2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Yok yapmam lazım pozitif se iznimi uzatıcam çünkü korkunun ecele faydası yok ama bu gece uyku tutmaz beni
Sabah ilk idrarın koyu oluyor cnm onunla yap İnş sımsıkı tutunmuştur bebeğin.. Bende yarın tekrar yapıcam İnş

@9ay kese icin ne zaman gun verdi canim doktor ne zaman gorunur ki kese bilgisi olan var mi kizlar ve dış gebeligin belirtisi var mi korkuyor insan bu surecte de
Ben dış gebelikten deli gibi korkuyordum , değerim 1363 lerden 3 gün sonra 16.979 lara fırladı ve hep tek taraflı ağrı çekiyordum.. acıdan ağlıyordum artık :/ ama bana sürpriz oldu ikizler çıktı kuzum :) biz farklı farklı yorumluyoruz işte, Allah korktuğumuzu yaşatmasın ..

Yok canım negatif çıktı tutunamamış bebeğim
Cnm tutunmuştur çıkmaması normal 8.güne kadar yaptım hiç çıkmadı 8.gün yaptım çok silikti cnm kamerada görünmüyordu hiç belki başka test olsa benimkide negatif çıkacaktı bugün yaptım çok silik yine cnm bugün erken gebelik testi alıcam cnm onda daha net çıkıyor sende al bi tane yarın yine yapalım üzülme hiç cnm

Ne kadar güzel diyorsun bence bu testler yıpratıyor en güzel kan 9. Gün yaptım bşey çıkmadı çok üzüldüm ama sonra en iyisi kan dedim yaptırdım pozitif çıktı H hayalim mucize bide kan dene

Günaydın kızlar ya bize yeşil çay yasak mı yada zararlı mı bilen var mı

Allah razı olsun kızlar biraz olsun moralim düzeldi artık test günümde gidip kan vericem inşaAllah çıkar

Kalktım temizlik yaptık eşimle . Baya kızdı yapma diye ama ailem geliyor aksama . Eve üç haftadır dokunmadım tedavi başladı git gel yaptık zaten sürekli . Ağır yapmamaya çalıştım eşim sildi süpürdü ama mutfağı ben temizledim . Yaparken bi yandan da korkmadım değil . Ay valla su süreç beş yıl yaşlandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…