- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
- #20.521
Uyusam uyusam yarın uyansam dr yanına girsemm zaman geçmiyoor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hepside çok güzel aslında son zamanlarda kız yeğen kuzen çok doğdu hepside iki isim koydu bütün isimleri bitirdiler bana bi asel ve mira kaldı artık belki ikisinden birini koyabilirim maysa da farklıymış anlamına bakıyım teşekkürlerAda Zeynep istiyordum ben ama bu bebeğimde sanırım oğlan.Benim beğendiğim isimler Ada Zeynep Asya Azra Asel mira miray bi tanıdığın yeğenin adı maysa güzel isimler var Melisa Melis İlayda Aleyna ılgın ırmak Başak bunlar hep çevremde duyduğum ve beğendiğim isimler ha nehir de var belki biri hoşuna gider Nilsu var mesela çok hoş
Cok tatliii kacinci hafta da tahminda bulundu canim doktorMerhaba kızlar benimde cumartesi günü kızım olacağı netleşti dayanamadım ufak tefek bişeyler aldım..isim konusunda eşim beyza istiyor ben Azra bakalım ikna edebilirsem Azra olacak..cicişlerimiz nasıl ilk çocuk olacagi için çok heyecanlıyiz![]()
güzel günlerde giyinsin prensesMerhaba kızlar benimde cumartesi günü kızım olacağı netleşti dayanamadım ufak tefek bişeyler aldım..isim konusunda eşim beyza istiyor ben Azra bakalım ikna edebilirsem Azra olacak..cicişlerimiz nasıl ilk çocuk olacagi için çok heyecanlıyiz![]()
Saglikli gunlerde giysin prenses. Hangi bedenden aldin acaba 0-3 mu 3-6 mi? Begendigim modeller oldu ama bedene karar veremedim.Merhaba kızlar benimde cumartesi günü kızım olacağı netleşti dayanamadım ufak tefek bişeyler aldım..isim konusunda eşim beyza istiyor ben Azra bakalım ikna edebilirsem Azra olacak..cicişlerimiz nasıl ilk çocuk olacagi için çok heyecanlıyiz![]()
Gule gule kullansin annesi. Ayakli patik ve uzun kollari en kucuk 3-6 hatta mumkunse 6-9 alabilirsiniz.Merhaba kızlar benimde cumartesi günü kızım olacağı netleşti dayanamadım ufak tefek bişeyler aldım..isim konusunda eşim beyza istiyor ben Azra bakalım ikna edebilirsem Azra olacak..cicişlerimiz nasıl ilk çocuk olacagi için çok heyecanlıyiz![]()
Ben yaptırdım 2 kere. Bir süre sonra tekrarlamak gerekiyor, siliniyor çünkü. Ama hamileyken yapılabilir mi bilmiyorum.Kas kontru yaptiran var mi kizlar
Maysa yı bende çok beğeniyorum. TRT çocukta bir çizgi film var Maysa ile Bulut diye oradaki kız gibi sevimli akıllı olacakmış gibi geliyordu. Ama eşim pek beğenmedi. Anlamıda çok güzel türkmence ilkbahar, yaz çiçeği anlamına geliyormuş arapça da yürüyüş demekti sanırım .Evet hepside çok güzel aslında son zamanlarda kız yeğen kuzen çok doğdu hepside iki isim koydu bütün isimleri bitirdiler bana bi asel ve mira kaldı artık belki ikisinden birini koyabilirim maysa da farklıymış anlamına bakıyım teşekkürler
Yok suan dusunmuorum cnm aci durumu nasil arkadasa yapilisini gordum baya aci cekisyordu kuaforle alakalimi acabaBen yaptırdım 2 kere. Bir süre sonra tekrarlamak gerekiyor, siliniyor çünkü. Ama hamileyken yapılabilir mi bilmiyorum.
Evet acıyor ama acı eşiğide önemli. Biz bir kaç kişi gitmiştik. Benim eşiğim yüksektir yani acıdı ama öyle dayanamayacağım kadar değil. Benden sonrakiler çok fena oldular.Yok suan dusunmuorum cnm aci durumu nasil arkadasa yapilisini gordum baya aci cekisyordu kuaforle alakalimi acaba
Aa tabi canim ne kadarsicak olsa da kendilerini hemen isitamaya bilirler . Çok giymezler ama yinede almak lazım bencebizimkiler kısmetse yaz bebesi olucakya çorap giyer mi dersin?
Evet o baskı hareketi :)Anladım arada kasıkta ağrı oluyor karnimin alt bölgesi agriyor dünde alt taraf agridi sanki böyle ayakla baskı yapılıyor gibiydi
Merhaba... Ben ilk hamileliğimde tetanoz aşısı yaptırmadım. Gidip imza da atmadım :) Bence gerek yok. Ama bir sonraki gidişinde sor istersen..kizlar saglikocagina gttim bugün tetanoz asisi vurulmak istemiyorum dedim.
imza attırdı yolladi. ikinci doz içinde imza atmam gerekiomu acaba?
Şimdiye kadar hiç tahminde bulunmamıştı 17.haftamda kız bebek kesin dediCok tatliii kacinci hafta da tahminda bulundu canim doktor
Teşekkür ederiz ablasıgüzel günlerde giyinsin prenses![]()
Saol canım 0_3 unisex bişeyler almıştım bunlarida 3_6 aldım çok çabuk büyüyor bebekler bir gidigini bidaha giyemiyo diyo etrafımdakiler o yüzden 0-3 çok almayı düşünmüyorumSaglikli gunlerde giysin prenses. Hangi bedenden aldin acaba 0-3 mu 3-6 mi? Begendigim modeller oldu ama bedene karar veremedim.