- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Yok yapmam lazım pozitif se iznimi uzatıcam çünkü korkunun ecele faydası yok ama bu gece uyku tutmaz beni2 gün sonra yap
Sabah ilk idrarın koyu oluyor cnm onunla yap İnş sımsıkı tutunmuştur bebeğin.. Bende yarın tekrar yapıcam İnşYok yapmam lazım pozitif se iznimi uzatıcam çünkü korkunun ecele faydası yok ama bu gece uyku tutmaz beni
Melikeden haber yok cm ya bende çok merak ediyorumHerkese selam. Melike’den haber var mı? Geçmişi okuyamadım.
Benim hala hiç belirtim yok. Hem rahat hem tedirgin edici.
Haftaya pazartesi canım
Tamam canımSabah ilk idrarın koyu oluyor cnm onunla yap İnş sımsıkı tutunmuştur bebeğin.. Bende yarın tekrar yapıcam İnş
Amin amin inşallahTamam canım
Ay inşaAllah hepimizin tutsun sağlıkla ilerlesin
Pozitifdir kiz yap ozaman rahat edersinYok yapmam lazım pozitif se iznimi uzatıcam çünkü korkunun ecele faydası yok ama bu gece uyku tutmaz beni
Yok canım negatif çıktı tutunamamış bebeğimPozitifdir kiz yap ozaman rahat edersin
Ben dış gebelikten deli gibi korkuyordum , değerim 1363 lerden 3 gün sonra 16.979 lara fırladı ve hep tek taraflı ağrı çekiyordum.. acıdan ağlıyordum artık :/ ama bana sürpriz oldu ikizler çıktı kuzum :) biz farklı farklı yorumluyoruz işte, Allah korktuğumuzu yaşatmasın ..@9ay kese icin ne zaman gun verdi canim doktor ne zaman gorunur ki kese bilgisi olan var mi kizlar ve dış gebeligin belirtisi var mi korkuyor insan bu surecte de
Cnm tutunmuştur çıkmaması normal 8.güne kadar yaptım hiç çıkmadı 8.gün yaptım çok silikti cnm kamerada görünmüyordu hiç belki başka test olsa benimkide negatif çıkacaktı bugün yaptım çok silik yine cnm bugün erken gebelik testi alıcam cnm onda daha net çıkıyor sende al bi tane yarın yine yapalım üzülme hiç cnmYok canım negatif çıktı tutunamamış bebeğim
Cnm tutunmuştur çıkmaması normal 8.güne kadar yaptım hiç çıkmadı 8.gün yaptım çok silikti cnm kamerada görünmüyordu hiç belki başka test olsa benimkide negatif çıkacaktı bugün yaptım çok silik yine cnm bugün erken gebelik testi alıcam cnm onda daha net çıkıyor sende al bi tane yarın yine yapalım üzülme hiç cnm
Bitki çayları içme cnm zararı olur benceGünaydın kızlar ya bize yeşil çay yasak mı yada zararlı mı bilen var mı
Bana özellikle bitki çayları yasak dediler ama yine de doktoruna danış istersen.Günaydın kızlar ya bize yeşil çay yasak mı yada zararlı mı bilen var mı
Bitki çayları içme cnm zararı olur bence
O zaman tamam. sonuçta bu da bitki çayı. Sağolun kızlarBana özellikle bitki çayları yasak dediler ama yine de doktoruna danış istersen.
Allah razı olsun kızlar biraz olsun moralim düzeldi artık test günümde gidip kan vericem inşaAllah çıkarNe kadar güzel diyorsun bence bu testler yıpratıyor en güzel kan 9. Gün yaptım bşey çıkmadı çok üzüldüm ama sonra en iyisi kan dedim yaptırdım pozitif çıktı H hayalim mucize bide kan dene
Canım ben fena durumdayım ya zaten hassasım hemen tahriş olur öyle de olduBen yaşadım canım 4. Günüme kadar sürdü sonra geçti çok şükür
Çok şükür Canım sağlıkla kucağına al inşallahSağol canım 5.gün embryosuydu kan verdim bugün 175çıktı sonucu hayırlısı olsun bakalım İnşAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ...
Tutmuştur inşallah iki güne katlanması önemli değerler kişiden kişiye değişiyor çünkü hayırlı olsunArkadaşlar 5.günembriyosu 7.günümde kan verdim sonuç 29.38 sizce nasıl tutmuşmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?