- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Evet canım 6. GünümValla mi kiz gördün mü hemencecik oyyyyy
Sen 1 gün öndeydin benden demi
Alttaki daha belli cnm çıkmış maşallah
Aa demi konusmustuk ben de 8.ağustos dedim.ama dayanamadimEvet canım 6. Günüm
Ben de yarın sabah yapmayı düşünüyorum doğum günüm yarın ama korkuyorum da
Yerleşme kanaması da olabilir tatlim hemen korkma git kanını ver hayırlısı ile pozitifi kap gel insKizlar sanirim adet oluyorum yatin test günüm ama bugun jelin artik parcalariyla birlikte kirmizi minik parcalar gordun
Valla bence bariz görünüyor
Siz gördükçe ben uçuyorumValla bence bariz görünüyor
Yaa öyle gerçekten 10 gün sonra
Hergün bekle bekle bekle geliyor bu bebişler
Kizaraacaaaaakkk insallah. Masallah bebisineHayaleti gördüm kizlar
Bakalim hergun kızaracak mi
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim :)) 5.gün embriyosu dimi. Bugün kaçıncı gün pekiSiz gördükçe ben uçuyorum
Darısı tüm.bekleyenlere
Ben 5. Gun yaptim cikti. Korkunun ecele faydasi yok yap gitsin varsa rahatlarsin bi nebze en azindanEvet canım 6. Günüm
Ben de yarın sabah yapmayı düşünüyorum doğum günüm yarın ama korkuyorum da
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim :)) 5.gün embriyosu dimi. Bugün kaçıncı gün peki
Ben 5. Gun yaptim cikti. Korkunun ecele faydasi yok yap gitsin varsa rahatlarsin bi nebze en azindan
Ins öyledir ama tum adet belirtilerim 3 4 gundur var hayirlisi olsunYerleşme kanaması da olabilir tatlim hemen korkma git kanını ver hayırlısı ile pozitifi kap gel ins
Ins öyledir ama tum adet belirtilerim 3 4 gundur var hayirlisi olsun
Ayy çok erkenmiş hem de. 3.gün embriyosu ne zaman belli olur acaba5. Gün evet transferin de 5. Günü kiz
Valla 3. Gün embryosu biraz daha geç belli eder canım 10 gun beklemek en mantiklisiAyy çok erkenmiş hem de. 3.gün embriyosu ne zaman belli olur acaba
Sabir sifir bende anamBenim kafa dengim bu kiz yaaaaaa
Kızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyorkızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
Haticeee Ben de gördüm yaa çok mutlu oldum allahım sonuna kadar getirsin inşallah kuzumBenim kafa dengim bu kiz yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?