Canim dusmemistir belki? Her kanama oldugunda dusmez ki? Hemen kadin dogum acile bi gitsen?
Noldu ? Sen gebe miydin??
Sen şimdi önce kendini , kendi sağlığını düşün canım, sağlık olmayınca hiiiçç birşeyin önemi olmuyor.. Allah sabır versin, biran önce toparlan..
Hergün progestan fitil varya onu koyarken kontrol ediyorum.Rahim agzinin sertligini nasil anliyorsun canim doktor bile spektrumla bakiyor dokunmuyor orasi cok hassas dokunma bence umudunu yitirme bir dahakine olur
E benim yumusacik ama tuttu? Alakasi yok stres yapmaHergün progestan fitil varya onu koyarken kontrol ediyorum.
Önceden ebeler bu yöntemi uygulayarak kadınların hamile olup olmadığını anlıyorlarmış.
Bende diğer 2 transferimde tutmadığını bu yöntemle anladım
Hamile kalmak için yumuşak olması gerekiyo canım.hamile kalınca yumuşak kalıyo.E benim yumusacik ama tuttu? Alakasi yok stres yapma
Sen kafana takma bunlari hamile degilken koyarken de fitili yumusakti benimHamile kalmak için yumuşak olması gerekiyo canım.hamile kalınca yumuşak kalıyo.
Rahim ağzı sert olursa gebelik yok demek
İnşallah canım yarın kesinleşicek artıkSen kafana takma bunlari hamile degilken koyarken de fitili yumusakti benim
Cok tesekkurler hepimizin pozitif sonuclar almasini diliyorum.Yok canım herkes temmuz biz başı başladık sen sonu olmuş iğneler aynıdır gonal f milli iğne sanırım hayırlı olsun tedavin inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun şimdidenCok tesekkurler hepimizin pozitif sonuclar almasini diliyorum.
Carsambaya kadar devam edecek lucrin, gonal f ve menapur 3 igne birden vuruyorum 6 yumurta olusmus suan 10 mm civarindaymis kismet olursa onumuzdeki hafta sonu opu olacak
Ya yanlış anlamasan merak ettim rahim agzinini nasıl hissediyorsun canm yani alt karin üstümuRahim ağzı gebelikte yumuşar ama benimki sert diğer 2sindede böyle anlamıştım tutmadığını
Bugün sessiz burası :) ben yarın ikinci kanı vereceğim için heyecanlıyım. Sen?Nasılsınız kizlar bugün????
Elhamdulillah Canım iyiyimNasılsınız kizlar bugün????
Kaçıncı gün embriyosu CanımSelam kızlar ben de sıkıntıdan patlıyorumsabhtan beri kaç tane film izledım yarın 9.günüm bence artık test yapmalıyım
Bence de. 5. Gün embriyosu ise 9 tam zamanıSelam kızlar ben de sıkıntıdan patlıyorumsabhtan beri kaç tane film izledım yarın 9.günüm bence artık test yapmalıyım
Bugün sessiz burası :) ben yarın ikinci kanı vereceğim için heyecanlıyım. Sen?
Elhamdulillah Canım iyiyim
Dinleniyorum
Sabırla beklemeye motive ediyorum kendimi
Günler hayırlısı ile geçsin güzel sonucu almak nasip olsun inşallah diye
Hepimize elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?