- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
- #54.981
Kızlar bugün doğumun 34. Günü oğlum bir buçuk kilo almış. E tabi full mama ile beslenince ve gazdan dolayı sürekli araninca böyle oldu. İkinci aşıyı yaptırdık. Artık baktığı yeri goruyor beni tanıyor hafiften gulunsemeye basladi. Baktığı şeyleri inceliyor. Özellikle kırmızıya çok bakıyor. Boyu 54 olmuş. Yenidoğan patikli zibinlar artık olmuyor kısa kalıyor ayaklarına. Poposu baldırları kocaman oldu. Yıkarken filenin üzerinde çok ağlıyordu. Köpüklü aldık suyun içinde oluyor şimdi bu şekilde hoşuna gitti ayaklarının poposunun suyun içinde olması. Aglamiyor artık banyoda. Onun dışında sürekli ikinmaya ve ağlamaya devam tabiki.
Bendeki durumlar şu şekilde. Lohusa kanamam bitmişti ama yeniden aktif kanama başladı. Sanırım adet kanı bu 40 im bile dolmadi. Galiba emzirmiyorum diye böyle oldu. Ve iyileşen dikişlerim aşırı ağrıyor Ağrı kesici içiyorum sürekli. Bugün doktora gidicem sorun nedir iç dikişlerde açılmadan supheleniyorum
Bendeki durumlar şu şekilde. Lohusa kanamam bitmişti ama yeniden aktif kanama başladı. Sanırım adet kanı bu 40 im bile dolmadi. Galiba emzirmiyorum diye böyle oldu. Ve iyileşen dikişlerim aşırı ağrıyor Ağrı kesici içiyorum sürekli. Bugün doktora gidicem sorun nedir iç dikişlerde açılmadan supheleniyorum