- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Sen naptin canim nasilsinMaaşallah maaşallah çok iyi kuzum, artarak devam eder inşallah ..
Allah razı olsun çok şükür bir heyecanlı günü daha atlattık evet bugün 12 . GünümdüMasallah cok sukur Allah tamamina erdirsin. 12.gunun muydu?
Bugün öğleden sonra randevum var kuzum 3 de.. kısmet olacaksa keseyi göreceğiz , olmayacaksa yine sağlık olsun deyip devam edeceğiz denemeye :) yanlış hatırlamıyorum sen görmüştün dimi keseyi?Sen naptin canim nasilsin
Ay niye gormeyesin goreceksin insallah guzel dusun :) ben gordum evet haftaya ptesi de kalp icin cagirdi ben simdiden onun telasina dustum nolacak ne bitecek diyeBugün öğleden sonra randevum var kuzum 3 de.. kısmet olacaksa keseyi göreceğiz , olmayacaksa yine sağlık olsun deyip devam edeceğiz denemeye :) yanlış hatırlamıyorum sen görmüştün dimi keseyi?
Masallahh keseyi ne zaman gormeye git dedi drun? Cok asiri heyecan verici ya beklemekAllah razı olsun çok şükür bir heyecanlı günü daha atlattık evet bugün 12 . Günümdü
Ayyy çok heyecanlı dimi :) isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzumAy niye gormeyesin goreceksin insallah guzel dusun :) ben gordum evet haftaya ptesi de kalp icin cagirdi ben simdiden onun telasina dustum nolacak ne bitecek diye
Aksiyon filmi izliyormuscasinaAyyy çok heyecanlı dimi :) isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzum
5.günü çıkmaz canım ya niye boşuna yapıyorsun üzülme gani belki var ama erken diye çıkmazsa daha kötü olur ama sen bilirsin yine dehatice-yakup sen 5. Gün test yapacaktın yaptın mı canım merak ettim
Yaa öyle gerçekten 10 gün sonraMasallahh keseyi ne zaman gormeye git dedi drun? Cok asiri heyecan verici ya beklemek
Yok canım onda 25 tane falan test vardı 5. Günden itibaren yapmaya başlıycam diyordu da ondan dimi5.günü çıkmaz canım ya niye boşuna yapıyorsun üzülme gani belki var ama erken diye çıkmazsa daha kötü olur ama sen bilirsin yine de
Yaaa ciddi misin çok mutlu oldum Hatice akşama yine yap madem bende çıkmazsa üzülürsün diye düşünüyordum iyi olmuş yaptığınHayaleti gördüm kizlar
Bakalim hergun kızaracak mi
Maşallah canım benim 7.gün hiçbirşey çıkmadı olmadı heralde durduk yere ağlıyorum çok kötü oldumHayaleti gördüm kizlar
Vayyy süper benim 6. Gün çok merak ediyorum yapsam mı ama sabah ilk idrarıda kaçırdım yaaHayaleti gördüm kizlar
Belirtin var mı canım ben de hiç belirti yok sadece kasık ağrısı var onu da ayırt edemiyorum gaz mı kasık ağrısı mı diyeHayaleti gördüm kizlar
Sacmalama kiz 10. Gün-de gören varMaşallah canım benim 7.gün hiçbirşey çıkmadı olmadı heralde durduk yere ağlıyorum çok kötü oldum
Yarın sabah yapicam tatlim sabah idrarı iyi yaYaaa ciddi misin çok mutlu oldum Hatice akşama yine yap madem bende çıkmazsa üzülürsün diye düşünüyordum iyi olmuş yaptığın
Canim belirtim hic yok bi sol göğsüm cok agriyorBelirtin var mı canım ben de hiç belirti yok sadece kasık ağrısı var onu da ayırt edemiyorum gaz mı kasık ağrısı mı diye
Testin resmini atsana canım
İnş öyle olur cnm çok sancım var o korkutuyor beni ilkinde kimyasal olmuştu onda da sürekli sancı vardı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cuma günü test günüm o güne kadar sabahları bende yaparım ilk idrarla.. Senin adına çok sevindim cnm İnş gün geçtikçe netleşir iyiceSacmalama kiz 10. Gün-de gören var
Benimki de silik yani çok bişey belli değil
Her kadın farkli hcg üretir deli deli düşünme bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?