı vs vs herşeyi yaptık bizde. İkinci de gerek görmedim böylesi mantıklı geldi çünkü önemli olan sağlıklı olmasıydı çok şükür. Simdi de sağlıklı hayırlı evlat olsun. Giyim kuşam hepsi haram derler yine de duramiyoruz alıyoruz. Rabbim can sağlığı versin herşey olur hepsi olur. İçinden ne geçiyorsa bütçenin zorlamadan al ilkse. Hic hevesin kalmasın cnm.
Benimki burdaki takvime göre gidiyor. 16. Haftada boyu 11cm kilosu 120 grdı. Yada benimki ufak ☺Bu arada bu takvimde sürekli geriden mi geliyor hesaplar biz onikinci haftada 9 cm dik. Ondortte hala 7 cm diyor.
Canim 8+0 gunluk gebeligin 6+5 gozukmesi normal mi
Yani doktor bunu normal karsilar miGeç döllenme olablir
Eger kalbi atiyorsa toparlayacaktir diye düşünüyorum .Cunku sata gore hafta hesaplaniyor belki gec dollenme oldu .Yani doktor bunu normal karsilar mi
Çok haklısın canım söyledim annem içeride sessiz ol diye sessiz olmak bi yana dursun kıyamet koptu suçlu da ben oldum tahrik etmişim anneme güç gösterisi yapıyor heralde düğün öncesi sorunlar yaşamışlardı hala onu sürdürüyor sanırım tlfnla konuşuyor biriyle annemin yanında s....et diye bi cümle kurdu gözlerine baktım kalktı içeri gitti. Ağzından öyle birşey benim yanımda bile kaçırmamalı ki annem yani bi değişti bu adam anlamıyorum. Ağırlaştım diyorum daha 7-8 ayda ağırlaşman lazım diyor kim diyor sana kim akıl veriyor 7-8 ay diye nerden biliyorsun da söylüyorsun dedim. E yengelerinden görmüş. Bu benim ilk gebeliğim demekki bana ağır dedim doğru diyorsun yengemde ilkinde aslında ağırlaşmıştı 2-3 daha kolay oluyor dedi. Adım gibi biliyorum benim için nazlanıyor vs diye aklına giriyorlar Allaha havale ediyorum eğer öyle birşey varsa ben 16 saat uzak yerde oturuyorum işimi gücümü herşeyimi bırakıp evlenip doğuya geldim kendi görevi dolayısıyla burda aileme hasretim ve herşeyden vazgeçtim resmen herşeyim eşim oldu ama nankör çoğu erkek işte.ya ozaman de ki benide aramyoro nası bi terbiyesizlik annenin yanında.aytıca tartışacaksa bile başka bi odada sessizce olmalı.ama takma annen gelince olduysa gönder anneni.hiç bi işte yapma kendi yapsın
Eltisinin çocuğuna heveslenip yapıyor ama kendi torununa hevesi mi olmuyor kime neye yaranıyorsunuz ayıp yani bari hava ayıcam derken senin yanında yapmasaymış keşke. Annem annesinden çok çekmiş regl zamanları bile ayıplarmış. Ama annemde demiş kızım olursa bu konularda üzmiycem demiş aynen de öyle oldu Allah razı olsun. Sende kesinlikle örnek bir kaynana olursun bencede canım Allahım kötü kalplileri ıslah eylesin. Bu hamile halimizle bizi üzenleri Allaha havale ediyorum.Aynen oyle
Oyuzden çokta takıp kafamı yormamaya çalışıyorum 14 yıllık evliyim 3.cocugum olacak nasipse ilk oğlum da altin taktı başkada bişey pek aldığı söylenemez arada üst almıştır belki oda bir iki kez. Geçenlerde eskilerden konuşulurken anlatiyoa eltimin çocuklarına neler heveslendim de yaptim zamanında ah ah diye.Bana yapmamissin bari benim yanımda anlatma dimi coktuhaflar gerçekten anlayamıyorum ilerde 3 gelin sahibi olucam kismetse bu yaşadıklarımi kesinlikle unutmayip kendi gelinlerime adil olucam inşAllah Rabbim bana i günleri gosterirse sayet
Esim kursta .2 haftadir evde olmayinca isler birikmis agir agir yapmaya çalışıyorum. Supurge actim 3 kez camasir attim ve bittim bu kadar yeter .Yasak zaten yapmamKizlarrrr pazar pazar napiosunuzzz ben evvdeyimmm
Kizlarrrr pazar pazar napiosunuzzz ben evvdeyimmm
Bende bu modeli aldım gri ve siyah. Mavisi çok güzel ama ben alırken indirim stoklarında yoktu. Güle güle kullanınEki Görüntüle 2105836 Eki Görüntüle 2105871
Kızlar oğluşumun bebek arabasını bugün aldım :) aslında hiç aklımda yoktu ama o kadar beğendimki, istediğim her özelliği buldum, bayıldımmmm, arabama da sığdı ve aldım :)
Mamas&Papas Armadillo flip xt2 modeli, gri rengi :)
Bence normal karşılar ilerleyen zamanlarda dengeleyebiler belki banim komşum üç hafta gerideydi kızı ama sağlıklı doğduYani doktor bunu normal karsilar mi