Tatlı telaşları strese dönüştürüyoruz işte.. hep çok istediğimizden, hep korktuğumuzdan, hep kötü tecrübelerden oluyor bunlar :) inşallah güzel günler bizim olacak ..Görürsün inşallah Canım
Bunlar en güzel bekleyişler
Allah güzeli yaşatsın hepimize de inşallah
Merhaba bende çikolata kisti nedeniyle 1 yıl önce laparoskopi oldum sağ tüpümde sıvı birikmişti onuda bağladı doktorum. Sol tüpüm açıktı ancak solda tembellik var sağdan yumurtluyordum. Tüp bebek tedavisine karar verdik 3 hafta önce başladı tedavim önümüzdeki haftasonu transferim olacak kısmetse..
Hadi bakalim güzel haberlerle bekliyoruz tatlimBenim de yarin 12.gunum doktora gidecegim tekrar kan vermek için bakalim ne diyecek gerci doktor carsamba(14.gun)gel demisti ama dayanamayacagim :) dua edin kizlar insallah guzel sonuclar soyler doktor
Insallah canim. Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimjzinBenim de yarin 12.gunum doktora gidecegim tekrar kan vermek için bakalim ne diyecek gerci doktor carsamba(14.gun)gel demisti ama dayanamayacagim :) dua edin kizlar insallah guzel sonuclar soyler doktor
Hayirlisi olsun insallah pozitif sonuc alacagin bir tedavi olsunHadi hakimizda hayirlisi olsun Canim..
Benimde yarin randovum var bakalim ne dicekler
Aynısını yaşadım hatta tutmadı diye düşünüp test bile yapmak istemedim. Ama sonuç pozitif çok şükür. Kafana takma canım muhtemel adet tarihim geçtikten sonra kesildi agrilarKızlar son günlerde çok sancım var bacaklarım sızlıyor adet öncesi ağrılarımı yaşıyorum bugün 6.günüm normal mi Acaba geceleri nefesim daralıyor ateş basıyor yastıkları üst üste koyup öyle yatıyorum çok korkmaya başladım tahlil günü yaklaştıkça
Gece boyu sancıdan uyuyamadım cnm İnş benimkide pozitif çıkar test yaptım ama sonuç negatif 7.günümdeyim ama pek olumlu düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah senin adına çok sevindim cnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahAynısını yaşadım hatta tutmadı diye düşünüp test bile yapmak istemedim. Ama sonuç pozitif çok şükür. Kafana takma canım muhtemel adet tarihim geçtikten sonra kesildi agrilar
Evet Canım stres bizi mahvediyorTatlı telaşları strese dönüştürüyoruz işte.. hep çok istediğimizden, hep korktuğumuzdan, hep kötü tecrübelerden oluyor bunlar :) inşallah güzel günler bizim olacak ..
Dilediğin şeyleri duymak nasip olur inşallah Canım hayırlısıylaBenim de yarin 12.gunum doktora gidecegim tekrar kan vermek için bakalim ne diyecek gerci doktor carsamba(14.gun)gel demisti ama dayanamayacagim :) dua edin kizlar insallah guzel sonuclar soyler doktor
Bol bol sıvı şeyler tüket cnm ıkınma bide bendede aynı sorun var o kadar su içiyorum kayısı yiyorum 3 4 güne anca çıkıyorum cnm tuvaleteKızlar size birşey danışacağım
Benim yıllardır en büyük sorunlarımdan biri hazımsızlık
Kayısı falanda yedim bol su da içiyorum ama çok az kabız olmuşum
Çok ıkınmamaya çalıştım söylemesi ayıp çok zorlamadım ama
Zararı olur mu sizce
Ah Canım benim de bugün 3. GündüBol bol sıvı şeyler tüket cnm ıkınma bide bendede aynı sorun var o kadar su içiyorum kayısı yiyorum 3 4 güne anca çıkıyorum cnm tuvalete
İnşallah Canım bende şimdi hoşaf yapıyorum kendimeAynı problem bende de var bide ıkınma deyince psikolojik insan var ama yne yapamıyor valla onları da yedim 3 litre suda tüketiyorum baktım olmadı doktor yazmıştı ben küçük ölçek şurup kullandım 1 hafta iyiydi bugün bıraktım bakalım inşaallah sıkıntı olmaz
Maşallah canım çok güzel değerin amin cnm inşKızlar kan tahlilim çıktı 468.7 olmuşiki katını geçmiş normal olarak büyüyor inşaallah allahım isteyen dileyen herkese yaşatsın rabbim
Maaşallah maaşallah çok iyi kuzum, artarak devam eder inşallah ..Kızlar kan tahlilim çıktı 468.7 olmuşiki katını geçmiş normal olarak büyüyor inşaallah allahım isteyen dileyen herkese yaşatsın rabbim
Masallah cok sukur Allah tamamina erdirsin. 12.gunun muydu?Kızlar kan tahlilim çıktı 468.7 olmuşiki katını geçmiş normal olarak büyüyor inşaallah allahım isteyen dileyen herkese yaşatsın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?