2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Merhaba bende çikolata kisti nedeniyle 1 yıl önce laparoskopi oldum sağ tüpümde sıvı birikmişti onuda bağladı doktorum. Sol tüpüm açıktı ancak solda tembellik var sağdan yumurtluyordum. Tüp bebek tedavisine karar verdik 3 hafta önce başladı tedavim önümüzdeki haftasonu transferim olacak kısmetse..

Reactions: 9ay
Merhaba kızlar nasıl gidiyor süreciniz? Geçmişi okuyamadım son okumanın üzerine 500 küsür mesaj gelmiş. 3. Gün embriyo transferi ile 5. Günü geride bıraktık kaldı 7 gün :) Bugün ara ara kasık ağrım oluyordu tek tarafli ama sırt ağrım hep vardı. Oturduğum yerde bel boşluguma yastik koymadan duramadim. Sebebini bilmiyorum ama umarım iyiye işarettir

EVet 5.gün embryosu 28temmuzda transfer oldum tahlil tarihine 9ağustos dedı doktrorum çok kasıklarım ağrıokzlar ya 2gündür
Benim de transferim 28 temmuzdu sali buyuk gün bakalim yarin dayanamam belki de kan testi yaparim ins hayirli saglikli evlatlarımız olur bu transferlerden

Reactions: 9ay
Selam kuzular , yarın için duanızı bekliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kese yi görürüm.. vallahi nasıl vakit geçirdim bilmiyorum.. ah bir de yarın olsaydı :)
Gorursun gorursun canim dualarimiz seninle :) bakalim senin bebis napiyor nesiyor icinde

Selam kuzular , yarın için duanızı bekliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kese yi görürüm.. vallahi nasıl vakit geçirdim bilmiyorum.. ah bir de yarın olsaydı :)
Sağlıkla geçecek canim. Niye görmeyesin. Git bi bak bakalim bebişin ne alemde. Ayy darısı bizlere inş. Neleri bekledik bunu mu bekleyemeyeceksin güzel haberler bekliyoruz tatlım... ya iki kese varsa sen onu düşün ayyy süper

İki keseye de hiiiççç hayır demem hani :)) ayyy ne güzel yazmışsın inşLlah kuzum yaaa tatlı bekleyişlerimiz olsun bunlar :) Gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyoruz , Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ..

Görürsün inşallah Canım
Bunlar en güzel bekleyişler
Allah güzeli yaşatsın hepimize de inşallah

Ya yanlış anlamasan merak ettim rahim agzinini nasıl hissediyorsun canm yani alt karin üstümu
Progestan fitil kullanıyorum canım onu kullanırken itebildiğim kadar derine itiyorum,o arada zaten elime deyiyo ordan yumuşak mı sert mi hergün takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…