Selam kızlar

sütün yetmiyor diye moralinizi bozanların yanında emzirmeyin kimseyi almayın yanınıza. Bizim ilk topuk kanında bebeği çok ağlattılar belki 20 defa iğne batırdı hemşire kabus gibiydi ama 2. Kolay oldu 2 dakka bile sürmedi sağlık ocağında hemşire mi deneyimliydi artık bilemeyeceğim.
Bizim de kv 15 günün ardından gitti ama kabus gibiydi psikolojik harp yaşadık resmen. Çocuk ve benim üzerimde garip garip hayaller kurup gerçekleşmeyince aşırı alınganlıklar yaptı en sonunda eşime karşı anormal bir kıskançlığa girdi. Eşim benim adımı seslense beni çağırıyor diye koşmalar adam işten gelince azıcık benle ve bebekle ilgilense triplere girmeler. Hangimiz lohusa bellisiz oldu gündüzleri ben bebeği uyuyup azıcık uzanayım diyordum bebeğin yüzünü göremiyoruz diye triplere girdi. Yanında bacak bacak üstüne atılmasını istemeyen bunu saygısızlık olarak algılayan bir insan tabi ki de onun yanında uzanamam. Her şeyim her hareketim suç oldu. Sonra da hastalandı yattı. Sürekli çok hastayım ölüyorum bitiyorum modundaydı. Zavallı annem bu süreçte beni bıraktı onunla ilgilendi pazar market alışverişlerini temizliği hep annem yaptı beni bıraktı sürekli kv ye hizmet etti kendisi de itiraf onu nazlamaktan seninle ilgilenemedim diye dondurmasına çekirdeğine kadar ayağına götürdü annem hizmet etti kadına. Gece eşimi aramış duymamışız diye etmediği laf kalmadı. Damak tadlarımız çok farklı pişirdiği yemeği ne eşim ne ben yiyebiliyoruz bunu sorun yaptı eşime sürekli şikayet etti hastayım ölüyorum bitiyorum sırtımı ovala bilmem ne diye en sonunda da Benim yanımda sürekli eşimin huy değiştirdiğini falan ima edip durdu. Hastalıktan öldüğü sabahın akşamına kendi kocası geldi onunla ilgilendi ve anında ayaklandı parka gezmeye bile gitti nasıl olduysa. Artık annemin bile dikkatini çekmiş onun yanında eşinle ciddi dur samimi olmandan rahatsız oluyor dedi. Sofrada Biz eşimle iki dakka birşey konuşsak hemen kendisi atlayıp başka bir şey konuşmaya çalışıyor. Daha anlatamadığım bi sürü şey. Kendi kocası da o kadar üzerine titriyor ve onu nazlıyor ki 3 tane daha bekar oğlu var onlar da aynı şekilde el üstünde tutuyor onu. Şu an benden nefret ediyor öyle bir hava yarattı ki sanki ben oğlunu ondan uzaklaştırmışım gibi. Yeni Doğum yapmışım ağrılarım var geceleri 2 saatlik uykuyla duruyorum bi de bunun kaprisleri ile uğraştık annem ve ben. Eşimin yatak odasına gelip benimle ve çocuğuyla ilgilenmesine delirdi resmen. Zaten hayallerinden kafa yapısı belli neymiş ilk banyosunu eşim ve kendisi yaptırmak istiyormuş çocuğu doğuran anası olarak benim rolüm yok tabi. Yok ben bi kız bi oğlan doğurmalıymışım kızı alıp götürecek kendisi büyütecekmiş vs. Hangi anne bunu kabul ederse. Banyo için de Doğum yaptığımız hastane hizmet olarak eve hemşire yolluyordu sağolsun hemşire kız geldi gel annesi sana öğreteyim dedi böylelikle ilk banyosunu hemşire ve ben yaptırdık hem de öğrenmiş oldum sonuçta bilmiyorum ben de öğrenmek lazım tabi ki bu da suç oldu giderken anneme benim yerime sen bi tas su dök bebeğe falan diye dramatik hale getirdi iyice. Ha giderken yine eşime hüngür hüngür ağlamış bebeğin Hasretine nasıl dayanacağım ben diye sanki kendisi doğurdu da bebeğinden ayrılıyor. Böyle kıskançlık krizlerine giren kv vakası yaşayan oldu mu? Bu yaşadıklarımız normal mi ?