- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Merhaba bende çikolata kisti nedeniyle 1 yıl önce laparoskopi oldum sağ tüpümde sıvı birikmişti onuda bağladı doktorum. Sol tüpüm açıktı ancak solda tembellik var sağdan yumurtluyordum. Tüp bebek tedavisine karar verdik 3 hafta önce başladı tedavim önümüzdeki haftasonu transferim olacak kısmetse..Merhaba kizlar Ben yurtdisindan yaziyorum ve dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum... Ama bir kac sorum olacak cevaplarsaniz cok mutlu olurum..
2 yildir evlilyim ve 2 yildir korunmuyoruz 23yasindayim 1. Cikolata kist ameliyat gecirdim 2016da ve sonra 1 yil korunmadik buseferde tüplerimin her ikisinde sivi biriktigini ve tikali oldugunu söylediler 2018 ocak ayinda. tüplerimin 2sini acmaya calistilar sadece Sol tüpüm acilmis sag tüpüm acilmamis.. simdi tüp bebek tedavisi görüyorum ignelere basladim... Buna benzer sey yasayip ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan Varmi.. ?
Simdiden cok tesekür ediyorum cevaplarsaniz.
Benim de transferim 28 temmuzdu sali buyuk gün bakalim yarin dayanamam belki de kan testi yaparim ins hayirli saglikli evlatlarımız olur bu transferlerdenEVet 5.gün embryosu 28temmuzda transfer oldum tahlil tarihine 9ağustos dedı doktrorum çok kasıklarım ağrıokzlar ya 2gündür
Selam kızlar ben de sıkıntıdan patlıyorumsabhtan beri kaç tane film izledım yarın 9.günüm bence artık test yapmalıyım
Kiz galiba oyle gunde 4 posta uyuyorumdur belkiOyyy bebis seni yoruyor mu güzel anneeeee
Gorursun gorursun canim dualarimiz seninle :) bakalim senin bebis napiyor nesiyor icindeSelam kuzular , yarın için duanızı bekliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kese yi görürüm.. vallahi nasıl vakit geçirdim bilmiyorum.. ah bir de yarın olsaydı :)
Ahhh ahhh öyle zor vakit geçirdim ki anlatamam , bide ağrılarım sıklaştı korkutuyor beni.. Allah’ım inşallah herşey yolundadırGorursun gorursun canim dualarimiz seninle :) bakalim senin bebis napiyor nesiyor icinde
Sağlıkla geçecek canim. Niye görmeyesin. Git bi bak bakalim bebişin ne alemde. Ayy darısı bizlere inş. Neleri bekledik bunu mu bekleyemeyeceksin güzel haberler bekliyoruz tatlım... ya iki kese varsa sen onu düşün ayyy süperSelam kuzular , yarın için duanızı bekliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kese yi görürüm.. vallahi nasıl vakit geçirdim bilmiyorum.. ah bir de yarın olsaydı :)
İki keseye de hiiiççç hayır demem hani :)) ayyy ne güzel yazmışsın inşLlah kuzum yaaa tatlı bekleyişlerimiz olsun bunlar :) Gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyoruz , Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ..Sağlıkla geçecek canim. Niye görmeyesin. Git bi bak bakalim bebişin ne alemde. Ayy darısı bizlere inş. Neleri bekledik bunu mu bekleyemeyeceksin güzel haberler bekliyoruz tatlım... ya iki kese varsa sen onu düşün ayyy süper
Uyu tabi yaa uyuda bebise güzel güzel büyüsünKiz galiba oyle gunde 4 posta uyuyorumdur belki
Su an biraz agrim var ya :) bu agrilara can kurbanUyu tabi yaa uyuda bebise güzel güzel büyüsün
Su an biraz agrim var ya :) bu agrilara can kurban
Hihihihi o gebeligimde benim de bulanmadi. Hala bulanmiyorDemi yaaa ayyyyy bi başlasın kusmalarin artık
Ben 10 hafta Gebe kaldim da bi kere kusmadım nasıl icimde kaldi nasıl
Görürsün inşallah CanımSelam kuzular , yarın için duanızı bekliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kese yi görürüm.. vallahi nasıl vakit geçirdim bilmiyorum.. ah bir de yarın olsaydı :)
Hihihihi o gebeligimde benim de bulanmadi. Hala bulanmiyor
Progestan fitil kullanıyorum canım onu kullanırken itebildiğim kadar derine itiyorum,o arada zaten elime deyiyo ordan yumuşak mı sert mi hergün takip ediyorumYa yanlış anlamasan merak ettim rahim agzinini nasıl hissediyorsun canm yani alt karin üstümu
Progestan fitil kullanıyorum canım onu kullanırken itebildiğim kadar derine itiyorum,o arada zaten elime deyiyo ordan yumuşak mı sert mi hergün takip ediyorum
Derin bir boşluk olursa rahim ağzıda yumuşaksa gebelik var canım ama sert ve rahim ağzı aşşada ise gebelik yok demekBende bi sertlik yok derin bi boşluk var
Tedaviden önce bi fitil.kullandm sert rahime geliyordu elim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?