- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
- #55.001
Zor canım valla nasıl besleniyorsun?Bende yalnızım cmm, sling almak istiyorum, lavaboya bile gidemiyorum.. biberonları falan günde bir defa kaynatıyorum ancak![]()
Mei tai slingi demedimmm bu arada çokk mutluyum aile hekimliğine kadar gittik yolda 3 kere gaz çıkardı oğluşummm :))))
İki saatte bir 60 içiyor. Bazen 90 içip iki buçuk üç saat tekrar istemediği oluyor. Ama hiç 90 üstüne çıkmadık muhtemelen de çıkamaz kendi bırakıyor çoğu zaman 70 te 80 de falan atıyor ağzından. Günde toplam 700-750 civarı oluyor şuanda. Mümkün olduğu kadar çok vermeye çalışıyorum ki daha uzun süre tok durup mama aralığı uzasin içtiğini sindirsin vcunku 3 saatten aşağı tam sindiremiyormus. Gaz karın ağrısı yaparmış. Bir de her icisinde hava yutuyor gaz giderici biberon kullansam da bir yetişkin kadar gaz çıkarıyor midesinden. Her seferinde çıkarmayı başaramiyorum sonra akşamları kıvranıyor. Bir de çok şık mama verirsen tok olacağı için seni hiç emmez. Seni emmesi için de acikmasi gerekiyor.
Şimdi aile hekimliğinden geldik..aynı dediler canım .mama azalt meme çoğalt yoksa bırakır dediler..bebeğinle inatlaş dedi bakalım inşallah yapabilicem

sabır